Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Strsim píše:
Alda je rypák - nezaplatil by jim, pokud by se mu odvedená práce nelíbila - neboj…
Doufám že se nastěhujeme tak, abychom se stihli zabydlet než přiletí čarodějka(snad)
člověče ale začínají mě svrbět ruce
si říkám, že jsem v podstatě 9 den po oplodnění vajíčka - tak bych snad mohlo být už zítra něco vidět na testíku
ale současně mám strach, že se nic neukáže
@Strsim píše: člověče ale začínají mě svrbět rucesi říkám, že jsem v podstatě 9 den po oplodnění vajíčka - tak bych snad mohlo být už zítra něco vidět na testíku
ale současně mám strach, že se nic neukáže
Tak teoreticky to zkusit můžeš, ale je brzy
![]()
Já teda testila hned po pregnylu 5000, abych viděla jakou čáru udělá pregnyl a pak jsem testila o 2 dny dřív kvůli tomu výročí
![]()
A co si tak pamatuju, tak jsi i minule měla // docela brzy … takže jdeš na to?
![]()
Minule jsem měla // 11 den po odběru - teď to vychází na pátek… tak nevím - se bojím ![]()
já se taky bála, proto jsem testila až tak pozdě … nechtěla jsem hledat ducha, chtěla jsem vidět pořádný // a navíc já měla ten pregnyl 3×5000 jednotek.
Ať už se rozhodneš testovat kdykoliv, tak moc moc držím palec … a pak nám sem hoď fotečku ![]()
ahoj holciny, ja jdu v patek na prvni UZ, tak jsem zvedava, kolik folisku bude. nicmene porad jedu spoustu aktivit a muzu rict, ze jsem mnohem vic v poho nez minule )zatím)
Iki, ty jo, ty uz 15. uvidis bublinku vid?doufam, ze se podelis s fotkou.
no a Strs-to se hlasi carodejka, to je jasny holka!
jedu do prace holky, papa
Teroušku, super super super … držím palce na UTZ, ať je pěkná a hlavně kvalitní úroda ![]()
V pátek bude možná testit Simča, už jí svrbí ruka
![]()
Těhle 14 dní do UTZ je ještě delších než těch do testu, ale už jenom týden ![]()
Doufám, že bude vše OK ![]()
holky a az pristi pondeli vyfasuju jehličky a mam dlouhy protokol, jak dlouho je pak budu pichat tyden nebo 14 dni nebo jeste dele? moc dik za info
@ppaja píše:
holky a az pristi pondeli vyfasuju jehličky a mam dlouhy protokol, jak dlouho je pak budu pichat tyden nebo 14 dni nebo jeste dele? moc dik za info
Ahoj Pajo,
já měla taky dlouhý protokol … začala jsem píchat asi 20DC decapaptyl a pak pod 2 DC gonal a OPU byla myslím 16 DC, rostlo to pomalu
![]()
Přeji pěkné píchání ![]()
@ppaja píše:
ikino diky, jdu pro jehlicky pristi pondeli
to už ti uteče
hlavně zvládni píchání
budeš píchat sama nebo manžel/přítel ?
já měla jiný dlouhý protokol - já začínala 1(příp. 2) DC, dostala jsem injekci Diphereline - pak následovalo 14 dnů pauza - UTZ kontrola a následně 12 dnů píchání a za další dva dny OPU
Simčo
,
tak jak … jdeš zítra do testu? Ať vím kdy mám držet palce ![]()