Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
aha. no nam se pri prvnim taky oplodnilo b dost malo pres icsi 9 jen 5. ted jsme dali 10 picsi a zbytek prirozene, tak jsem zitra zvedava na zpravy
no je - máš za sebou úspěšně OPU a teď už jen přijdou bobci do bříška ![]()
Terouš - máš nějaký potíže? Krom teda brutálně nafouklýho, bolavýho břicha?? Dostala jsi kapačku po OPU jako prevenci OHSS???
tak honem pro nutridrink, šmakouna apod. ať se bobci můžou těšit k mámě
Kate, bricho mam fakt brutalni. bolavy a velky a tvrdy. nemuzu sedet ani chodit. dostala jsem kapacku, jednak plasmalyte-to je na doplneni tekutin, tu dostavam vzdy a tentokrat jeste voluven. a pak jeste 2 maly fyzacky s leky proti bolesti. ja se bojim holky. piju, jim maso, ted jdu dat nutridrink. bude to uz zejtra lepsi?
Térouš - řeknu ti to takhle, dokud chodíš normálně čůrat, tak je to snad cajk.
On mírnej OHSS je dobrej na hnízdění. Tak se neboj předem, hlavně ať zamakají na miskách ty vaše buňky. Úplně přinejhorším to půjde na mráz. Taky jsem z toho byla špatná, ale jako jsou horší věci.
Hlavně ať jsou kvalitní embrya. To je důležitý!! ![]()
cau holciny, tak dneska je lip, rekla bych, ale nesmim to zakriknout. jinak se oplodnilo 9 z 10 pomoci PICSI a z 26 12 přirozeně. tak mam radost, 21 embecek
Terka - tak to je dobrý skóre, tak hlavně ať to táhnou dál. Ať neni žádnej velkej odpad. Budete dávat PK?