Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
26.3.12 11:40

MS čekám okolo 12.4. tak uvidíme… ale pořád to tak nějak řeším v sobě a nejsem schopná se s tím porvat.
na jednu stranu je to menší zásah - máme větší šanci oplodňovat čerstvýma spermijkama - pokud budu mít okolo 4 vajíček tak musí 4 spermijky najít. Ale otázka jestli nám vůbec co zůstane k transferu - minule jsem měla po dlouhém protokolu 9 vajíček a k transferu zůstaly 3…
Zase proč to nezkusit, když je to menší záběr na tělo…
Minimálka mě bude stát max 7 tis - IVF 15 - tzn. zvládnu dva pokusy minimálky …

do toho jsem se ptala docenta - šance na těhu po IVF je 50 %, šance na těhu po minimálce 28 % - což odpovídá počtu získaných vajíček - menší počet - menší šance.

taky jsem se docenta ptala jaká je šance že u mě bude mít těhu stejný průběh - tzn. revizi - tak na to mi řekl že pravděpodobnost je 20 %… tak to je další věc co mi šrotuje v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
26.3.12 12:17
@Strsim píše:
MS čekám okolo 12.4. tak uvidíme… ale pořád to tak nějak řeším v sobě a nejsem schopná se s tím porvat.
na jednu stranu je to menší zásah - máme větší šanci oplodňovat čerstvýma spermijkama - pokud budu mít okolo 4 vajíček tak musí 4 spermijky najít. Ale otázka jestli nám vůbec co zůstane k transferu - minule jsem měla po dlouhém protokolu 9 vajíček a k transferu zůstaly 3…
Zase proč to nezkusit, když je to menší záběr na tělo…
Minimálka mě bude stát max 7 tis - IVF 15 - tzn. zvládnu dva pokusy minimálky …

do toho jsem se ptala docenta - šance na těhu po IVF je 50 %, šance na těhu po minimálce 28 % - což odpovídá počtu získaných vajíček - menší počet - menší šance.

taky jsem se docenta ptala jaká je šance že u mě bude mít těhu stejný průběh - tzn. revizi - tak na to mi řekl že pravděpodobnost je 20 %… tak to je další věc co mi šrotuje v hlavě…

Simčo, tak to je za chvilku :-)
A jaký z toho máš pocit?
Chápu že máš milion otázek, ale jak píšeš:proč to nezkusit? Ten výsledek nikdy nevíš jaký bude, můžeš zareagovat lépe než u IVF :-)
Já když jsem stimulovala clostíkem na IUI, tak jsem měla 7-8 velikých folikulů a několik malých a u IVF jsem měla 10 vajíček … takže reakce může být překvapivá i u minimálky :-)
A na ty % kašli, podívej na holky co měly 3 vajíčka a za chvilku rodí, takže pozitivní myšlení a neboj :-)
Jo a nechápu proč je 20% pravděpodobnost revize? Revize byla z důvodu mimoděložního těhu?
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.3.12 12:24

tak u mě těžko říct jak budu reagovat - nikdy jsem dlouhodobě nebrala antikoncepci - nedělalo mi to dobře na migrénu tak jsem to přestala brát. Navíc mám sníženou AMH - mám 0,75 (norma je 1-3).

Simuluju fostimonem od začátku - nevím proč nemám jen clostík, ale prostě je to tak. Možná bude víc vědět Kačka - ta už v Olmiku na minimálce byla.

U mě to bylo z důvodu zamlkého těhu - obecně je prý pravděpodobnost nutnosti revize (nebo potratu) 20 % :roll: - podle docenta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
26.3.12 16:45
@Strsim píše:
tak u mě těžko říct jak budu reagovat - nikdy jsem dlouhodobě nebrala antikoncepci - nedělalo mi to dobře na migrénu tak jsem to přestala brát. Navíc mám sníženou AMH - mám 0,75 (norma je 1-3).

Simuluju fostimonem od začátku - nevím proč nemám jen clostík, ale prostě je to tak. Možná bude víc vědět Kačka - ta už v Olmiku na minimálce byla.

U mě to bylo z důvodu zamlkého těhu - obecně je prý pravděpodobnost nutnosti revize (nebo potratu) 20 % :roll: - podle docenta…

Simčo, to ale nikdy nevíš jak budeš reagovat když zkoušíš něco nového :-), zkuste to a uvidíte :-) třeba bude reakce výborná a nebo nulová … to nezjistíte dokud nevyzkoušíte.
Budu Vám držet palec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
26.3.12 19:30

cau holky, Strsim, ja myslela, ze na me pockas kocko:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.3.12 19:55
@Térouš píše:
cau holky, Strsim, ja myslela, ze na me pockas kocko:-)?

Teri já měla v úmyslu teď začínat - jen jsem myslela že mi docent minimálku nedovolí - v tom případě bych začínala píchat 2.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
27.3.12 12:05

Ahoj všem :-)
Teroušku a ty začínáš kdy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.3.12 18:25

no ja ted pujdu na tu hsk az dojde ms, objednam se a kveten bude muj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.3.12 18:27

Teroušku taky se ti to už blíží
a proč jdeš na hsk???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.3.12 21:42

sama nevim. dr. tvrdi, ze je pak vyssi sance uspechu pri dalsim cyklu IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.3.12 21:49

aha - tak to by bylo super.
Já třeba koukám teď na svoje grafy (měřím BT) a asi opravdu bude něco na tom, že se říká, že je tělo „pohnojené“… já mám takové grafy jako nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.3.12 21:52

:? kez by, ja mam pco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.3.12 19:28

Ahoj holky můžu se přidat? :mavam: