Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ikina - měla jsi KET 2ks? Mohlo by to být mizející dvojče. Nebo hematom. Nebo je to prostě jen tak. Držím palce, ať to není nic vážného.
Tak je možné, že jedno embyro se uhnízdilo a teď odchází, někdy z toho je špinění. Ale to jsou dohady, rozhodne UTZ ![]()
@VeKo píše:
Tak je možné, že jedno embyro se uhnízdilo a teď odchází, někdy z toho je špinění. Ale to jsou dohady, rozhodne UTZ
přesně jak píšeš, UTZ rozhodne. Děkuji moc za povzbuzení ![]()
Nemáš zač ![]()
hele já byla na pohotovosti takhle už asi 4×, tak proto radím
![]()
@ikina píše:
Tak já si jdu ještě zobnout jednu a uvidíme, zatím stále špiním
tak odpočívej a nic nedělej ![]()
IKI, to bude ok holka, hlavne odpocivej a zobej vse, co muzes ![]()
dnes OPU- 36 vajicek. je mi zle holky, mam sileny bolesti a ve st se rozhodne, jestli vubec bude transfer kvuli hyperstimulaku
@Térouš píše:
dnes OPU- 36 vajicek. je mi zle holky, mam sileny bolesti a ve st se rozhodne, jestli vubec bude transfer kvuli hyperstimulaku
Teroušku ![]()
36??? … Teda to je počet ![]()
Pěkně odpočívej a hodně pij a ať se pěkně dělí
![]()
ja vim ze jo, ale nic nezabira a to na prasky nejsem vubec zvykla
Térouš - já jich měla při druhým IVF 38, z toho 30 zralých, takže vím, jak je ti teď moc bezva!!! Taky jsem se po odběru proklínala, do čeho jsem se to namočila.
Hlavně hodně pít - 3-4 litry, nutridrinky - hodně bílkovin, dala jsem i brufen, po těch 5 dnech na ET už to šlo, ale mírnej hyperstimulák neni k zahození
I když u mě to bylo na nic. ![]()
U nás je nějakej problémek, takže nás čeká kolečko u doktorů.
Já jsem sice slípka dobrá, ale u nás je problém s oplozováním. I přes ICSI se oplodní jen 50% vajec. Třetí den kultivace jsme měli z 15-ti oplozených 13 osmibuněčných embas, dali jsem PK a udržely se jen 2 - to byly blastocysty A kvality. Takže teď se bude zkoumat, jestli jsou na vině vejce nebo spermie.
A taky se na to možná vykašlu. Stačí mi jedno dítě. ![]()
A jinak ano, k ETu došlo, ale během stimulace si mi v děloze udělala nějaká sraženina sliznice (vypadalo to jako polyp, ale ten to není), takže byly šance na úspěch dost malý.