Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5198
7.2.12 12:48
ladun píše:
Iki,jj, bydlím. CHodím na Obilňák, jsem tam spokojená,ale líbí se i Helios, tak jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost :nevim:

Ladunko,
s tím Brnem neporadím :-( možná si to už psala, ale v čem je problém u Vás?
Zítra máš UTZ, tak držím palce ať jich tam je aspoň 5 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
7.2.12 13:13
ikina píše:
ladun píše:
Iki,jj, bydlím. CHodím na Obilňák, jsem tam spokojená,ale líbí se i Helios, tak jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost :nevim:
Ladunko,

Iki :lol: , kdyby jich bylo 5, tak by mi ani IUI neudělali a milování mi zakázali. Bylo by vysoké riziko vícečetného těhotenství. Já budu vděčná, když tam budou 2 folíci ;) .
U nás je mírně zhoršený spermiogram a u mě neprobíhá ovulace, jen s nějakou stimulací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
7.2.12 13:21
ladun píše:
ikina píše:
ladun píše:
Ladunko,
Iki :lol: , kdyby jich bylo 5, tak by mi ani IUI neudělali a milování mi zakázali. Bylo by vysoké riziko vícečetného těhotenství. Já budu vděčná, když tam budou 2 folíci ;) .
U nás je mírně zhoršený spermiogram a u mě neprobíhá ovulace, jen s nějakou stimulací

No u kámošky to taky říkali, že jí to neudělají když jich bude více jak 3, ale měla za sebou už 4IUI (vždy měla 1-3 folikulů) a teď u 5 IUI měla 5 folikulů a řekli že jí to udělají na její riziko a šla do toho, teď čekají na výsledky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
7.2.12 13:58
ikina píše:
ladun píše:
ikina píše:
ladun píše:
Ladunko,
No u kámošky to taky říkali, že jí to neudělají když jich bude více jak 3, ale měla za sebou už 4IUI (vždy měla 1-3 folikulů) a teď u 5 IUI měla 5 folikulů a řekli že jí to udělají na její riziko a šla do toho, teď čekají na výsledky :-)

Noooooo, tak to je dobrá kvočna :palec:
Tak pak dej vědět, jak dopadli ;) . Kdy to mají vědět?
To jí to ani při 3 folících nevyšlo? Co mají za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
7.2.12 14:09

Teď byla překvapená, že jich je 5 … vždy do sebe prala docela vysoké dávky hormonů a měla 1-3 folikulů a teď 5 :-) výsledek by měla vědět za týden :-) dám vědět.
Já měla po clostíku 9 folikulů velkých a 4 malé (tehdy nám zakázali sex i IUI) s odstupem času bychom do toho IUI šli i při 9 folikulech :-)
Oni mají zatím jenom základní vyšetření, ale ona nemaá ovulaci bez hormonů a cyklus má i 60 dní, on je zcela OK … ale jak píšu, nemají imunologii, genetiku, LPSK a HSK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
7.2.12 15:05

To myslíš vážně, žes měla 9 folikulů v jednom cyklu? 8o 8o
Kolik jsi toho brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
7.2.12 15:07
ladun píše:
Kolik jsi toho brala?

naprosto vážně, lékařka se úplně zhrozila … říkala že se to často nevidí, taková reakce na clostík (brala jsem dva denně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
7.2.12 15:21
ikina píše:
ladun píše:
Kolik jsi toho brala?
naprosto vážně, lékařka se úplně zhrozila … říkala že se to často nevidí, taková reakce na clostík (brala jsem dva denně)

Dva denně 8o 8o 8o ? Ty jo, ty jsi kvočna ;) .Já jsem při 3 vyplkla stěží jedno vajco, teď uvidíme, jak to bude při 4 denně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
7.2.12 15:28
ladun píše:
ikina píše:
ladun píše:
Kolik jsi toho brala?
naprosto vážně, lékařka se úplně zhrozila … říkala že se to často nevidí, taková reakce na clostík (brala jsem dva denně)
Dva denně 8o 8o 8o ? Ty jo, ty jsi kvočna ;) .Já jsem při 3 vyplkla stěží jedno vajco, teď uvidíme, jak to bude při 4 denně :think:

Právě mi přijdou ty tvoje 4 prášky jako mega dávka a možná bych zkusila něco jiného, třeba na clostík špatně reaguješ. Ta moje kámoška zkoušela i clostík a neměla žádnou reakci, tak si normálně píchá injekce menopur (nebo tak nějak) a po tom teda má teď těch 5 folikulů. Nezkoušela jsi i injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
7.2.12 16:04

Iki,

při první inseminaci jsem měla injekce, ale u nás chtějí, aby narostly max. 3 folíky, nad tento počet IUI nedělají, nebo folikuly částečně odsajou :nevim: .
Takže mi dávaly nejnižší dávky injekcí a folík byl jen jeden :( . Navíc IUI s injekcema můžeš mít jen 3× za život, tak s tím musím trochu šetřit ;) . Pak to můžeš zkoušet dál, ale pěkně za svoje :evil:

Jedině, že bych zkusila ještě nějaký jiný lék, než clostil. Ale když se do teď nezadařilo, i když folík byl, tak si nemyslím, že by pomohlo nastimulovat folikuly něčím jiným… :nevim: Říkala jsem si, že tohle je poslední inseminace před 2. IVF, protože už nechci dál zbytečně cpát do těla hormony a pořád nic z toho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
7.2.12 16:19

Ladun,
jasně chápu to … jenom mi přijde divný že ti řekli ze IUI se stimulací jenom 3 krát za život. Ta moje kamarádka už má teď 5 IUI se stimulací injekcema a nic neplatí a schválně se dotazovala na pojišťovnu kolikrát ji to zaplatí a řekli jí že 6 krát ročně, říkala jim i že píchá hormony a stejně ji potvrdili 6 krát za rok. Jako nechápu jak se ty informace můžou tak lišit.
Koukám že laparku máš, takže zakopaný pes bude někde jinde než v neprůchodnosti vejcovodů. Tak snad to teď klapne a budeš se už jenom radovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
7.2.12 16:27

no právě že mě tvrdili, že s injekcema jen 3× za život :nevim: . Jinak IUI že hradí pojišťovna 6× za rok, to ano, ale bez injekcí. No, je to divný…Pojišťovna od pojišťovny by se lišit neměla, to je stanovené zákonem, co mají proplácet a co ne. Pak už je na pojišťovně, jestli ti něco přispěje, ale ten základ je daný :nevim: . Dr. taky říká, že se diví, že se pořád ještě nezadařilo, že není důvod, proč ne… :nevim:

Mě teda dost překvapilo, že někdo tak může na clostík reagovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
7.2.12 16:27

AHOJ HOLKY, TAK ME SE VSE ODKLADA NA NEURCITO…BREZEN TO ALE URCO NEBUDE :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
7.2.12 16:35
ladun píše:
no právě že mě tvrdili, že s injekcema jen 3× za život :nevim: . Jinak IUI že hradí pojišťovna 6× za rok, to ano, ale bez injekcí. No, je to divný…Pojišťovna od pojišťovny by se lišit neměla, to je stanovené zákonem, co mají proplácet a co ne. Pak už je na pojišťovně, jestli ti něco přispěje, ale ten základ je daný :nevim: . Dr. taky říká, že se diví, že se pořád ještě nezadařilo, že není důvod, proč ne… :nevim:Mě teda dost překvapilo, že někdo tak může na clostík reagovat 8o

No mě to právě taky zaráží s tou pojišťovnou a IUI, ale vím jistě že ta kámoška má už 5 IUI se stimulací a nic neplatí … tak nevím a má všeobecnou pojišťovnu.

Když moje lékařka viděla co vyrostlo po clostíku, tak se divila a říkala že takhle mají vypadat nastimulované vaječníky u IVF. Ale u IVF jsem měla střední dávky a moc to nerostlo a hlavně jich moc nezůstalo :-(

A imunologii máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
7.2.12 16:36
Térouš píše:
AHOJ HOLKY, TAK ME SE VSE ODKLADA NA NEURCITO…BREZEN TO ALE URCO NEBUDE :,(

Teroušku :mavam:
jakto? vadí ty antibiotika?

• načítám...
  • Citovat