Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Motylku a bylo to světlé nebo tamvé špinění?
No mě porád pobolívá chvilkově to bricho uprostřed…jsem zbyvla,že bolí spíš na stranách u vaječníků…Ale taky to muže být tím,že díky tomu,že jsem nebrala clostík ale gonal tak mi pěkně vyrostla sliznice,no necháme se překvapit,zacínám být nervozni a svrbí mě ruka asi testnu v pátek ![]()
eedi, držím palečky aby byly //
motylku tobě samozřejmě taky ![]()
Kací děkuji ![]()
Kcí jestě jsem se chtěla zeptat máte za sebou nejaká vyšetření/nemás nic v podpisu/ jako myslím genetiku a imuno a HP?
Mozná bych se na to zeptala,nez půjdes do IVF,přeci jenom je to náročnější zakrok nez IUI…
No chtěla bych to zítra s dr. probrat co se mnou zamýšlí dál, přece jen je to náš poslední pokus s IUI ![]()
to je dobře,na vše se vyptej a chtěj nějaké vysetření a uvidís co ti na to poví,tak ti budu drzet… a zítra dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Motýlice: nehnízdila jsi? Na MS je trochu brzy… teda nevím jaký máš cyklus
Capelucita píše:
Motýlice: nehnízdila jsi? Na MS je trochu brzy… teda nevím jaký máš cyklus
To je hezky napsané -nehnízdila jsi?
![]()
Tak mám 5 dominantních folíků a to tu ještě nebylo
takže za chvíli vyrážím na IUI a v pátek další
![]()
Mohl by se alespoň jeden oplodnit
A když ne, tak to nevzdáme a budem bojovat dál ![]()
Capel, eedi: No, ještě tomu nemůžu pořádně uvěřit, ale asi jsem fakt hnízdila, protože jsem dneska ráno našla //.
Eedi, sorry, že jsem nevydržela do té soboty, jak jsem se holedbala. Ne že bych byla tak nedočkavá, ale musela jsem zjistit pravdu co nejdřív, abych mohla plánovat příští pracovní týden.
No, ono ani na MS by zas tak brzy nebylo, dneska jsem 11.den po transferu (což odpovídá už vlastně 14 dní po oplození), takže mi hlavou projely všelijaké možnosti - včetně toho, že se mohlo pustit jedno a druhé zůstat.