Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Térouš - já čekám rozhodující MS někdy kolem 20. února, pokud se zase nesplaší - vždy, když to potřebuju dostat tak nějak přesněji, tak je v luftě. A to bych začala s těma drogama. ![]()
A copak vás čeká za výsledky bičíkovců????
manzel mel nejakej blbej zanet prostaty a bily krvinky nam zraly nase spermie, tak se nam razantne zhorsil spermiogram. tak se musime dohodnout, co ted s tim. vidim to na PICSI.
Kate, tak to zacnes driv, ja pujdu v unoru na HSK a v breznu mi to zacne
Térouš - a proč jdeš na HSK? Je nějaký konkrétní důvod nebo je to sichr, aby se pokud možno vyloučilo vše, co by bránilo úspěchu?
sichr a rikal, ze je potom vetsi pravdepodobnost uchyceni embrousu, ale neni to vedecky overeny
Térouš - a co je vědecky ověřený?????
Nic. Tak hlavně ať to k něčemu je. ![]()
Konečeně razim domů z práce. Tak se loučím. Pa. ![]()
devcata, moc vas prosim o hlasování
http://zena.centrum.cz/…h-ctenaru-p/, je tam stromeček, pod ním je pes a autor Tereza Kohútová, Milovice, hlasovat se dá í víckrát, po hodině, tak mi to tam prosím klikněte, hlasování je jen do 15.1. do půlnoci
U mě nic zatím..v březnu jedu do na genetiku a zajedu si pokecat i do car.A u Tebe???
ani prd holky…byla silna konkurence, ale to neva. ja jdu v utery do car na konzultaci, tak jsem na to zvedava
Terka - u mě se pomalu rozjíždí MS, takže do dvou týdnu konzultace v CARu a další MS to vypukne. Se mi ani moc nechce, ale to mi asi neni nic platný. ![]()
Térouš píše:
ani prd holky…byla silna konkurence, ale to neva. ja jdu v utery do car na konzultaci, tak jsem na to zvedava
Tak to budu na úterý držet palce, ať jsou samé dobré zprávy
, a můžeš začít další stimulku ![]()
no ale ja zacnu az v breznu. takze Kate ty budes rychlejsi?a ladun co ty?