Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5198
4.4.12 21:24
@Térouš píše:
wau Iki :?
ja jdu pristi ct pod narkozku na HSK

Teroušku :mavam:
super … a jdeš pak hned domů nebo jak to je jenom u HSK? Budou ti odebírat i vzorek sliznice?
Kdy jdete na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.4.12 21:27

to delaj u kazdy HSK tu histolku prej. jojo, pujdu pak domu za dve hodky.
Kaci,ty uz stimulujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.4.12 21:33
@ikina píše:
Jak, nechápu … jak pustím jehlu?
Já to píchám tak že chytnu řasu, píchnu, pustím řasu, počítám do 10-ti a pak začnu pomalu mačkat, až domáčknu tak ještě čekám a pak vytáhnu jehlu.
Ze začátku jsem tu řasu držela celou dobu píchání a fakt nevím, možná to píchám pod špatným úhlem … píchám to skoro kolmo do špeku :-)

tak to myslím jak to děláš - jen jak vytáhneš řadu pevně přitiskni tamponek (nebo na čem máš „desinfekci“) a drž 2-3 minuty - rozptýlí se to a nebudeš mít takové modřiny… a pokud jde o nějaké „bulky“ co se ti můžou udělat to je prý od toho že nechca něco napíchneš, ale prý žáden problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.4.12 21:35
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
4.4.12 21:36
@Strsim píše:
tak to myslím jak to děláš - jen jak vytáhneš řadu pevně přitiskni tamponek (nebo na čem máš „desinfekci“) a drž 2-3 minuty - rozptýlí se to a nebudeš mít takové modřiny… a pokud jde o nějaké „bulky“ co se ti můžou udělat to je prý od toho že nechca něco napíchneš, ale prý žáden problém

Ok ok, modřiny nemám … mám tvrdé bulky, takže zřejmě něco napíchnu :pankac:
Zkusím to ještě po píchnutí přimáčknout :-) Díky díky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.4.12 21:39

Teroušku ne ne nestimuluji.Já jen tady píšu jak to bylo na podzim u minimálky a v létě u 1IVF :roll: .
Ty jo to už bude rok od 1IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
4.4.12 21:39

Já se budu loučit, ráno jsem musela brzy do práce, mám za sebou měření (hodina a půl cesta na měření, 10 minut měření a hodina a půl zpátky do kanclu) :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Dnes jsme se tu krásně sešly :-)
Mějte se krásně, paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.4.12 21:41

krásné sny Iki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.4.12 21:42

Dobrou IKI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.4.12 23:04

evi já vím jak je to těžký..po těch letech už vím,že se člověk nesmí v tom utápět,ale musí nějak se pokusit zatnouta nedat se :* :* když jsem začínala byla jsem mladá..plná života..elánu..dneska jsem stará..neskutečně vyčerpaná fyzicky..psychicky a totálně v prdeli..nemluvím o promáčených polštářích a o myšlenkách si vzít život..zabalit pro vždy to trápení..to je schrnutí mých x let snažení se o dítě pomocí ivf.Jak říkám kdo nezažil nemá právo soudit.
Ted po ketu mě to asi vzalo nejvíc a měla jsem pocit,že někam padám a nevím kam a jestli mě někdo nechytne tak je asi konec.
Na naštěstí se asi ten můj anděl strážný probral a zase jsem připravená se tomu postavit čelem a 4ivf dát pěkně na prdel a dotáhnout ho do konce.Byla mě ukázána,kde je chyba a jak se k tomu postavit aby to dopadlo tak jak má.Zatím to funguje a život se mě komplet otočil..ted už vím,že to má smysl a že to vyjde..sice nevím kdy,ale všechno špatné se nakonec v dobré obrátí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
5.4.12 00:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
5.4.12 09:33

devcata cauky, tak ja dneska na predoperacnich odberech. opet az na x-tej pokus. jsem jak jehelnicek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.4.12 09:41

ahojky
Teroušku jaktože tak brzy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.4.12 10:22

Ahoj holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
5.4.12 12:30

Ahoj holky :mavam:
Simčo, myslím že Teroušek jde ve čtvrtek na HSK, tak ty předoperační nejsou brzy :-)
Katuš :mavam:
Denčo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí