Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1250
31.1.12 09:15

Terko - jsem se dočetla, že manžel válčí s enterokokem. Jeho majitelkou jsem i já. Mám ho v močových cestách a občas zazlobí a mám zánět močáku (cca 1× za dva roky, takže žádná trága) a dle slov méhu urologa je dost záludný ho úspěšně zlikvidovat a mám se na něj vykašlat. Zázrak je, že ho nemám v pipce. To by mi ještě chybělo. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
31.1.12 10:47
raduzanka píše:
AHOJ MOC VAS VSECHNY ZDRAVIM A DRZIM PALECKY :palec: DOUFAM ZE SE NA MNE NEBUDETE ZLOBIT KDYZ NA VAS OBCAS JUKNU HODNE TO POMAHA KDYZ JE NEKDO S VAMI.CHYSTAME TAKE DRUHE IVF I KDYZ UZ JEDNO USPESNE :P MAME ZA SEBOU ;) .SNAD NEJAK V DUBNU NEVIM JAK SE TED V GENNETU DLOUHO CEKA NA KONZULTACI.OPATRUJTE SE A AT SE DARI :potlesk: :mavam:
Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
31.1.12 11:46

Taky moc zdravim Deni :mavam:a obdivuju te jak jsi silna takove trable a ty jedes dal…klobouk dolu :kytka:

Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.1.12 11:48

ahojky Radu :mavam:

tak my máme po kontrolní spg - opět 0, ale nasadím vitamínky a agapurin a snad se to do dubna někam posune. Kdyby nee tak snad máme něco zamraženo… 17.2. si to manžílek zopakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
31.1.12 11:54

Budu drzet palecky SIMCO :palec: Muzu se zeptat o se stalo,koukam ze dve carky byli a......spouste vyrazum nerozumim :zed: tak se tak netaktne :oops: asi zeptam vickrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.1.12 12:10

jj, byly // - bohužel ale po náznaku srdeční akce se srdíčko ztratilo, takže jsem musela 2.1. na revizi.
Bohužel pro nás je IVF jediná možnost jak otěhotnět. Manžel má azoospermie - tzn. spermijky se mu ukážou jen občas a v malém počtu (jen několik ks) takže hledat je je docela fuška. Teď se zase neukázaly - ale to tak bývá - jednou se ukážou, jednou nee. Navíc jich máme pár zamražených (pár kusů) tak snad se to nějak do dubna kdy chceme jít na další IVF vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
31.1.12 14:36
raduzanka píše:
Taky moc zdravim Deni :mavam:a obdivuju te jak jsi silna takove trable a ty jedes dal…klobouk dolu :kytka:Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:49
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
31.1.12 15:29

Simco tak to je mi lito,ale ted uz na vas urco ceka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.1.12 15:57

Radu dobrý - prostě se to stalo. Byl tam zřejmě jeden bobek (druhý se zastavil ve vývoji asi 4tt) a já mám od manžela slíbená dvojčátka - předpovídal mi je asi před 10 lety :mrgreen: asi po 4 měsících vztahu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
31.1.12 16:47

Ahoj všem :mavam:
Radu vítej :mavam:
Simčo :mavam: , jak často chodí Alda na odběry?
Já jsem stále nemocná, rýma jak trám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.1.12 16:48

no tak od začátku září do OPU byl 3× a z toho 2× našli potvůrky - jednu dávku máme zamraženou - podruhé se to povedlo před OPU :jazyk:
no a teď byl dnes a příště jde 17.2. a dál se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
31.1.12 21:34

strsim, nasadte vitaminky a bude to lepsi urco. ,yslime pozitivne devcata. ja dnes mluvila se setrickou z caru, chodi k nam na rovnatka, tak promluvi s doktorem. pokud bude ta HSK, rozhodla jsem se makonec pro narkozu, protoze jsem jeste nerodila a bojim se, obzvlast po tom, co jste psaly. :mrgreen: . mam za sebou opet desnej den v praci.
manza ma enterokoka, bohuzel ale v prostate, tudiz ma v ejakulatu bile krvinky :zed: . uvidime, co poradi dr. po konzutaci s urologem a embryologem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
31.1.12 22:52

IKINKO dekuji za privitani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
31.1.12 22:56

TEROUS koukam ze jsi u DANKA ;) Ja naNej poprve taky narazila-delal mi odber i ET :!Jsi SNIM SPOKOJENA :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
31.1.12 23:01

Simco teeeda tak to manza neni troskar :pankac: Dvojcatka jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie