Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5198
5.3.12 20:31
Strsim píše:
můžeme my mít něco jednoduše??? :jazyk:
a co ty?

Aspoň budete mít veselo :-)
Já se chystám na LPSK a HSK ale taky to neprobíhá jak má, normálně mám MS po 28-29 dnech a teď se madam uráčila po 36 dnech a ještě se nerozjela. Volala jsem do nemocnice co s tím a prý když nebudu silně krvácet, že mě vezmou. Tak se teď modlím ať to vyjde … jinak se to musí zase o měsíc odložit. Už to chci mít z krku a vědět zase něco víc :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.3.12 20:39

tak to se ti nedivím - taky už bych to chtěla mít za sebou na tvém místě - pořád dokola takové odsouvání… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
5.3.12 21:15

cau holciny, ja byla tyden v Anglii na dovce a na nakupech. jinak my nakonec pujdem nekdy v kvetnu asi. kazdej dr. rika neco jinyho, tak vybiram stredni cestu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.3.12 21:19

Téri neboj - dočkáš se - já to plánuju na půlku dubna - 2.5. bych začala píchat hormony a 17.5. OPU - plánuju podle minula :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
5.3.12 21:28

Terousku :mavam:
cos pěkného nakoupila?
Uteče to, já uvidím podle nálezu z LPSK a HSK, ale vidím to tak na červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
5.3.12 21:29
Strsim píše:
Téri neboj - dočkáš se - já to plánuju na půlku dubna - 2.5. bych začala píchat hormony a 17.5. OPU - plánuju podle minula :jazyk:

Simčo, půlku dubna nebo května?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.3.12 21:34

no okolo 14.4. dostanu plánovaně MS :jazyk: to dostanu injekci diphereline - na zastavení funkce vaječníků (jakoby umělý přechod) potom minimálně 14 dnů pauza no a 2.5. začínám píchat gonal a menopur. Minule jsem píchala přesně 2 týdny a pak za další dva dny odběr - tedy 17.5.
V Olmiku dělají dlouhý protokol takhle.

Ale třeba mi dr. povolí ještě minimálku uvidíme :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
5.3.12 21:41

Jasně, už to chápu :pankac: :pankac:
Jsi tam v CAR spokojená? Pokud se nám v červnu nepodaří, tak budeme asi chodit taky do Olomouce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.3.12 21:45

Iki byla jsem v caru ve Zlíně - utekli jsme odtamtud…
Chodili jsme k andrologovi do ISCARE do Prahy - taky se nám tam moc nelíbilo - navíc ani výsledky podle mě nebyli stoprocentní…
Pak jsme vybírali mezi Brnem a Olmikem - FN obě - vybrali jsme Ol a jsme oba naprosto spokojení. Při tom prvním IVF embryoložka hledala 3 hodiny než našla 9 spermijek na oplodnění všech vajíček… mám k tomu něco dodávat????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
6.3.12 17:19
Strsim píše:
Iki byla jsem v caru ve Zlíně - utekli jsme odtamtud…
Chodili jsme k andrologovi do ISCARE do Prahy - taky se nám tam moc nelíbilo - navíc ani výsledky podle mě nebyli stoprocentní…
Pak jsme vybírali mezi Brnem a Olmikem - FN obě - vybrali jsme Ol a jsme oba naprosto spokojení. Při tom prvním IVF embryoložka hledala 3 hodiny než našla 9 spermijek na oplodnění všech vajíček… mám k tomu něco dodávat????

Tak to jste vybrali super :-) Já jsem teď v Plzni, taky veliká spokojenost … jenom to ještě není korunováno tím úspěchem.
Držím palce ať se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.3.12 19:17

Počkej IKI - jak v Plzni 8o to se budete stěhovat??? nebo jak to myslíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
6.3.12 19:22
Strsim píše:
Počkej IKI - jak v Plzni 8o to se budete stěhovat??? nebo jak to myslíš???

No bydlíme zatím v Praze, dojíždíme do Plzně a v červenci se zřejmě budeme stěhovat tam k vám. Dojíždět do Plzně je pak myslím nereálné, budu se modlit aby se KET povedl a pokud by to nedopadlo, tak možná stihneme ještě IVF v Plzni. Vše bude záležet na nálezu z LPSK. Na Zlínský CAR jsem snad zatím chválu neslyšela :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.3.12 19:31

jééé tak to je dobrá náhodička… já jsem v Olmiku opravdu hodně spokojená, Alda taky… žádné načančené prostředí ale super přístup doktorů i sestřiček a nejsi žádná kasička na prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
7.3.12 12:03

holciny, ja nevim, jestli do toho ivf vubec znova jit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.3.12 12:19

Teri neblázni - nemůžeš to vzdát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie