Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
8.1.12 23:38

Jaro 2012 a 2. IVF

Ahoj všem, loni jsem prodělala 1. IVF v Pronatalu, teď se chystám po ročním odpočinku těla na další pokus a hloubám kam… Gennet, Apolinář, Podolí, Prague IVF, Gest… Sama nevím, nevím kde jde o skutečnou snahu pomoci a kde jen o business. Asi všude peníze vládnou světem. Chtěla jsem na druhý pokus jít dříve, ale stále nejsem rozhodnutá kam. Je mi 36 pryč, 10 let bez antikoncepce, předloni laparka a jedna část odstraněna, druhá nefunční - neprůchozí.

Plánujete některá také své první, druhé či nějaké další IVF na jaro 2012, snad někdy březen, duben, květen?

Pěkný večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
9.1.12 07:13

Ahoj lami, my máme doma v plánu 2.IVF cca někdy v březnu, buď na začátku nebo na konci měsíce. Ještě se uvidí :) zatím se mi moc nechce :mrgreen: Na prvím jsme byli v září, ale bylo neúspěšné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.12 07:24

Ahojky :mavam: :mavam: mě v létě čeká 4.ivf..ale spíš až v červenci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
9.1.12 09:07

Ahoj holky, my teď půjdem asi na poslední IUI a když to nedopadne, tak v březnu-dubnu 2. IVF. Ale nechce se mi do toho, mám strach, že to zas nevyjde :?
Ahoj Denis :mavam:
Mrzí mě,že to v tom prosinci nevyšlo :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.12 09:27

ladun :mavam: :mavam: no už jsem si říkala co je s Tebou :think: No holka taky to máš začarovaný :cert: :cert: no já už mám všechny vyšetření za sebou a vše ok tak asi si ted půjdu vyšetřit hlavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Čeká mě ještě pohovor s genetikem,ale bude to spíš informativní.A co Ty jak se máš??? Hele možná iui bude poslední..mám známou co si to takhle řekla o 4.ivf..tedy už měla dokonce zabukovanou myslím letenku s tím,že poletí do švýcarska za prací a už neodletěla..má dvojčátka.Jakoby to zabalila..prostě poslední pokus a když tak nový život :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
9.1.12 09:36

Já se mám dobře,děkuju ;) . A jak Ty? To štěstí se jednou přece musí unavit, nemlžem mít pořád jen smůlu :hug:. Budem věřit, že se tento rok konečně dočkáme ;) . Já mám taky vyšetření v pořádku, akorát mi musí stimulovat ovulku. Příťa měl špatný spermiogram, ale na posledním IUI se mu výrazně zlepšil do normálu po pročištění :palec: . Ale v ten měsíc zase mě nenarostlo vajíčko :zed: . Tak mám teď vyšší dávky a snad vajco bude :think:. V pátek jdu na UTZ. Na kdy plánuješ další IVF? Mě to vychází na březen, možná duben…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.12 09:47

No tak snad se s přítelem tentokráte shodnete :mrgreen: :mrgreen: No u mě je dobře..neúspěch mě už nějak nerozhodil..jenom když jsem to říkala dokymu tak jsem jako mírně natahovala,ale řekl mě docela dobrý vtip a mě tekly slzy,ale smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak ivf asi někdy v létě..místo dovčy :cert: :cert: No to že se zadří si u sebe říkám asi 12 let a radši už si nic neříkám a to,že mě to někdy vyjde už vůbec né..má hezkou tabulku,která mluví za vše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
9.1.12 09:54

neříkej, že vůbec nedoufáš, ani ve skrytu duše :hug: :hug: :hug: . To bys přeci tohle všechno nepodstupovala :hug: :hug:
No jo, to zas bude vyhozených prachů :roll: . Taky to vidím tak, že z několikaletého slibu letní dovolené zase sejde, kvůli penězům :roll: . Což o to, člověk by to oželel, kdyby to vyšlo, že :*
A Vás to asi bude stát ještě víc, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.12 10:05

No zní to blbě,ale když jsem doufala tak neúspěch mě skoro zabil jak mě to položilo..ted jsem v sobě našla asi pokoru a prostě to zlusím,ale s ničím nepočítám a pak mě to tak nepoloží.Ted jsem ani už nebrečela..ba naopak jsem se tomu smála jak jsem blbá a nešvihnu s tím a co jako vůbec čekám :dance: :dance: Proto to vyšetření hlavy :mrgreen: :mrgreen: Takže i ted je mě to opravdu jedno..dělám maximum a co má být bude a nepomůže mě ani tisíc doktorů.Ted při posledním ketu jsem měla 15 prášků denně a každý den píchání injekcí do břicha a do prdele..no super..myslela jsem,že zdechnu.Taky mě začalo tou náloží léků na chvíly zlobit srdíčko a tak si říkám jaký to má smysl.Příště mě třeba klepne a jaký bylo umělko a to trápení okolo toho.No má takovou mez a to do 40 let a pak mě může car víš co :cert: :cert: Samozřejmě,že doufám,že to snad jednou vyjde jako při prvním ketíku :andel: i když optimismus mě v tomhle už dávno přešel.No ted mě pojištovna uhradí Gonal,ale chci si dát ted i monitoring embryí a cca budu za všechno doplácet asi 60000 :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
9.1.12 11:54

Je to hrozný, Deni :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:, co se člověk natrápí a vyhodí takových peněz…Ale člověk chce mít vědomí, že pro to udělal nejvíc, co mohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.1.12 11:57
ladun píše:
Je to hrozný, Deni :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:, co se člověk natrápí a vyhodí takových peněz…Ale člověk chce mít vědomí, že pro to udělal nejvíc, co mohl…

Tak to mě těší nejvíce..že jsem udělala maximum :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
9.1.12 22:09

ahoj holky, ja do toho pujdu podruhy v breznu nejspise…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.1.12 22:20

Jůůů, tady se to rozjelo, já se v práci vůbec nedostanu na net a přitom sedím celý den u PC :(.
A plánujete stejný CAR nebo jiný? A mohu-li mít dotaz, který to je? Já zvažuju pražský Gennet nebo Apolináře … A pak je spousta dalších, ale nevím nevím… jak se v tom vyznat? chjo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.1.12 22:29
Térouš píše:
ahoj holky, ja do toho pujdu podruhy v breznu nejspise…

Můžu se optat jak jsi spokojená v Gennetu?

To já jen tak sbírám aktuální zkušenosti a názory, i přestože jsou hodně subjektivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
10.1.12 08:17

Ahoj Teri :mavam:
Tak zas se tu scházíme staré snažilky :roll:
Ty se chystáš na HSK a pak hned IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek