Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
27.3.12 19:20

ta jedna doktorka byla mladounka, buh vi, jestli se nezaucovala, no zrovna na me :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.3.12 20:28

Pájo: to je síla, teda. Mě při IUI nikdy nic nebylo. Určitě souhlasím s názorem Motýlka, abys to někde probrala, tohle opravdu není obvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
28.3.12 15:38

tak holky dneska uz jen slabe spineni :) ale chytla sem pro zmenu chripku, uz se to par dni rozjizdelo a dneska teplota, kasel, bolest v krku…takze beru leky, piju horkej cas a snad se z toho brzo vykuryruju, do toho sdamozrejme chodim do prace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
28.3.12 16:17

ppaja: Tak to je fajn, že už to přestává. Chřipka je na houby, ale když nic horšího… na implantaci to s nejvyšší pravděpodobností nebude mít vliv. Ale jestli máš i teplotu, tak bych to radši vyležela na Tvém místě a nehrála na hrdinku v práci. Tak ať je Ti líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.3.12 16:28

Ono to hraní si na hrdinky moc nepomáhá, ale, někdy je lepší v rámci nemyšlení dělat cokoli jiného, třeba se i přemci a jít nachlazená do prce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.3.12 16:35

holky z me zkusenosti muzu rict ze je lepsi to vylezet,jednou jsem si taky hrala na hrdinku a spatne to dopadlo,byla jsem nachlazena chodila do prace a rikala si ze to prejde ale neprislo zacalo se to zhorsovat az jsem mela zapal plic slaby.uz nikdy vic bych to tak neudelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.3.12 20:28

Hanka: jasně, že přecházení má jen své meze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
29.3.12 20:36

ahojik, ja nedelam hrdinku, ale kdyz mam jen rymu a kasel, tak by me nenechal ani doktor, vcera sem mela zvysenou teplotu, ale dnes uz me hlava neboli :) takze asi jen nachlazeni :) jinak po te iui me zatim nic neboli, jen dnes rano, kdyz jsem vstala, tak ze me neco vyteklo, uplne pruhledna voda, nevim co to bylo :nevim: jestli ta voda co v ni byly spermie, fakt nevim a taky me dneska vecer pekne chytly zada jak pred mrchou cervenou. dneska sem zacla brat utrogestan a budu brat az do velikonocniho pondeli, kdy mam testit, ale nevim jestli si budu chtit kazit ten pondelek, mozna testnu az v utery, to budu 29 den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
29.3.12 20:41

Capel, jojo, más pravdu. A ode mně to sedí, já taky pracuju, dokud to alespoň trošku jde. Ale ty meze mám třeba osobně nastavené tak, že kdybych měla teplotu (což se u mě tutově projeví tím, že je mi dost blbě), tak bych už nešla. Jinak mě povalování doma, když mi nic není, strašně psychicky ubíjí, takže chápu každého, kdo se tomu vyhýbá, co to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
29.3.12 20:42

holky a take me porad boli vajecniky, je to normalni? jako jen tak pichani, ale je to neprijemny a porad musim mit intimku, mam porad vytok, bezbarvy, jen proste mokry… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.3.12 20:56

Ppaja: mě se to nelíbí, co se ti děje. Nikdy jsem po IUI takovéto příznaky neměla. Asi bych, kdybych na tom byla podobně, vyrazila k nějakému doktorovi, kterému věříš. Buď na gyndu nebo do Caru. Nebo jim alespoň zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.3.12 20:57

Motýlice: já jsem taky tak ráda, že tento týden nejsem tak unavená a tak jsem byla 2× na chvíli v práci, taky 2× na krvi a už si nepřijdu jako asociál. Strašně mi to chybělo, dostat se ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
29.3.12 21:00

ja jeste pockam, jestli to neprejde, uvidim po vikendu :) treba se jen moc pozoruju, taky sem nikdy nemela pregnyl a treba je to po nem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.3.12 21:03

Já nevím, ale ta tvá divná reakce při IUI a to, co prožíváš teď, ten výtok a všechno dohromady, přijde mi, že ti asi zapomněli udělat nějaká vyšetření, zda nemáš nějakou infekci. Já nejsem doktor, Motýlice má všechno líp natudované, ale selským rozumem se snažím ti co nejlépe poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
29.3.12 21:06

ale to neni vytok jako spis kdyby ze me tekla nejaka voda, bez barvy a zapachu :roll: spis je to mozna po tom pregnylu, nebo mam jeste opozdenou ovulku, nebo po tom zakroku :? asi budu vyckavat at zbytecne neplasim a hlavne nemam naladu an to, aby se ve me zase nekdo dloubal, uz mam docela z doktoru gyndařů strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí