Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
1.4.12 15:54

ahoj holky,
ppajo - jak je?
Holky co si myslíte o barvení vlasů v těhu?
Já mám jít zítra ke kadeřnici,ale nevím zda to nezrušit,mám strach aby to mimi neublízilo… Barvím se na blond s oxidantem 6 proc./ale neodbarvuji/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
1.4.12 15:57

eedi: To je kontroverzní téma s těmi barvami. Taky jsme nad tím dost přemýšlela. Obecně se soudí, že ty tmavé jsou nebezpečnější, takže odbarvení na blond by měla být OK. Na druhou stranu první trimestr je nejcitlivější, takže já osobně bych možná počkala, až bude po něm. Čím míň chemie v prvním trimu, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.4.12 16:02

Ppaja: co ti řekli v nemocnici na ty tvoje stavy?

Eedi: držím palce a dej vědět. :)

Jinak já jdu zítra na velké odběry na trombo. Nevím, jestli jsem Vám tady psala o mých problémech s Clexane, ale nějak jsem ho na začátku nesnášela dobře. Skončilo to tak, že mi snížili dávku na polovinu - beru tu nejnižší a posunula jsem píchání na večer. Ale zítra musím na krev, a to musí klapnout přesně 4 hodiny po vpíchnutí clexíku, takže jsem si po 3 hodinách zkracovala dobu vpichu, abych si mohla zítra píchnout v 7 ráno. Dneska jsem tedy píchala v 10 ráno, což bylo, díky ranímu lenosšení v postýlce, pár minut po tom, co jsem brala raní prášky - z nichž prednison a anopyrin taky zrychlují krev. No holky, já myslela, že se zblázním, zase se mi vrátily ty šílené přiznaky, tj. okamžité sucho v puse, únava, pořád jsem pila a šla si i na chvíli lehnout. Ale v posteli jsem ležela utahaná, ale přistihla jsem se, jak nervozně klepu nohou. Tak jsem si říkala, vydrž, po 4 hodinách bude pokoj, ale … ještě ve 3 jsem nebyla ve své kůži, teď už jsem se konečně trochu srovnala. A aby toho nebylo málo, :srdce: musel vařit oběd a já mu občas pomáhala. Když jsem iniciativně sundavala víko se pekáčku, kde se peklo maso, tak jsem :srdce: se mě něco zeptal, já se zastavila, abych se na něj pobídala. Trubka trubkoidní, pára mi spálila zápěstí. Ach jo, a to jsme pekli jehněčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
1.4.12 16:26

Capel: To mě mrzí s tím Clexanem. Je to hodně zásahů do těla najednou, tak se s tím asi hůř srovnává. Vydrž, děláš to pro mimi. :hug: Třeba Ti po tom trombu uprav (sníží) dávky a bude líp. Uvidíš. Pořádně to tam s nimi prober, co to s Tebou dělá.

Jo a jak jsem machrovala, že nejsem vůbec unavená, tak už došlo i na mě. Ke konci týdne už jsem měla po obědě v práci pocity, že bych si nejraději lehla, což jsem přikládala přepracování, ale i teď o víkendu mě z toho nicnedělání u PC odpoledne vždycky zničehonic přepadne spavá. No, jsem zvědavá, jak budu fungovat příští týden. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
1.4.12 16:26

ahoj, dnes uz mi je lepe, takze jsem nikam nesla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.4.12 16:49

Motýlku, tělo si samo řekne, když bude chtít odpočívat. Je důležité se moc nepřemáhat. Možná i to špinění u tebe bylo proto, že tělo chce, abys zvlnila. S tím clexíkem, no - po tom, co jsem mále vykrvácela, protože jsem ho měla brát od 2. dne cyklu a když jsem šla na kontrolu k vůli stimulaci (která pak díky cystě nebyla), tak jsem asi za 1 hodinu zlikvidovala víc jak balík vložek. Když mě viděla moje gyndařka, tak byla v šoku. Hned jsem dostala něco na zastavení krvácení a nakázáno, ať si ho další den nepíchám (což bych stejně udělala, když nebylo proč stimulovat) a spoustu dobrých rad. Ta paní doktorka z tromba mi pak už dala minimální dávku a hrozně brblala. Oni chtějí, abych si píchala ráno (a brla všechno dohromady), protože pak mě mohou lépe vyšetřit, víš? Je to pro jejich pohodlí, ne pro to, jak já se cítím nebo jak to tělo potřebuje. Zítra si ho musím píchnout ráno v 7 )a zase mi to padne do doby, kdy budu čerstvě po snídaji a tudíž i čerstvě po prednisonu a anopyrinu), ale u doktrorky mám být v 10.30, aby zkontrolovala, že mi dala dobře papíry pro laborku a v laborce na krvi mám být přesně v 11, tj. na minutu přesně 4 hodiny po píchání. Musím se pak podívat, do kdy v té laborce jsou, abych si mohla příště posunout termín injekce co nejpozději a asi si budu dávat budíka na 5 ráno, abych měla co nejdelší dobu mezi jednotlivýma dávkama. Ale jisté je, že ta doktorka na trombu mi nesedí. Už poprvé, když jsem tam byla, tak ve zprávě píše varixy O. Na žíly se mě ani neptala (a to jsem je psala do dotazníku) a když jí říkám, ale paní doktoroky, já mám křečové žíly, tak se hrozně divila, že na povzdech: tak ukažte, rozepínám kalhoty. No, a co jsem měla dělat jiného, když je mám na stehnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.4.12 16:54

Já si hlavně myslím, že se lověk musí řídit svojí intuicí. Prostě, po OPU jsem dostala Utrogestan a bylo mi mizerně. Spousta holek by si řekla, že trpí pro mimi, ale já mám pocit, že když budu trpět, tak to bobískové ty negativní signály taky dostanou a budou trpět i oni. takže nechci trpět. Beru, jsem unavená, tak si odpočinu, ale není důvod, aby mi bylo tak, jak mi bylo ráno. Ach jo.

Snad mi nevynadáte za mě příspěvky, ale na svou obranu dodávaám, že problém s clexane jsem měla už v době stimulace. :)

Šíša: to je divné, když mám na ostrovech kamarádky, že nevědí, kam tě vzít. Ale na druhou stranu, každý žije jinak, jiným životním stylem. Já když jsem tam žila, tak jsem ostrov poznala líp, než spousta lidí, co jsou odtamtud. To mi říkali kolegové v práci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
1.4.12 19:17

Capel: Neboj, nebudu nic lámat před koleno, nerada se zbytečně poflakuju v klidovém režimu, ale rozhodně poslouchám, co mi tělo sděluje a budu se šetřit. Přes tu únavu stejně moc nejede vlak, donutí mě to. a máš pravdu, že hlavně musí být v pohodě matka. Razila jsem tuhle teorii vždycky taky a proto, když mi bylo příjemnější jít do práce než být doma, tak jsem šla. A když mi bude příjemný opak, tak to taky udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
1.4.12 19:22

Capelu,tak to m mrzí,že je ti takle zle,já jsem pravě slysela od holek z jiné diskuze,ze clexík píchají právě ver,že v noci jak je člověk v klidu,že jsou větší rizika a taky,že právě večer se tento preparát lépe snasí…
Tak ti budu držet pěstičky at zitra dobře dopadnes,hlavně at je ti líííííp
A ty chodís taky do práce nebo jsi doma?
Já jsem doma tyden a už se strasně nudím…ale zase jsm v klidku a v pohode,po obídku si lhnu,pak jsu s pejskem,něco uvařím…
Už mám nervy ze zítřejšího UTZ,pokud tam nebude zase nic vidět,tak je to jasná…holky držte nám pěsticky.....
Barveni jsem posunula nakonec na konec 1.trim. abych zbytečně nebyla na nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.4.12 19:47

Holky, já jsem strašný blbec. Odpoledne se mi už udělalo líp a k večeru jsme vyrazili na procházku. Teď jsem se vrátila. Jak bylo hezky, mě zas bylo dobře, tak jsem se rozeběhla z krpálu, po takové betonové cestě a až dole mě začalo bolet v podbříšku. Bolelo mě pak už po zbytek cesty domů. TeĎ sem si tu lehla, nohy na horu a nadávám si do zvířatek a slabomyslných jedinců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
1.4.12 22:23

Capelicku opatruj se a at je Ti brzy lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
2.4.12 11:47

Šíša: díky. Zatím nešpiním, tak doufám, že můj úlet dopadne bez následků, jen s ponaučením pro příště a jednou bezesnou nocí.

Eedi: co UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
2.4.12 12:10

Capel, to je fajn, že je Ti už dobře a že se Tvůj včerejší sprint obešel bez následků. Neboj, bojovníčci by měli vydržet celkem hodně, není zas tak snadné je „vyklepat“, tak se alespoň proběhli na čerstvém vzduchu. ;) Ale pro příště si vrcholový sport nech až na dobu po porodu. Preventivně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
2.4.12 12:13

:srdce: tvrdí, že to nebylo víc jak 50 metrů, ale fakt je, že to bylo převýšení / spíš přenížení docela hustý. Co ty? Ještě odpočíváš nebo už jsi v rachotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
2.4.12 12:42

Jsem v rachotě, ale dávám si bacha, abych se nepřetrhla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie