Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
29.3.12 21:01

ahoj Kaci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
30.3.12 01:37

ahojky holky!!!!Muzu se k vam pridat?Me ceka 2ivf kveten cerven
Prvni tehu po prvni ivf nevyslo v 22tt jsem potratila mela sem bakterialni vaginozu.bylo to strasne stalo se to v unoru a mudr rekla ze za 3mesice znova dalsi ivf tak sem zvedava jestli to vyjde.Chodite nektera do gennetu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.3.12 08:03

ahojky Sanulko - vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.3.12 11:15

Ahoj holky :mavam:
Díky za přivítání. :kytka:
Sanulko taky vitej :mavam:
Teroušku a Iki jak vy holky dál válčíte?
Simi my dvě o sobě víme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
30.3.12 11:54

ahoj Sanulko,
Kaci, ja se chystam na kveten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.3.12 12:16

Teroušku,tak to půjdem spolu :palec: .
Sanulko,mrzí mě že si si musela projít takovou bolestí :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
30.3.12 12:26

Ahoj holky, můžu sem k vám? marně hledám do jaké diskuse se zařadit :lol: Čeká nás 2. IVF zatím ještě netuším kdy (nejspíš květen), v úterý jedu na imunologii a čeká mě vyšetření na genetiku, tak snad to pak půjde lépe.

• Citovat
  • Upravit
17327
30.3.12 13:13

DOmčo teda nejsem zakladatel - taky jsem se přifařila, ale vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.3.12 13:40

ahoj holky,

vítám nově příchozí :mavam: :mavam: :mavam: .
Sanu je mi líto :kytka:
Térouš už je lépe? Já se krapet zklidnila, ale stejně to mám jak na horské dráze :mrgreen: .

Tak já mám genetiku za sebou, teda zatím odběry, cca na konci dubna budou výsledky a pak se rozhodne jaký protokol MUDra nasadí a hurá do druhého pokusu :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.3.12 13:50

Domčo :mavam:
lamika,my na výsledky z genetiky čekali asi 3 týdny.Ale jasně že všude je to jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
30.3.12 14:58

děkuji za přivítání :D
podstoupila některá z vás i tu imunologii? tak nějak se na to připravuju co mě čeká :lol: , ale doufám, že se snad příjde na to kde je problém a 2. IVF už bude uspěšné, čekáme na mimi už více jak dva roky :,(

• Citovat
  • Upravit
1025
30.3.12 15:06

ja jsem byla na imunoligii zatim jen na krev a 19 mam sezeni s doktorkou takze taky nevim co sebude dit.jinak genetiku mam v poradku…byla sem tam asi v roce 2006 to sem mela po prvnim potratu.mam jich za sebou 2 a 1mimodelozni a ted kdyz se povedlo pres 1 ivf tak v 22tt porod(potrat) no strasne.musime se drzet devcata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
30.3.12 15:23

chjo holky, neni lehky.
vitam nove prichozi.¨
ja na imunu byla. delaji krev, chlapovi SPG, kdyz neco najdou, muzou delat jeste kozni testy. jo a taky spirometrii, to je jen takovy foukani, aby videli, jak jsou na tom plice. jinak se niceho nebojte, nic to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
30.3.12 16:58

sanulka je to strašně těžký, to nikdo z těch co otěhotní bez problému nepochopí, ale musíme být silné a věřit, že jednoho dne se i na nás štěstí usměje,ještě horší je když se raduješ, že IVF vyšlo a pak se stane toto, prostě už po tom všem nemam ani slov, všem vám držím moc place aby to vyšlo co nejdříve :palec:
tak já jdu v úterý na imunologii, tak se nechám překvapit, ale byla jsem upozorněna, že výsledky trvají dost dlouho cca měsíc, tak pak nás čeká opět čekání, ale jsem ráda, že nás dr. poslala a né hned na IVF, někde jsem četla, že toto vyšetření dělají většinou po více nepspěných IVF.

• Citovat
  • Upravit
10572
31.3.12 20:42

Holky kde jste kdo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat