Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14000
5.4.12 21:28

a copak je to za pejska?
no do bytu jsme na výběr moc neměli, dlažba to je studené a koberec, no to bych po roce měla jak bílej anglickej trávník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.4.12 21:31

jojo - to je fakt - máma má jorkšírka říznutého čivavou - takový pěkný kulíšek - ale jak mu podkluzují packy tak se prostě sekne - čupne si a dál nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
5.4.12 21:34

tak to pak chápu pokud je to malý pejsek tak těm ty packy jezdí ;) , ty větší to líp snáší, ale taky se mu to občas rozjede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.4.12 21:44

eví ááááááááá na to kašli..hele mě sere věcí,ale pořád může být holka hůř.Znám děvčátka co mají třeba špatné zdraví a nemají vůbec šanci se s ivf poprat nebo aspon jednou zažít ten pocit odejít z car a embasema v bříšku.Jinak tady na miminu se občas pousměju..zavrtím hlavou a jdu dál.Jinak jak píšeš,že je to nespravedlivý..no to takhle nesmíš brát..to samé může říct někdo kdo umírá s rakovinou a říká si to samé..proč to mám já a né třeba nějaký vyvrhel co někoho zabil nebo nevím.Dítě ano,ale není to něco bez čeho nemůžeme žít..může se stát,že toho třeba nedocílíme nikdy a stejnak to nezměníš nebo myslíš,že jo?? U mě je neplodnost daná..jako samoplátce dám ivf 1× za rok..zdraví pár to zkouší v době ovulace několikrát každý měsíc..někdy se zadaří za rok..za dva i třeba až za pět let.Takže si dej dohromady 1+1 a máš jasný výsledek..šance je opravdu malá..tedy u mě.No a co s tím..no nic no..člověk se asi vybrečí a musí žít dál.U mě je to i daný už věkem takže padne mě 40 a třeba začnu se připravovat na přechod co já vím..zkrátka je to moc těžký,ale člověk se musí byt nerad připravit na všechno.S manželem jsme už 15let a naučili jsme se žít sami a jestli to vyjde nebo nevyjde nikdy se to na našem vztahu nezmění.Dneska se lidi rozvádí..třískají se..perou se o děti a nevím co ještě.Já si říkám,že mám třeba už vybráno..mám úžasnýho manžela a co si víc přát..člověk asi nesmí být moc náročnej a musí být spokojený s tím co má.
Tímhle přístupem jsem nějak to všechno zvládla a snad budu zvládat i dál..rozhodně se nebudu už hroutit,že mě nevyšlo nějaký ivf..jsou důležitější věci..vím,že jsem udělala maximum a jsem za to na sebe pyšná.Rozhodně nebudu stimulovat do nekonečna a doufat,že porazím přírodu..někdy si člověk musí uvědomit,že je třeba konec a najít si jiné priority.To Eví mluvím za sebe jak to cítím,tak si ze mě neber příklad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
6.4.12 10:02

Iki, fakt ti tohle rikala taky?tak to jsem moc rada. no jedna se o to, ze oni tak trochju rozrusi endometrium a mimisove se pak maji kam vrtat jeste lip.
Evco, mam velššpringlšpaněla.
Strs- :-), ja chodim se svym mijankem na cvicak a tohle se tam taky ucime. ale on s tim problem nema.
devcata, mejte se tu pekne. my odjizdime s manzou na vikend na Sumavu. sice bude hnusne asi, beru i oteplovaky, ale my si to nenechame zkazit!paaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
6.4.12 10:07

Teroušku užij si šumavu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
6.4.12 10:19
@Térouš píše:
Iki, fakt ti tohle rikala taky?tak to jsem moc rada. no jedna se o to, ze oni tak trochju rozrusi endometrium a mimisove se pak maji kam vrtat jeste lip.
Evco, mam velššpringlšpaněla.
Strs- :-), ja chodim se svym mijankem na cvicak a tohle se tam taky ucime. ale on s tim problem nema.
devcata, mejte se tu pekne. my odjizdime s manzou na vikend na Sumavu. sice bude hnusne asi, beru i oteplovaky, ale my si to nenechame zkazit!paaaaaaaaaaaa

Teroušku :mavam:
fakt nekecám … doslova mi řekla že je strašně ráda že mi udělali histolku, že prý když se do té sliznice hrábne, že prý pozná že se něco děje a jako se probudí a lépe reaguje na to embryo :-) takže jsem ráda a jsem i hned klidnější :-)
Užijte si Šumavu :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
6.4.12 10:22

:kytka: bombice Iki, si mi zvedla naladu!papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.4.12 12:10

Ahojky :mavam: :mavam: my si dneska ráno zase užívali po obchodech..byli jsme v zahradnickém centru pro keříky aby jsme si to na baráčku zase o něco víc zvelebili.Koukala jak začínají kvést stromy..kytičky a na zahrádce mě vylezl hrášek..mrkev..špenát a ředkvičky..to je lázen pro mě oči :mrgreen: :mrgreen:Jinak jsme koupili do našeho nového domečku obýváček..takovou krásnou sestavičku a novou ložnici..tak už se těším jak to maužíček smontuje a budu se pak kochat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.4.12 12:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
11.4.12 07:14

ja byla vcera na predoperacnim vysetreni a jela jsem domu pomalu s brekem. za prve mi ponekolikaty namerili vysokej tlak. 140/90 je v 25-ti letech fakt fajn. druha vec je, ze sestry se chovaly jako totalni kravy. a to je vec, kterou fakt nepochopim, obzvlast, kdyz nemuzes mit miminko. prijaly tam asi nejaky novy a je to fakt skvadra. jedna lepsi nez druha-super vizitka prestizniho centra Gennet Archa, kde ted vybalime dalsich okolo 30-ti litru. jsem nasrana. ja jsem taky do hajzlu sestra, pacientum div nelibam ruce a soucitim s kazdym. tady ses kus masa. neusmejou se, ses tam jak za debila, nepoucej te o nicem bez pozadani.asi jsem na to citlivejsi a vyzaduju profi pristup nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.4.12 07:59

Teroušku :hug: taky jsem takový přístup zažila ve Zlíně - jedna sestřička byla super, ale zbytek byl na přesdržku - pomalu aby ses omlouvala že po nich něco potřebuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
11.4.12 08:01
:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
11.4.12 14:30

Ahoj holky :mavam:
je fakt že někdy nechápu proč dělají s lidmi, chování je příšerný !!!
Už jsem taky několikrát narazila na idiota/tky a vím jak to je nepříjemný. Ze začátku jsem párkrát odešla i s brekem, ale čas mě celkem vytrénoval a teď se nedám snadno :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
11.4.12 20:02

Ahoj holky :mavam:
tak jak jste si jinak užily/neužily velikonoce?? já pracovně tedy doma jsem se rozhodla překopat byt abych se odreagovala a překvapila přítele dnes se vrací z Dánska…konečně :roll:
Teri ty máš velššpringršpaněla to je krásný pejsek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital