Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5043
26.3.12 12:50

eedi: Gratuluju ke krásnému HCG. :kytka: U mě celkem pohoda, o víkendu jsem začala cítít trochu břicho (tlaky, pobolívání), tak snad si tam prcek dělá bejvák. Nepřipouštím si, že by to bylo cokoli jiného. Alespoň si už nepřipadám tak strašně bezpříznakově. :lol:

Capel, prosím Tě, hlavně žádné výčitky. Víš co, já tady sice pěla ódy na zdravou stravu, ale sama ji dlouhodobě nedodržuju. Ty zkušenosti, co jsem psala jsou z doby, kdy jsem se fakt snažila a kdy jsem věřila, že mi nízkocukrová dieta pomůže otěhotnět (a protože mi dr. nechtěl napsat metformin, tak jsem začala bojovat s domnělou inzulínovou rezistencí sama). Když jsem viděla, že stále netěhotním a nemá to ani vliv na výsledky stimulace, nadšení mě postupně přešlo a zvolnila jsem. Určitě jím o něco zdravěji než v době před dietkou, ale nevyhýbám se téměř ničemu. Spíš to „nezdravé“ omezuju na množství. Říkám to jen proto, abys věděla, že já jsem ta poslední, kdo by Tě měl pranýřovat za nějakou bezvýznamnou bagetu. ;) Člověk procházející léčbou neplodnosti taky musí být psychicky co nejvíc v pohodě. Takže pokud je na zrníčkách a je z toho ve stresu, tak je to taky špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 12:56

Já jdu na kotrolu v pátek. HCg máš fakt hodně vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
26.3.12 13:06

Holky a já měla pocit,že 130 není zas tak moc…tak to jsem rádaaaa :P I dr říkal,že je to o.k. nesmím v tom tak štourat :mrgreen:
Motylku me taky porád trosku pobolívá bříško,ale spíš to :P ude tim sebepozorováním :mrgreen: ale včera mě zacla trosku táhnout prsa,tak to jsem ráda,je to totiž dobré znamení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 13:28

Prsa taky cítím.

U nás v CARu berou jako optimální po 2 týdnech po ET kolem 100, ale uznávají už od 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
26.3.12 17:38

ahoj holky, drzte mi palecky, dnes mam za sebou pregnyl a zitra iui :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 20:37

Ahoj Eedi, mě teda hCG pěkně vyletělo, ale jak obě jsme v normě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 21:41
@ppaja píše:
ahoj holky, drzte mi palecky, dnes mam za sebou pregnyl a zitra iui :dance:

Tak tfuj tfuj pro štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.3.12 08:01

Capelu,tak to je super :dance: ,a ty si už byla taky na krvi,nebo podle testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 10:42

eedi tak to blahopreji ale potichunce.urcite uz ti to vyjde. ja jdu v patek na ultrazvuk tak uz se bude zase neco dit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.3.12 11:25

Eedi: hCG mám z krve.

Motýlek: no mě už zase rostou prsa a mám pocit, že jsem v od pasu dolů nateklá, protože nosím věci z doby, kdy jsem měla o 3 kg víc a jsou mi tak akorát. Tak si tam bobískové dělají ležení. Nebo jeden z nich. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.3.12 12:03

Capelu,tak super,to jsou dobrá znamení :kytka: a kolik jsi měla hodnotu hcg?
Hani - děkuji :kytka: Tak ti budu držet pěstičky at tam jsou folíci jako blááázen,a cim vlastně stimulujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.3.12 12:08

Měla jsem 292.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 12:31

tento mesic nicim pristi mesic injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.3.12 14:56

Capelu,tak gratuluji,to je krásné císlo. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
27.3.12 16:41

Capeli, tak to budou možná dvojky, ne? Když máš tak vysoké HCG a cítíš už příznaky. U mě to teda zase celkem povolilo, dneska zase necítím vůbec nic. Tak už to radši přestávám řešit a doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí