Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
29.3.12 21:57

ppajo kazda jsme jinak citliva,mne treba bolelo brisko trosku uo iui az do menstruace,a sem tam mne tam pychlo a vajecniky jsem taky citila celou dobu od iui do menstr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
30.3.12 08:02

jj tak to mam taky, porad je citim, asi to bude tim preegnylem, no jeste jsem to s manzelem trochu vcera podporili a od vecera zacnu uzivat utrous az do tech velikonoc pak dej se vule boží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.3.12 09:53

ahojky, já občas mívám to co ty popisuješ, teče ze mě voda, prostě voda…ale to vím, že bude ovulka…tak jestli nemáš opožděnou ovulku třeba. Jinak já jsem taky přesně týden po 1 IUI a mě taky pořád pobolívá v podbřišku, občas píchne taky si pořád říká, že to bude asi tím pregnylem, přeci jenom jsou to hormony tak na to naše tělo není zvyklé. Buď v pohodě, já bych nestresovala a pokud jsi byla na IUI poprvé tak kor.Držím nám pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
30.3.12 10:45

Ahojky,
ted jsem přisla od dr. a jsem hotová…nic neviděl ani tečku. Sice mě pořád uklidnoval,že to byl jen pokus,že je opravdu brzo a at to jestě nevzdávám a vydžím…Jenž jak to nemám vzdávat,nevím zda je jestě brzo,ale vzalo mi to vítr z plachet a ted se mi chce jen ležet a brečet. Ale nesmím protože mě dr.jestě upozornoval at se nenervuju,protože nervy nicí hormonální činnost v těle a tu mimi potřebuje…ale copak to jde..
měla bych ted být 4+5tt /iui bylo 13dc a to 10.2.2012/ Jeste mi vzal krev a po 11hod mám volat na vysledek… Ted mám pocit,že už to po třetí nezvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
30.3.12 11:13

Holky tak Hcg mám 687 a v pondělí bylo 130,5 Tak dr.ríkel že je to dobrý,že rosteme…ale skoda,že nebylo nic vidět.
Alespon budu mít klidnějsí víkend…
PPajo,já měla vždy po IUI také sem tam píchnutí,ale krev ani voda ze mě nidky netkla,a z pregnylu to myslím nebude,ten je jen na prasknutí folíku,já ho měla několikrát,tak uvdís jak se to vivine a když bys měla nějaké větsí a nesnesitelné bolesi tak bych jela určitě k dr. Drž se holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
30.3.12 12:06

eedi: Neboj, je hrozně brzo. Vidět na UZ zrnko máku je těžké. Prostě vydrž. HCG je ok, takže se to tam určitě do příštího UZ objeví! Ale chápu Tě, taky by mě to v tu chvíli rozhodilo. Člověk má nějaké své očekávání a neuvažuje úplně relaisticky. Já jdu na kontrolu v úterý 3.4. a říkám si, že ten váček už by tam mohl snad být, ale uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
30.3.12 12:31

Já vím motýlku,jenže po těch nezdarech clověk vidí vše černě,ale ta to hcg mě uklidnilo…Dr říkal,že je vše v pohodě,tak mu budu věřit :potlesk:
Ja jdu na utz zase v ponděli odpoledne,tak taky pevně doufám A toběbudu držet pěstičky aby tam byla dutinka nebo dvěěěě… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.3.12 13:24

Eedi: úplně jsi mě vyděsila. Ale uff, hned jsi t zase napravila. holka jedna takhle nás tu trápit. :hug: :lol: :hug:

hCG ti roste fat skvěle, máš nárůst přesně jak má být. Každé 2-3 dny se má zdvojnásobit, což je u tebe jako z početnice, vlastně ještě líp. :potlesk:
Pondělí 130
středa: předpoklad 260
Pátek: předpoklad 520 a ty máš skoro 700. Jsi škulda.

Já jsem se taky chystala na UTZ, ale nakonec jsme to odložila o týden, abych se nesložila, kdyby nic neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 13:52

ahoj holky eedi ty mas fakt nadherny hcg,chapu jak ti je ale urcite to bude tedka uz v poradku.zato ja jsem byla na dneska na ultrazvuku,a dopadlo to ne dobre,folikul zadnej sliznice 7 takze jsme se shodli na tom ze mi vajecniky bez leku nefunguji,radci bych tohle nevedela.takze bude dlouhy cekani na mrchu jak dostanu mrchu tak mam dojit rano 1dc na odber krve odpoledne bude konzultace kolik injekci a jak silny budu pichat,mam si vybrat fostimon nebo merional.a od 3dc zacnu pichat toto bude posledni iui.doktorka mne dneska rekla a celkem mne to vyvedlo z miry ze protoze mne sami vajecniky nepracuji ze se sice iui injekcami folikul udela ale nezjisti zda jsou kvalitni vajicka ze to se da zjistit jen ivf po odberu.a pak bude ivf.i dneska mne premlouvala zda nechceme rovnou do ivf ze sance u nas je skoro nulova ale ja to chci prece jen stema injekcama skuzit.takze kdyz jsem sla z caru tak mi bylo do breku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.3.12 13:56

Hani, neházej flitnu do žita. :hug: Jestli se udělají folukulíci s injecemi, tak proč do tho nejít. já bych teda možná zvážila t IVF, než ti vyřídí papíry, ta s myslím, že stejně ještě jedno IUI dáš. A pak, kdyby to náhodou nevyšlo, tak už rovnou můžeš do IVf a řeknou ti, jak na tom jsi.

Motýlice: určitě už bude na tom UTZ něco vidět.

Jo, dneska jsem mluvila se svojí MUDrou, volala jsem jí, abych jí řekla, že jsem se přeobjednala za týden. Říkala, že na jejich UTZ už by mohlo být něco vidět, že po hCG 800 už se dá něco najít. Jinde mají UTZ, který najde až po 1000 nebo 1500.

Takže Eedi, není to v tvých bjovníčcích, ale v technice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 14:00

cape diky za podporu,presne takle to mam nejak v planu,uz nemam proc cekat 3 roky se snazime ale aspon vim proc to neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
30.3.12 14:26

Capelu..děkuji,tvoje příspěvky mě fakt zklidnily :potlesk: :kytka: A doufám,ž v pondělí už bude něco vidět.
Haničko,jses na tom s vaječníkama stejně jako já,taky mi bez léků nepracují a nemám folíky…
A taky si myslím,že jsi to udělala správně,nejprve IUI s injekcema,poože to je test,jak na ně budeš ragovat aby pri IVF/což je důlžitějsí zákrok/věděli jak s tebou a tvyma reakcema na inj.pracovat u IUI dá se říct o nic nejde. A mezi tím se ti schváli papíry od pojistovny,jak píše Capelu…nebůůůůj urřitě se vsechny dočkáme miminek…dneska dotroři díky bohu dokáží v reprodukci zázraky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 14:33

dekuji eendi kdyz jsem se ji ptala proc mi nefunguji nebo proc se to vlastne deje nedokazala mi na to odpovedet.celkem se tesim na ty injekce aspon se bude neco dit.ano doktori jsou sikovni,co jsem rada ze je ta medicina takle pokrocila.jinak vim ze v mem pripade by zazrak sam od sebe neprisel.eedi ty mas vyhodu,ze jsi byla tehu uz nekolikrat ale ja nikdy za ty 3 roky a proto iui a hned potym ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.12 14:36

https://www.emimino.cz/…dite-105094/
holky moc Vám přeji // :kytka: nechci Vás otravovat ale najde se taková kravka že lituje že má dítě a přitom spousta maminek co by za to dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
30.3.12 15:04

janina: Nemám chuť ani sílu nikoho odsuzovat. Když si holka neprojde tím, čím procházíme my, tak nemá šanci si uvědomit, jaký zázrak se stal, že se jí narodilo mimčo. A věřím, že péče o potomka, když je člověku třeba 18 a nemá oporu v manželovi, může být dost na palici. Takže já bych se na ten svět nedívala rozhodně tak černobíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí