Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5043
23.3.12 14:44

Capel, to bude OK. Pokud jsi se do dnešního dne nerozkrvácela, tak to MS určitě nebyla, ale spíš to druhé. ;) Ale naprosto Tě chápu, mně po tom špinění taky nebylo dvakrát do skoku a přispělo to (mimo jiné) k tomu, že jsem testla dřív, než jsem měla. Teď zas mám nutkání testit, abych se ujistila, jestli to tam pořád ještě je!! (Zatím jsem podruhé netestovala, ale myslím na to pořád).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.3.12 14:54

Motýlice: to chápu. Já včera viděla ducha a teď se děsně bojím, že to bylo brzo, že nevyskočil hned, ale viděla jsem ho až po té, co jsem snědla kaši k snídani. Pak se stresuju, že to mohlo být víc jak 5 minut po, pak že 5 minut mi ta kaše netrvala. No, prostě jsem zralá na Chocholouška. K tomu zse ta únava a dnes si namlouvám, že se mi chce blinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.3.12 15:00

Ahoj holky, tak jsem zpátky a mám po posledním IUI. Z mých 5 folíků 2 byly už prasklé (byla tam ještě tekutina) a 3 tam ještě byly a to jsem pregnyl dostala ve středu ráno. Ty dva největší, co tam zůstaly, měly 21 a 22 mm, takže i ty mají šanci a sliznice 8,5 takže taky hezké :mrgreen: Jo a dr. měl dneska narozeniny, tak by mohl mít úspěšný den :mrgreen: Kdyby se ani teď nepovedlo, tak mám přijít a začnem řešit IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.3.12 15:03

Kači: tak to folikulíci určitě brzy prasknou a vajíčka vyrazí hledat své spermijky a spermiijky vyrazí na koledu pro svá vajíčka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.3.12 15:05

no, ještě pojistíme doma, ale teď děj se vůle boží. Kdo ví, zda se vůbec oplodní :think: kdyby ale alespoň jedno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
23.3.12 15:06

Capel, jestli byl včera duch, tak zítra nebo v neděli budeš každopádně vědět najisto, jestli zesílil nebo zmizel úplně. To už vydržíš… a mám tucha, že to byl „opravdový“ duch. :hug:

Jinak, oficiálně výrobce tvrdí, že se to nesmí odečítat po limitu, ale co jsem tam pochytila na různých fórech, tak i ty, kterým to vylezlo po limitu, byly nakonec těhotné. Nebo myslíš, že by to byl ještě Ovitrelle? Kolikátý den po injekci jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.3.12 15:26

Motýlice: Včera jsem byla 15. den po injekci. Ale uvidíme, musím trochu změnit stravování, odbourat tu čokoládau a cpát do sebe víc oříšku nebo nějaké jiné zdravé energie. Bobískové jsou zmlsaní. Kdy půjdeš na krev, pokud jsi už nebyla…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.3.12 15:30

Kači: nestresuj se zbytečně, jsi mladice, IUI je jako když házíš kostkou a doufáš, že ti padne 6. Ne vždycky při člobrdu nasadíš hned na 1. nebo 2. pokus, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
23.3.12 15:59

Capel, tak 15.den po injekci to už snad nemůže být Ovitrelle… :think: Budu na Tebe o víkendu myslet, aby čárka zesílila, máš velkou šanci. :kytka:
U nás v CAR se na krev, myslím, nechodí. Vždycky mi udělají klasický těhotenský test, doktor na to mrkne vlastním okem a jelikož to zatím bylo vždy mínus, tak dál vážně nevím. Jsem objednaná teprve na 3.4., tak uvidíme, jestli se do té doby něco nestane a co bude následovat pak. Mohla bych jít taky jako samoplátce, ale to se mi moc nechce. Spíš si ještě párkrát strčím papírek do skleničky a budu odhadovat, jestli to sílí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.3.12 16:01

Můžeš zajít na gyndu, tam ti ho udělají zadarmo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.3.12 18:03
chachaaa…a ja si mysliim,ze tady mame dalsiho „dezertera“ ze snazilek;))moc drzim palce!
@Capelucita píše:
Motýlice: to chápu. Já včera viděla ducha a teď se děsně bojím, že to bylo brzo, že nevyskočil hned, ale viděla jsem ho až po té, co jsem snědla kaši k snídani. Pak se stresuju, že to mohlo být víc jak 5 minut po, pak že 5 minut mi ta kaše netrvala. No, prostě jsem zralá na Chocholouška. K tomu zse ta únava a dnes si namlouvám, že se mi chce blinkat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.3.12 14:01

kaczule kam ty chodis do caru?mne se libi ze u tebe delaji u iui ultrazvuk ze vidis zda tekutina je tam a atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.3.12 14:03

eedi co nove u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.3.12 14:05

Chodím do Ostravy do Eurofertilu a jsem tam opravdu hodně spokojená. S přístupem, prostě se vším a hlavně mám to blízko - autem tam jsem za 10 min., jelikož jsem taky z Ostravy. A je to teprve rok staré centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.3.12 14:08

u nas delaji ultrazvuk jen 12dc a pak uz ne takze nevim co se deje ve vnitr v den iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí