Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky mam jit na predoperacni vysetreni kvuli ivf a narkoze, co mi vsechno budou delat?
ok, tak snad me neceka nic hroznyho, ja mam posledni dobou nejakou spatnou srazlivost krve, delaji se mi sami od sebe modriny, myslite ze by to mohloneco pozdržet, nebo to bude v poho?
myslím že nee - pokud bys měla nějakou vadu krve tak ze standardních testů na to stejně nepřijdou.
Já mám nějakou špatnou krev - nějakou MRTHF (či tak nějak) mutaci a kvůli tomu píchám fraxík.
hm, a kdyz jim reknu ze mam spatnou srazlivost, mama to ma take, tak mi udelaji ty lepsi testy ne?
@Strsim píše:
myslím že nee - pokud bys měla nějakou vadu krve tak ze standardních testů na to stejně nepřijdou.
Já mám nějakou špatnou krev - nějakou MRTHF (či tak nějak) mutaci a kvůli tomu píchám fraxík.
Jeeee, tu mutaci MTHFR mám taky, ale já mám k tomu ještě FV Leidena ![]()
Taky píchám fraxiparin a dopuju se naštěpenou listovkou.
U mě na to přišel obvoďák a pak potvrdili v trombocentru.
ikino a tys mela predtim nejaky priznaky, ze budes mit neco s krvi, spoustu testu uz nam delali a na nic neprisli
@ppaja píše:
ikino a tys mela predtim nejaky priznaky, ze budes mit neco s krvi, spoustu testu uz nam delali a na nic neprisli
ne, žádné příznaky
cau devcatka!!!!Strsim, co to vidim!gratulace kocko, vy si to moc zaslouzite. to je super. holky, ja dnes mela UZ- je jich tam kolem 20
. realne pry dozraje okolo 15-ti. takovou mam radost!!! ![]()
ahoj holky ![]()
teda Simčo já si toho vůbec nevšimla, dokud to nenapsala Teroušek ![]()
Asi jsi dobře vstala
![]()
Super super super, veliká gratulace ![]()
Teroušku
, 20 … super, to je mega počet
![]()
kdy máš další kontrolu?