Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Strsim píše:
můžeme my mít něco jednoduše???
a co ty?
Aspoň budete mít veselo ![]()
Já se chystám na LPSK a HSK ale taky to neprobíhá jak má, normálně mám MS po 28-29 dnech a teď se madam uráčila po 36 dnech a ještě se nerozjela. Volala jsem do nemocnice co s tím a prý když nebudu silně krvácet, že mě vezmou. Tak se teď modlím ať to vyjde … jinak se to musí zase o měsíc odložit. Už to chci mít z krku a vědět zase něco víc
![]()
tak to se ti nedivím - taky už bych to chtěla mít za sebou na tvém místě - pořád dokola takové odsouvání… ![]()
cau holciny, ja byla tyden v Anglii na dovce a na nakupech. jinak my nakonec pujdem nekdy v kvetnu asi. kazdej dr. rika neco jinyho, tak vybiram stredni cestu ![]()
Téri neboj - dočkáš se - já to plánuju na půlku dubna - 2.5. bych začala píchat hormony a 17.5. OPU - plánuju podle minula ![]()
Terousku ![]()
cos pěkného nakoupila?
Uteče to, já uvidím podle nálezu z LPSK a HSK, ale vidím to tak na červen.
Strsim píše:
Téri neboj - dočkáš se - já to plánuju na půlku dubna - 2.5. bych začala píchat hormony a 17.5. OPU - plánuju podle minula
Simčo, půlku dubna nebo května?
no okolo 14.4. dostanu plánovaně MS
to dostanu injekci diphereline - na zastavení funkce vaječníků (jakoby umělý přechod) potom minimálně 14 dnů pauza no a 2.5. začínám píchat gonal a menopur. Minule jsem píchala přesně 2 týdny a pak za další dva dny odběr - tedy 17.5.
V Olmiku dělají dlouhý protokol takhle.
Ale třeba mi dr. povolí ještě minimálku uvidíme
![]()
Jasně, už to chápu
![]()
Jsi tam v CAR spokojená? Pokud se nám v červnu nepodaří, tak budeme asi chodit taky do Olomouce.
Iki byla jsem v caru ve Zlíně - utekli jsme odtamtud…
Chodili jsme k andrologovi do ISCARE do Prahy - taky se nám tam moc nelíbilo - navíc ani výsledky podle mě nebyli stoprocentní…
Pak jsme vybírali mezi Brnem a Olmikem - FN obě - vybrali jsme Ol a jsme oba naprosto spokojení. Při tom prvním IVF embryoložka hledala 3 hodiny než našla 9 spermijek na oplodnění všech vajíček… mám k tomu něco dodávat????
Strsim píše:
Iki byla jsem v caru ve Zlíně - utekli jsme odtamtud…
Chodili jsme k andrologovi do ISCARE do Prahy - taky se nám tam moc nelíbilo - navíc ani výsledky podle mě nebyli stoprocentní…
Pak jsme vybírali mezi Brnem a Olmikem - FN obě - vybrali jsme Ol a jsme oba naprosto spokojení. Při tom prvním IVF embryoložka hledala 3 hodiny než našla 9 spermijek na oplodnění všech vajíček… mám k tomu něco dodávat????
Tak to jste vybrali super
Já jsem teď v Plzni, taky veliká spokojenost … jenom to ještě není korunováno tím úspěchem.
Držím palce ať se zadaří ![]()
Počkej IKI - jak v Plzni
to se budete stěhovat??? nebo jak to myslíš???
Strsim píše:
Počkej IKI - jak v Plznito se budete stěhovat??? nebo jak to myslíš???
No bydlíme zatím v Praze, dojíždíme do Plzně a v červenci se zřejmě budeme stěhovat tam k vám. Dojíždět do Plzně je pak myslím nereálné, budu se modlit aby se KET povedl a pokud by to nedopadlo, tak možná stihneme ještě IVF v Plzni. Vše bude záležet na nálezu z LPSK. Na Zlínský CAR jsem snad zatím chválu neslyšela
![]()
jééé tak to je dobrá náhodička… já jsem v Olmiku opravdu hodně spokojená, Alda taky… žádné načančené prostředí ale super přístup doktorů i sestřiček a nejsi žádná kasička na prachy…