Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teri neblázni - máte 10 čtyřbuněčných embéček - to je krásné skóre
![]()
Teroušku neblázni - měla jsi 36 vajíček - to je pravda, ale prostě tolik se jich nemohlo bezvadně vylíhnout. Mohly mít chybičky a proto se nevyvíjí. Ty co zbyly jsou ty dobré a teď už to půjde jak po másle ![]()
To já měla taky - měli jsme jen jedno vajíčko a uvažovali jestli to má vůbec smysl chodit na OPU - takže zahoď ošklivé myšlenky a soustřeď se ne bobiky - nebo jak jim říkáš???? ![]()
Ahoj holky ![]()
Teroušku, co to tu zase čtu
… nezlob a věř jim. 10 kousků je krásný počet. Myslím, že všechny by jsme byly nejraději aby to prežila všechna, ale to prostě asi není možné. U nás byl odpad taky veliký, tak se neboj.
Držím palec ![]()
hele babo a kde je napsáno že tobě nezbude????? Nezlob - nebo na tebe zavoláme tetu Hope ![]()
@Térouš píše:
ale aspon ti zbylo na ket Iki.
Ano, to ano … zbylo. No a tobě snad taky může zůstat do mrazáku. Nenervuj se dokud nevíš jak to dopadne nebo přijedu a proplesknu tě, teď ještě můžu ![]()
A nevíš kolik ti bojuje po té metodě PICSI? To by mě moc zajímalo ![]()
tak holky, jsem zpet z kontroly a naprosto sokovana. rano ta pinda neumela pocitat do 20. takze mame 15- 4bunecnych, 5 dvoubun., jsou pod embryoscopem. no a co se tyce me, mam volnou tekutinu za delohou, prej docela dost, vajecniky na 9cm.takze pokud se stav do patku nezhorsi, mam povolene jedno embryjko. dve zavrhl. aspon ze tak.
no o pet min nebo vic. krava blba. ja to pusobi zensky na psychiku
holky ahoj, tam embecka bojujou, vsech dvacet a maj 6–8 bunek ![]()