Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
1.4.12 17:29

Kaci, vikendy nejsou o sezeni u kompu ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
1.4.12 19:43

Ahoj děvčata mohu se k vám také přidat :mavam:
také se chystám na 2IVF květen červen - ted čekám na MS a budu volat do caru. Chtěla jsem se vás zeptat, prodloužená kultivace to je že vloží embryo cca po 6 dnech? Já PK neměla a tak se ptám, protože se bojím pokud mi jí ted naordinují že to embrya nezvládnou, tedy při 1IVF mi 2 vložili a po 3dnech 3 zbylá co jsem volala cca ten 6den tak už se nevyvíjela a tak mám obavy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.4.12 19:47

ono většinou jde domluvit se s embryologem jestli má nebo nemá PK smysl. Většinou při PK odpadnou embryjka, ale ta by to zřejmě stejně nezvládla…

Chce to pobavit se asi s doktory jeslti to má nebo nemá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
1.4.12 20:05
děkuju za info, vím že to s nima musím probnorat tak uvidíme,no jo je to už za chvíli :roll:
@Strsim píše:
ono většinou jde domluvit se s embryologem jestli má nebo nemá PK smysl. Většinou při PK odpadnou embryjka, ale ta by to zřejmě stejně nezvládla…Chce to pobavit se asi s doktory jeslti to má nebo nemá smysl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
1.4.12 20:34

presne, ty, co nezvladnou PK stejne nesou nejakou chybku a bud se nechyti, nebo je pak potratis. PK ma smysl, ale kazdy na to ma svuj nazor. ja ji mela. zbyly mi jen dve a nic. ted premyslim, jestli to nezkusit bez ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.4.12 20:39
@Térouš píše:
presne, ty, co nezvladnou PK stejne nesou nejakou chybku a bud se nechyti, nebo je pak potratis. PK ma smysl, ale kazdy na to ma svuj nazor. ja ji mela. zbyly mi jen dve a nic. ted premyslim, jestli to nezkusit bez ni

Terko..někdy to není tím,že když embrya odpadnou je v nich chyba..někdy jenom potřebujou do dělohy dřív..při PK odpadnou skoro všechny,ale není to tím,že jsou špatná..některá jsou jenom pomalejší a musí do dělohy nebo do mrazu.PK bych nikdy nedala,prootže si všechno zlikviduju a zbytečně..pokud je embryo schopné života tak mu stačí i 4 bunky..já při ketu otěhotněla se 6 bunkama.Nedávej PK..dej 72hodin kultivace..zaved a zbytek embasů do mrazu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
1.4.12 21:28

jj denisa ma pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
1.4.12 21:32

Teda děvčata tak ted nevím :roll: říkala jsem si že tím že jsem je měla po 3 dnech tak i kdyby byly slabší a nezvládly by PK tak aspoň nějaká šance v děloze by byla. No tak uvidíme co mi řeknou a doporučí teď při 2IVF. Snažíme se zlepšit sperma všim možným a tak doufám že třeba PK nebude potřeba… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
1.4.12 21:45

pro chlapa je dobre brat vitamin E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
1.4.12 21:54

Ahoj holky, tak v pátek jsem objednaná na ultrazvuk, tak jsem na to zvědavá - při našem 1. IVF ani k transféru nedošlo, jelikož jsem neměla ani jedno vajíčko (stimulace byla v max. dávkách), tak snad se to zlepší, od té doby jsem schodila cca 16kg, nenapadá některou z vás co by mohlo ještě zabrat? Doufám, že se víc dozvím i s té imunoligie a genetiky - tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
14000
1.4.12 21:54

jjj bere vitamin E, zinek, selzink, macu a carnitargin… :roll: možná je toho moc ale chceme aby se to zlepšilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
1.4.12 22:41

Denis, nechci bejt zla, ale otehotnela si, nicmene se neudrzelo, takze je to fakt o nazoru. me se napriklad zbytek embryii zastavilo ve vyvoji. samozrejme to muze byt laboratornimi podminkami, nicmene muzsky faktor se k vyvinu embryii pridava az 4. den kultivace a zde muze byt casto zjistena schopnost ci neschopnost vyvijet se dal. pokud zavedou tridenni, neni toto zjisteno a IVF je cely naprd. tudiz tady vznika otazka, zda nechat vyselektovat nejlepsi embrya a rict si, ze si udelala pro to vsechno nebo zavest tridenni, protoze ti jinak nic nezbyde do mrazu a nebo vubec nic nezbyde ani k ET-1 cyklus bez ET je hrazeny pojistovnou, aniz by se pocital do tech tri hrazenych. takze je to o tom, co kazdymu vyhovuje. PK ve vetsine carů stoji okolo dvou tisic a rozhodne na tomhle nerejzujou, na to jsou jiny metody. zalezi proste na spouste faktoru a chce to vyzkouset vsechno.
nepatrne mi vadi tvoje rady. asi je uplne nepotrebuju a to neni mineno zle. tim nemyslim, abys neradila holkam tady. dik za pochopeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.4.12 23:07

Nejsi zlá..tohle já nějak si neberu..moje embryo bylo bohužel mimo dělohu..bylo tak silné a zahnízdilo se i bez sliznice..druhé museli vzít..též neodešlo..měla jsem otravu krve a musela se udělat zároven revize dělohy,protože šlo o život mě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.4.12 23:08
@sanulka píše:
jj denisa ma pravdu

Taky si myslím ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.4.12 23:10
@sanulka píše:
pro chlapa je dobre brat vitamin E

Jo tak tím krmím i manžu..mám sice spermieogram ok,ale je to aby se to nějak razantně nezhoršovalo a musím říct,že je v těch pilích lepší než já..bere každý den poctivě..já dneska sežrala 4 pilulky Yadine..zase jako zapomínám :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí