Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14000
11.4.12 20:14
Ahoj Denis,
tak jak je po velikonocích?
k tomu všemu co jsme si psali, tak jsem se chtěla zeptat jestli si uvažovala i nad možností adopce, ptám se že jsem nad tím také přemýšlela co vim třeba se dostanu k této volbě, jde o to že ani nevím jak by to překousl přítel, fakt je že by mu nic jinýho nezbylo :roll:
@denisa 76 píše:
eví ááááááááá na to kašli..hele mě sere věcí,ale pořád může být holka hůř.Znám děvčátka co mají třeba špatné zdraví a nemají vůbec šanci se s ivf poprat nebo aspon jednou zažít ten pocit odejít z car a embasema v bříšku.Jinak tady na miminu se občas pousměju..zavrtím hlavou a jdu dál.Jinak jak píšeš,že je to nespravedlivý..no to takhle nesmíš brát..to samé může říct někdo kdo umírá s rakovinou a říká si to samé..proč to mám já a né třeba nějaký vyvrhel co někoho zabil nebo nevím.Dítě ano,ale není to něco bez čeho nemůžeme žít..může se stát,že toho třeba nedocílíme nikdy a stejnak to nezměníš nebo myslíš,že jo?? U mě je neplodnost daná..jako samoplátce dám ivf 1× za rok..zdraví pár to zkouší v době ovulace několikrát každý měsíc..někdy se zadaří za rok..za dva i třeba až za pět let.Takže si dej dohromady 1+1 a máš jasný výsledek..šance je opravdu malá..tedy u mě.No a co s tím..no nic no..člověk se asi vybrečí a musí žít dál.U mě je to i daný už věkem takže padne mě 40 a třeba začnu se připravovat na přechod co já vím..zkrátka je to moc těžký,ale člověk se musí byt nerad připravit na všechno.S manželem jsme už 15let a naučili jsme se žít sami a jestli to vyjde nebo nevyjde nikdy se to na našem vztahu nezmění.Dneska se lidi rozvádí..třískají se..perou se o děti a nevím co ještě.Já si říkám,že mám třeba už vybráno..mám úžasnýho manžela a co si víc přát..člověk asi nesmí být moc náročnej a musí být spokojený s tím co má.
Tímhle přístupem jsem nějak to všechno zvládla a snad budu zvládat i dál..rozhodně se nebudu už hroutit,že mě nevyšlo nějaký ivf..jsou důležitější věci..vím,že jsem udělala maximum a jsem za to na sebe pyšná.Rozhodně nebudu stimulovat do nekonečna a doufat,že porazím přírodu..někdy si člověk musí uvědomit,že je třeba konec a najít si jiné priority.To Eví mluvím za sebe jak to cítím,tak si ze mě neber příklad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.4.12 06:57

Eví no jak je?? No tak to víš..ivf se blíží a už všelijak.Snažím se na to moc nemyslet,ale mozek není blbej že :cert: :cert: :cert: Pomalu fasung léků..tedy zatím jenom Fraxík a agolutin..to budu píchat zárověn s Gonalem takže už ted si říkám kam to všechno píchnu..denně 2 injekce do břicha..1 do nohy a 1 do prdele..minule jsem byla modrá jak tapeta..píchala jsem měsíc a myslela jsem,že chcípnu jak mě všechno už bolelo.Prdel jsem měla jak valach..olejovka mě hold moc nesedne a trpím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ted nemůžu zavádět utrouš až po opu a tak musíme progesteron nahonit už před et takže depotní agolutin i v den transferu..už ted se kurna ošívám.Ale jinak se normálně těším..fakt..za 3 týdny mě čeká první sezení na akušku a budou mě píchat ouška..si říkám co mě ještě všechno opíchají než otěhotníme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No co se týče adopce u mě jako né..50% jsou dětí fetáků a já bych si to radši odnosila sama..bez kouření..fetu a podobných sraček a pořád je tam 70% genová záležitost a moc bych se bála co z toho bude.Mám kamarádku co dělá adopci..taky odebírá děti a když mě vyprávěla ty podmínky tak mě to přešlo.Ale taky máme příbuznou co dělá v děcáku a prtat máme plný barák..je to srdcař a vždycky víkend nebo svátky si je bere domů.Ale jenom takové ty menší..jsou to berušky no.Ale jak říkám měla bych z toho strach..neříkám,že jsou všechny stejné,ale takových jaký bych si přála mít je opravdu málo a za mě né a co se týká mangela tak ten úplně tohle odmítá.Mě by možná zlomili,ale na mangelovi vidím,že opravdu nechce a jako nechci aby něco dělal co nechce jenom třeba kvůli mě..tohle by nemuselo pak dopadnout dobře.Jsem ráda,že 12 let stojí při mě u ivf..to na chlapa je super výkon a jsem ráda,že ho mám.Ted v pátek máme spolu 15 let a po pravdě jsme se už naučili žít bez dětí a pokud nám je osud nedopřeje tak budeme žít dál :palec:
A co Ty..co je nového..nějaká akcička v nejbližší době???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.4.12 15:02

Denis teda to tě obdivuji že to takhle zvládáš, tolik injekcí? to je děs, nemám je ráda a to sem, měla jen do zadku a týden, píchat si to co ty tak mě švihne. ale když to člověku pomůže tak to člověk musí zkousnout :roll:
takže za chvilku to zase je za dveřmi ty jo tak moc držím palce :palec: musíš referovat
s tou adopcí mám podobný názor, taky z toho mám strach, to by byla volba v případě že bychom nemohli mít své vůbec a nebo po dlouhé době neúspěchů…ale přítel to zavrhl, prostě buď svoje nebo žádné, tedy prý by možná se smířil stím kdyby bylo darované sperma ale o tom zatím taky nechce ani slyšet. Prostě u něj v tuto chcíli by adopce vůbec nepřipadala v úvahu. Takže tam máš živo, v sobotu jsem si vzala synonovce od sestry 6 a 8let a od bratra 4letého synovce, řeknu ti v jednu chvíli to byla pěkná antikoncepce :lol: byla jsem uplně vyčerpaná ale bavilo mě to mám je moc ráda dala bych těm rozmazlanům všechno :hug: no jinak čekám na MS včera byl 28den a nic což je u mě normální nikdy jsem neměla pravidelnou MS. No a hnedka jak dorazí MS tak jdu volat do caru a další pokus a další naděje :roll: mám jen dilema jelikož v půlce července jedeme do chorvatska a tak nevím zda počkat až po dovče nebo ted, ted totiž se cítím připravená a mám se na co těšit na tu dovču a tak na to tolik nemyslím, a kdybych šla po dovče tak nevim no. a kdyby to teď náhodou vyšlo tak nevím zda můžu jet ne dovču zda to nějak neohrozí??…když bude ted vše ok tak bych měla mít transfer myslím tak konec května začítek června tak ořád přemýšlím zda jít ted nebo po dovolené, ale asi půjduu ted zeptám se v caru kdybych otěhotněla jestli můžu jet na dovolenou.

jsem z toho zase napjatá jako kšandy. :think:
@denisa 76 píše:
Eví no jak je?? No tak to víš..ivf se blíží a už všelijak.Snažím se na to moc nemyslet,ale mozek není blbej že :cert: :cert: :cert: Pomalu fasung léků..tedy zatím jenom Fraxík a agolutin..to budu píchat zárověn s Gonalem takže už ted si říkám kam to všechno píchnu..denně 2 injekce do břicha..1 do nohy a 1 do prdele..minule jsem byla modrá jak tapeta..píchala jsem měsíc a myslela jsem,že chcípnu jak mě všechno už bolelo.Prdel jsem měla jak valach..olejovka mě hold moc nesedne a trpím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ted nemůžu zavádět utrouš až po opu a tak musíme progesteron nahonit už před et takže depotní agolutin i v den transferu..už ted se kurna ošívám.Ale jinak se normálně těším..fakt..za 3 týdny mě čeká první sezení na akušku a budou mě píchat ouška..si říkám co mě ještě všechno opíchají než otěhotníme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No co se týče adopce u mě jako né..50% jsou dětí fetáků a já bych si to radši odnosila sama..bez kouření..fetu a podobných sraček a pořád je tam 70% genová záležitost a moc bych se bála co z toho bude.Mám kamarádku co dělá adopci..taky odebírá děti a když mě vyprávěla ty podmínky tak mě to přešlo.Ale taky máme příbuznou co dělá v děcáku a prtat máme plný barák..je to srdcař a vždycky víkend nebo svátky si je bere domů.Ale jenom takové ty menší..jsou to berušky no.Ale jak říkám měla bych z toho strach..neříkám,že jsou všechny stejné,ale takových jaký bych si přála mít je opravdu málo a za mě né a co se týká mangela tak ten úplně tohle odmítá.Mě by možná zlomili,ale na mangelovi vidím,že opravdu nechce a jako nechci aby něco dělal co nechce jenom třeba kvůli mě..tohle by nemuselo pak dopadnout dobře.Jsem ráda,že 12 let stojí při mě u ivf..to na chlapa je super výkon a jsem ráda,že ho mám.Ted v pátek máme spolu 15 let a po pravdě jsme se už naučili žít bez dětí a pokud nám je osud nedopřeje tak budeme žít dál :palec:
A co Ty..co je nového..nějaká akcička v nejbližší době???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.4.12 16:24

cau holky,
ja uz jsem doma, nicmene furt mi tentokrat po narkoze neni uplne dobre. no a jak to dopadlo?ke svoji jednorocni sanci na ovulaci mam nepruchodnej vejcovod. jinak deloha v poradku, seskrabnul mi sliznici, tak snad bude za mesic nova a hezci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.4.12 16:31

Ahoj Teri tak hlavně že to dobře dopadlo :palec: a takže květen 2IVF??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.4.12 16:42

jojo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.4.12 16:59

tak to jsme dvě, koukala jsem a pousmála jsem se že mě je taky 25 (ještě 3týdny) přítelovi taky 34 a jdu také na 2IVF a taky v květnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.4.12 17:33

to je nejakej zacarovanej vek snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.4.12 17:40

asi už to tak vypadá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
12.4.12 20:16
@Térouš píše:
cau holky,
ja uz jsem doma, nicmene furt mi tentokrat po narkoze neni uplne dobre. no a jak to dopadlo?ke svoji jednorocni sanci na ovulaci mam nepruchodnej vejcovod. jinak deloha v poradku, seskrabnul mi sliznici, tak snad bude za mesic nova a hezci :mrgreen:

Teroušku :mavam:
super že to máš za sebou :-) fajn že děloha je OK :-) Takže za měsíc začínáte?
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.4.12 20:28

no to driv, od zacatku kvetna bch mela stimulovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
12.4.12 20:31
@Térouš píše:
no to driv, od zacatku kvetna bch mela stimulovat

:dance: :dance: :dance: tak to už je za pár :-) super.
Budeš mít dlouhý nebo krátký protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.4.12 20:50

kratkej s antagonistama, jako predtim asi. dozvim se priste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
12.4.12 21:04
@Térouš píše:
kratkej s antagonistama, jako predtim asi. dozvim se priste

Super super, informuj mě :-)
Dnes mi kámoška oznámila, že je těhotná … „snažili“ se dva měsíce, paráda. Své pocity popisovat myslím nemusím. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.4.12 21:07

no, to je velka parada. hele, ale my budem mit harantiky jen mesic od sebe, to je dobry. muzem dat nekdy kaves :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí