Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Terko,
no právě toho se obávám asi jo, měla jsem jí a byla jsem na odstranění před 1IVF vlastně ještě v ten den kdy jsem si začínala píchat injekce, no asi to bude tím. ![]()
Ahoj ženy ![]()
tak mě už se to blíží .. dnes ráno mi manžel píchnul injekci na imuno a večer ještě tři jiné a zítra se budu klepat aby nezavolala že nemám jezdit.
Držte mi palce
![]()
Cystu jsem měla jednou (teda jednu monitorovanou) a MS chodila přesně, ale byla malá … tak možná to bylo i tím ![]()
@Strsim píše:
právě jsem dočetla Iki - gratuluju - zítra je den D
Simčo, děkuji ![]()
Teroušku, Evko, Simčo … děkuji moc, držte co můžete, budu to potřebovat. Ve 12:30 hodin jdem na věc
![]()
Ahoj holky,
tak jsem zpět z CAR a mám z toho smíšené pocity.
Transfer byl opět problémový, nemohla to tam trefit, americký kleště na čípek byly opět ve hře pak i na tom katetru byla krev … tak si myslím že to je v háji je mi úplně do breku. Věřila jsem jak to trefí a jak to bude OK … i si to trénovala nanečisto a pak to zase nedá
Jinak mám u sebe dvě blasty, jedna BB a jedna BC (u té mi řekla že to zřejmě nedá) no moc mě těma vyhlídky nepotěšila.
Jdu si lehnout a snad se z toho vyspím !!!
@ikina Tak to je mrzuté,ale pokud nekrvácíš tak by to nemělo embásky vyplavit.Ale sim tě..každý má šanci a neposlouchej jejich rozumy..mě řekli tenkrát taky že jsou nějaký zdechlý a zavrtalo se jedno mimo dělohu..takže nesmutni a bude snad dobře
Jenom nějak nechápu proč se do tebe nemůžou dostat..co tam je za problém???
Iki tak to teda néééé - přestaň blbnou a začni věřit - Hopík taky nevěřila a koukej na ni… Takže žádné černé myšlenky, nebo bude mít vařecha hody
jasan????
Věř ![]()
Ahoj holky ![]()
sem tu ![]()
já jen byla zklamaná z toho transféru, ale žádné slzy nebyly … jenom mě mrzelo že jsem pro to chtěla udělat maximum a i to trénovaly nanečisto a pak to prostě v den D nedala ![]()
Denis, já mám dělohu v RVF a ještě snad mírně otočenou … byla jsem i na dilataci cervikálního kanálku aby se jí to lépe zavádělo, taky nechápu že to tam nedá
prý má dělohu v RVF 30% žen ![]()
Joooo a ženy, už mě svrbí rukaaaa
![]()