Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
21.3.12 17:50

On po 3 letech chtěl ještě rok vydržet? To je nějaký zvláštní doktor, ne? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 17:52

Teri, tak to ti, bez ironie, přeju, že se vám zadařilo. Nicméně, i já jsem se stávajícím modelem dost spokojená (fakt si myslím, že to ten správný partner je), takže, dá-li Pán Bůh, vyjde nám to i bez změny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.12 17:53

Jo, říkal mi že žádný jednorázový test na neplodnost neexistuje, že je to spoustu testů,spoustu čekání a je to náročnější…takže prý mám ještě rok počkat a snažit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 17:54

Asi tam šla s tím novým objevem. Ale to by zase neřešila po 3 měsících chození. Teda soudě podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 17:54

Terinka: a kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.12 17:56

Capelucita: Děkuju…nevim, je to ale zvláštní, že jsem celé ty 3 roky neotěhotněla a to jsem uplně zdravá holka …a najednou poznám Kubu a čekáme holčičku…tak něco na tom asi bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.12 17:57

je mi 21 let…já sem tam šla s tím že sem se jen chtěla dozvědět jestli někdy budu moct mít děti nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
21.3.12 18:00

Teri, tak jednorázový test na plodnost sice neexistuje, ale spermiogram partnera je to PRVNÍ, co by Ti měl gynekolog po tak dlouhé době snažení poradit. Začít vrtat do ženy, je totiž mnohem náročnější než pro muže vycákat se do kelímku (omlouvám se za trochu naturalistický příměr) a mnohdy taky úplně zbytečné, když se zjistí, že má muž málo plaváčků. Pokud vím, tak je to standardní postup úplně všude. Změnit partnera jako lék na neplodnost je dost těžký kalibr (zkus si to obrátit - jaké to je?). Ale věřím, žes to tak nemyslela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.12 18:03

Rozhodně jsem to nemyslela jako lék ani jako radu…napsala jsem to jako svou zkušenost že i po 3 letech se dá otěhotnět…a co se týče těch testů…moc tomu nerozumím…jen píšu co mi řekl doktor…ale díky za info… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 18:03

Tak hlavně, že se Vám to podařilo. Vidím, že jsi tady nováček, a už i vím, že jsi mládě, tak možná malou radu, abys hned holkám snažilkám neradila měnit jejich partnera za pořádného chlapa. Většina z nás se fakt snaží dlouhou dobu a v našich chlapech máme velkou oporu a tak je pro většinu z nás ta tvoje rada v podstatě nepřijatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.3.12 18:07

No právě, ve svém muži mám velkou oporu a věřím, že jsou i chlapi, kteří by to neustáli. Jsem za to svému muži moc vděčná… Ale stejně tak trochu se pořád tajně bojím, že mě kvůli toho jednou nechá, pokud se nedočkáme drobečka :? Ale takhle nesmím myslet :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.12 18:10

Omlouvám se jestli to někdo pochopil tak že má změnit partnera,tak to samozřejmě myšleno vubec nebylo…jinak moc všem snažilkám přeju brzké otěhotnění :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 18:19

Teri: tak jo, omluva přijata. :)

Kači: u nás nikdo není dokonalý, takže asi je to z psychologického zlediska lepší. Jenže podle AMH jsem v přechodu a chlapi mohou - no jako Gott, do 70. Ale na druhou stranu, kde by takové poklady, jako jsme, na širém světě našli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
21.3.12 18:21
:pankac: :pankac:
Capelucita píše:
Teri: tvoje rada by se dala tesat. Jen teĎ zvažuji, zda tě nezatesat s tou radou. Holky, co myslíte? :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.3.12 18:42
Capelucita píše:
Teri: tak jo, omluva přijata. :)Kači: u nás nikdo není dokonalý, takže asi je to z psychologického zlediska lepší. Jenže podle AMH jsem v přechodu a chlapi mohou - no jako Gott, do 70. Ale na druhou stranu, kde by takové poklady, jako jsme, na širém světě našli?

Taky pravda, kde by takové zlatíčka našli :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital