Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
25.1.12 09:14

ahoj holciny, tak ja vcera byla na konzultaci. spermio je lepsi, ale bakterie mu tam zustala, takze dalsi ATB léčba. já jdu 17.2. na tu hysteroskopii bez ty narkozy. no rikal, ze kdyz jsem nerodila, bude to asi neprijemna vec. tak uz mam ted trochu nahnano. jinak zacatkem unora budu volat o potvrzeni zadosti na pojistovnu a kolem 7.3. by mela zacit stimulka. budu mit zase kratkej s antagonisty, ale tentokrat PICSI.
strsim, rada te vidim. ty jo, do Alp, to je paradicka, to bude nadhera.
ladun, nedali nam sanci, protoze neovuluju…
PGD je taky dost draha zalezitost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.1.12 09:29

Teri tak to tě obdivuju - já bych bez narkozy asi nešla - nebylo mi příjemné ze začátku ani ET - když mi čistil čípek (nebo dezinfikoval) fuj - pak už to bylo v poho…

Moc se těším do Alp - dostala jsem od manžílka nové rukavice, novou lyžařskou bundu, budu tam mít Mišičku takže to bude suepr suepr - pokud nedorazí MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
25.1.12 09:32

Térouš, já taky sama neovuluju, ale to se dá lékama nastimulovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
25.1.12 10:10

ladun, to ja vim, ale u me Clostil napr. neprichazi v uvahu. mam sklon k cystam a bylo by to jen trapeni a vyssi riziko rakoviny. musim mi rizenou stimulku.
strsim- no ja se taky bojim. me taky et trochu bolelo. jenze ja nechci dve narkozy po sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.1.12 10:18

Teri tak bude záležet jak dlouho po sobě by byl - já měla 9.11. při OPU a pak další 2.1. při revizi… a další plánuju na půlku dubna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
25.1.12 10:45

tohle by bylo mesic po sobe vis?u tebe to bohuzel bylo nutne, ale ja si rikam, ze kdyz to jde i bez, nebudu svoje telo huntovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.1.12 12:05

Téro..psala jsi,že jdeš na hysteroskopii bez narkozy??? To se doktor asi zbláznil 8o 8o 8o 8o 8o Já jí měla minulý rok a měla jsem jí tedy s narkozou a nemám děti..berou se i vzorky z dělohy a i se krvácí..Může Ti dát krátkodobou narkozu jako při ivf..zákrok trvá cca 15-20minut a teda po probuzení jsem měla dost jak to docela bolelo a do kapačky mě i dali lék proti bolesti.Dneska máš na výběr a já bych šla tam kde mě uspí..tedy osobně bych to já bez narkozy nedala ani náhodou..možná bych řekla dokymu,že by si taky nenechal hrabat v koulích zaživa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
25.1.12 12:15

je tio pod premedikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nati,pracharova
25.1.12 12:59

Iscare

Rozhodně ti doporučuju ISCARE, gest v žádným případě tam jde jenom o prachy a znám hrozně málo lidí co jim opravdu pomohli..možná pak ještě HELIOS ti jsou prej taky dobrý:-) hodně zdaru!:-)

• Citovat
  • Upravit
8743
25.1.12 22:26

nepotrebuju novy car, jsem nadmiru spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.1.12 18:51

Já byla v ISCARE na konzultaci s mužem u androloga a moc mě to taky neoslovilo - taky taková „továrnička“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
26.1.12 19:01

a kam chodis Sim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.1.12 19:04

Do Olomouce :mrgreen: do prahy jsme jezdili kvůli manžílkovi - zkoušeli jsme jestli to nepůjde nějak „pošéfovat“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
26.1.12 19:15

kdybys videla, jak jsme ti s manzou drzeli palce holka a kdyz ti vysly dve, rikala jsem, ze ty si prototyp zazraku.chjo, skoda, ale bude, vsechno bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.1.12 19:19

Terčo - ono je to u nás normální - třeba svatba - všechno bylo úžasně nachystané, už jsme jen jeli nachystat muziku a manžu sejmul v autě motorkář - auto namaděru… … nebo konečně koupíme pozemek, už máme stavební povolení (po boji se sousedy) a přijde velká voda…

mám pokračovat???

Prostě na druhý pokus to snad bude lepší a snad to dopadne…

Úplně mě dostalo kolik lidí nám drželo palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí