Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
26.1.12 19:21

a to nejen holky tady - ale i sestřičky a laborantky v caru - prostě mě to dostalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
26.1.12 19:46

mazec holka. druhej pokus to u nas obou ale jisti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.1.12 20:01

Ahoj holky, nevadí když se k vám přidám?
Mě čeká teprv první IVF - nějak přelom únor/březen, takže teď pomalu nežiju ničím jiným ;) však to určitě znáte…dnes jsem vyfásla léky, ale bohužel mužíček má problém v moči, takže ATB a stimulka se odsunula až na příští měsíc :-( jinak bych mohla píchat už od zítřka..njn co nadělám…Koukám, že jsem proti vám úplný začátečník, vy už jste zběhlé profesionálky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
26.1.12 20:07

Ahoj Cihomi,

aspoň Ti budem moct poradit co nebudeš vědět a tvářit se zkušeně :lol:
Napíše nám něco o sobě? jAk dlouho se snažíte?
My už se tady tak nějak vesměs známe, spoustu toho vyčteš u našich podpisů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.1.12 20:13

tak rady budu určitě potřebovat ;) jooo podpisy, tak jsem ještě nedošla, ale polepšim se, něco tam něco sesmolim, my vlastně za sebou nemáme jěště žádnou procedúru, rovnou musíme do IVf jiná šance není, já neprůchodné vejcovody, endometrioza a anovulace :( dost bída…a muž spermio normál, ale prý hraniční, takže jiná metoda než tato prý nemá cenu, ještě mi nabízeli IVM, ale pořád jsem váhala, nejsou zrovna dobré výsledky, tak jdu radši do IVf a uvidím co to se mnou udělá..jinak se snažíme rok a půl a mě je 27 a chlapovi 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
26.1.12 20:28

Ahojky Ladun, Simčo a Teroušku … :mavam:
Všechny ostatní co neznám moc zdravím :mavam:
Můžu k Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.1.12 20:35
Strsim píše:
Terčo - ono je to u nás normální - třeba svatba - všechno bylo úžasně nachystané, už jsme jen jeli nachystat muziku a manžu sejmul v autě motorkář - auto namaděru… … nebo konečně koupíme pozemek, už máme stavební povolení (po boji se sousedy) a přijde velká voda…

mám pokračovat???

Prostě na druhý pokus to snad bude lepší a snad to dopadne…

Úplně mě dostalo kolik lidí nám drželo palečky…
Myslím,že jste si to holka už vybrali http://www.smajlici163.wz.cz/…/laska49.gif A co ten pozemek..tedy jste asi nestavěli v zátopové oblasti..??? :think: :think: :think: Manželovo sestra už má za sebou 2povodně..při druhé jí nezbylo vůbec nic a jako novostavba..nejhorší,že dům je neprodejný..nepojistitelný a musí začít zase od znova a modlit že už snad voda nedorazí :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
26.1.12 20:39

Strsim - byla jsem s tebou v diskuzi listopadových IVF a taky jsem ti neskutečně fandila. Asi ze všech nejvíc. A vůbec jsem nemohla uvěřit, že se vám to o fous i vyšlo. Příště to bude vyšší level. Samozřejmě ten nejvyšší.
Já razim 7. 2. na konzultaci před ivf a dvy týdny na to začínám s pícháním. Ale bohužel s tím horším pícháním. :mrgreen:

Cihomi - koukám, jsi taky sběratelka gynekologických diagnóz. Tak tfuj tfuj, děvče. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.1.12 20:42

Deni těch jobovek bylo fakt více - tohle byly jen „ukázky“

My jsme asi 1 km od Moravy a v tom roce 2010 musel kousek od nás odstřelit hráz aby voda nazaplavila vedlejší vesnici - no a rozlilo se to do okolních polí a my bohužel sousedíme s tím polem a na pozemku byla terénní nerovnost - teď už je celý pozemek zarovnaný, domeček 0,5 m nad úrovní vody (v 97 na našem pozemku voda končila a 2010 taky) situace kdy byla u nás voda už by se opakovat neměly - hráze jsou opraveny - a jsem nad úrovní tak snad už bude vše OK.

ahojky Iki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
26.1.12 20:47
Strsim píše:
Deni těch jobovek bylo fakt více - tohle byly jen „ukázky“

My jsme asi 1 km od Moravy a v tom roce 2010 musel kousek od nás odstřelit hráz aby voda nazaplavila vedlejší vesnici - no a rozlilo se to do okolních polí a my bohužel sousedíme s tím polem a na pozemku byla terénní nerovnost - teď už je celý pozemek zarovnaný, domeček 0,5 m nad úrovní vody (v 97 na našem pozemku voda končila a 2010 taky) situace kdy byla u nás voda už by se opakovat neměly - hráze jsou opraveny - a jsem nad úrovní tak snad už bude vše OK.

ahojky Iki :mavam:

Simčo :mavam: , já jsem nedávno koukala na fotky Vašeho domečku a okolí a fakt mi hlava nebrala jak tam může byt velká voda … do té krásné krajiny mi to nějak nesedělo :-)
Smůlu už máte vybranou, tak už jen dobré zprávy ..... budou dvojčátkaaaa :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.1.12 20:51

strsim tak to vypadá,že uby voda neměla hrozit :palec: Tak to víš..jak se říká neštěstí nechodí po horách,ale po lidech,ale připadá mě že jenom po těch co si to vůbec nezaslouží a vrahouni a nevím co ještě mají pré a 3× denně teplý jídlo :cert: :cert: :cert: Moc ti přeju at máš ted toho štěstíčka mnohem a mnohem více :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
26.1.12 20:52

Lamiku :mavam: , pro jaký CAR jste se nakonec rozhodli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.1.12 21:04

Iki to je vidět jedině na fotkách toho plotu - celá ta zadní část pozemku byla pod vodou - byl tam si 1 m výškový rozdíl
(možná někde i najdu fotky jak tam byla voda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
26.1.12 22:29

Cihomi, co je IVM? To zas neznám já :oops:

Iki, ahooooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
26.1.12 22:35

Strsim - tak koukám, že se držíš hesla: Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. :mrgreen: Ale snad už se smůla pitomá unaví a najde si jinou oběť. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí