Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Capel, to bude OK. Pokud jsi se do dnešního dne nerozkrvácela, tak to MS určitě nebyla, ale spíš to druhé.
Ale naprosto Tě chápu, mně po tom špinění taky nebylo dvakrát do skoku a přispělo to (mimo jiné) k tomu, že jsem testla dřív, než jsem měla. Teď zas mám nutkání testit, abych se ujistila, jestli to tam pořád ještě je!! (Zatím jsem podruhé netestovala, ale myslím na to pořád).
Motýlice: to chápu. Já včera viděla ducha a teď se děsně bojím, že to bylo brzo, že nevyskočil hned, ale viděla jsem ho až po té, co jsem snědla kaši k snídani. Pak se stresuju, že to mohlo být víc jak 5 minut po, pak že 5 minut mi ta kaše netrvala. No, prostě jsem zralá na Chocholouška. K tomu zse ta únava a dnes si namlouvám, že se mi chce blinkat.
Ahoj holky, tak jsem zpátky a mám po posledním IUI. Z mých 5 folíků 2 byly už prasklé (byla tam ještě tekutina) a 3 tam ještě byly a to jsem pregnyl dostala ve středu ráno. Ty dva největší, co tam zůstaly, měly 21 a 22 mm, takže i ty mají šanci a sliznice 8,5 takže taky hezké
Jo a dr. měl dneska narozeniny, tak by mohl mít úspěšný den
Kdyby se ani teď nepovedlo, tak mám přijít a začnem řešit IVF ![]()
Kači: tak to folikulíci určitě brzy prasknou a vajíčka vyrazí hledat své spermijky a spermiijky vyrazí na koledu pro svá vajíčka.....
no, ještě pojistíme doma, ale teď děj se vůle boží. Kdo ví, zda se vůbec oplodní
kdyby ale alespoň jedno ![]()
Capel, jestli byl včera duch, tak zítra nebo v neděli budeš každopádně vědět najisto, jestli zesílil nebo zmizel úplně. To už vydržíš… a mám tucha, že to byl „opravdový“ duch. ![]()
Jinak, oficiálně výrobce tvrdí, že se to nesmí odečítat po limitu, ale co jsem tam pochytila na různých fórech, tak i ty, kterým to vylezlo po limitu, byly nakonec těhotné. Nebo myslíš, že by to byl ještě Ovitrelle? Kolikátý den po injekci jsi?
Motýlice: Včera jsem byla 15. den po injekci. Ale uvidíme, musím trochu změnit stravování, odbourat tu čokoládau a cpát do sebe víc oříšku nebo nějaké jiné zdravé energie. Bobískové jsou zmlsaní. Kdy půjdeš na krev, pokud jsi už nebyla…?
Kači: nestresuj se zbytečně, jsi mladice, IUI je jako když házíš kostkou a doufáš, že ti padne 6. Ne vždycky při člobrdu nasadíš hned na 1. nebo 2. pokus, ne?
Capel, tak 15.den po injekci to už snad nemůže být Ovitrelle…
Budu na Tebe o víkendu myslet, aby čárka zesílila, máš velkou šanci. ![]()
U nás v CAR se na krev, myslím, nechodí. Vždycky mi udělají klasický těhotenský test, doktor na to mrkne vlastním okem a jelikož to zatím bylo vždy mínus, tak dál vážně nevím. Jsem objednaná teprve na 3.4., tak uvidíme, jestli se do té doby něco nestane a co bude následovat pak. Mohla bych jít taky jako samoplátce, ale to se mi moc nechce. Spíš si ještě párkrát strčím papírek do skleničky a budu odhadovat, jestli to sílí nebo ne.
@Capelucita píše:
Motýlice: to chápu. Já včera viděla ducha a teď se děsně bojím, že to bylo brzo, že nevyskočil hned, ale viděla jsem ho až po té, co jsem snědla kaši k snídani. Pak se stresuju, že to mohlo být víc jak 5 minut po, pak že 5 minut mi ta kaše netrvala. No, prostě jsem zralá na Chocholouška. K tomu zse ta únava a dnes si namlouvám, že se mi chce blinkat.
kaczule kam ty chodis do caru?mne se libi ze u tebe delaji u iui ultrazvuk ze vidis zda tekutina je tam a atd.
Chodím do Ostravy do Eurofertilu a jsem tam opravdu hodně spokojená. S přístupem, prostě se vším a hlavně mám to blízko - autem tam jsem za 10 min., jelikož jsem taky z Ostravy. A je to teprve rok staré centrum.
u nas delaji ultrazvuk jen 12dc a pak uz ne takze nevim co se deje ve vnitr v den iui