Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
test proveden a je pozitivní … mám strašnou radost
![]()
Jenom se modlím aby to nebyl pregnyl ![]()
@ikina píše:
Evko,
teda to je mrcha ta tvoje mrcha … to je už pořádně dlouhý cyklus
Užij dovču v klidu a bez píchanců a pak odpočinutá a opálená do toho![]()
![]()
Kam se vlastně chystáte?
Iki jak koukám máš to 12den to si myslím že pregnyl určo není mamko
je to paráda mám za tebe radost ![]()
ahojky děvčátka
tak já jsem po OPU - našli opravdu jen jeden folík, za to ale pěkný dorostlý - jak mi před chvilkou hlásila embryoložka do telefonu. Prý ho napíchnou a uvidí se…
Jinak dnes zajímavá shoda - jedno vajíčko, jedna spermijka (před centrifugací), tak snad z toho bude i krásné jedno miminko.
Iki gratuluju
@Strsim píše:
ahojky děvčátkatak já jsem po OPU - našli opravdu jen jeden folík, za to ale pěkný dorostlý - jak mi před chvilkou hlásila embryoložka do telefonu. Prý ho napíchnou a uvidí se…
Iki gratuluju
Jinak dnes zajímavá shoda - jedno vajíčko, jedna spermijka (před centrifugací), tak snad z toho bude i krásné jedno miminko.
Simčo,
tak super … to je opravdu shoda
kdy si budeš volat, zítra? Máte PK nebo jaký je postup u minimálky?
Ikinko, strasne moc gratuluju holka. Strsim taky, to jsou super zpravy devcatka!
ahojky
no budu volat ve středu - v ceně minimálky je komplet všechno - ICSI, PK, AH… a termín případného ET se snad dozvím ve středu.
Díky Teri - holky na vedlejší diskusi mi říkaly že to je čarodějné dítko. Tak třeba… ![]()
Strsim tak držím palce, velká shoda tak to bude velká událost to klapne ![]()
jo sice nic zázračnýho ale konečně jsem dnes po 50dnech dostala MS, tak tam konečně mohu zítra zavolat, netušila jsem že z toho budu mít někdy radost.....dnes ano ![]()
asi ne chci to nechat po dovolené a ta je od 13 července, do dovči bych to už asi nestihla, a nechci riskovat že mi to nějak blbě vyjde na tu dovču, objednám se tam a proberu snima co a jak, hlavně proč to mám až po 50dnech, to jsem jakoby vynechala jednu MS.