Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ikina píše:
Já na HCG ani nebyla, objednali mě až na UTZ
Já jsem si hlídala progesteron od 3 dne po ket takže si i kontrolovala a hcg..progesteron byl dobrý,ale hcg na howvno..pak jsem špinila a dostala ten ascorutin..utz jsem už nestihla.
Ty pokud je to špinění tak to nic nemusí znamenat..mimčo si dělá místečko a malinko to zlobí..uvidíš ![]()
Zítra jim tam brnknu a uvidím co poradí
Ve středu bych měla mít ten UTZ, tak třeba ho posunou … zatím to je takové světlejší špinění, ale moje MS je slabá … tak vlastně ani nevím co to je.
@ikina píše:
Zítra jim tam brnknu a uvidím co poradíVe středu bych měla mít ten UTZ, tak třeba ho posunou … zatím to je takové světlejší špinění, ale moje MS je slabá … tak vlastně ani nevím co to je.
Tak uvidíš..rozhodně by bylo dobré nabrat hcg 2× po sobě aby se vědělo jak to vypadá.
Ve středu budu držet palečky ![]()
@denisa 76 píše:
Tak uvidíš..rozhodně by bylo dobré nabrat hcg 2× po sobě aby se vědělo jak to vypadá.
Ve středu budu držet palečky
Denis, děkuji ![]()
dám vědět jak dopadnu. Prý na tom UTZ poznají vše, vědět hodnotu HCG prý není potřeba. Takhle daleko jsem ještě nikdy nebyla, ale doufám že půjdu ještě dál ![]()
A co u Vás, jak jste na tom?
@ikina píše:
Denis, děkuji
dám vědět jak dopadnu. Prý na tom UTZ poznají vše, vědět hodnotu HCG prý není potřeba. Takhle daleko jsem ještě nikdy nebyla, ale doufám že půjdu ještě dál
A co u Vás, jak jste na tom?
hcg nevím,ale to je důležitý aby se vědělo jak se mimču daří??? Mě ho po ketu kdy jsem měla // braly docela často aby věděly jak hcg roste a jestli je vše v pořádku.Tím mě přišly na to mimoděložní těhu..jinak nevím proč se ještě nabírá:think:
![]()
Ikina - myslím, že jsi asi tak 6+1, pokud máš opravdu nervy, tak si zajeď na pohotovost, udělají ti UTZ a uvidíš co bude. V této fázy je UTZ stejně důležitější než hCG.
Já byla na pohotovosti taky takhle brzy, skrz krvácení. Na UTZ už byla srdeční akce.
Omlouvám se za vpád, ale chtěla jsem tě povzbudit
a poradit.
@VeKo píše:
Ikina - myslím, že jsi asi tak 6+1, pokud máš opravdu nervy, tak si zajeď na pohotovost, udělají ti UTZ a uvidíš co bude. V této fázy je UTZ stejně důležitější než hCG.
Já byla na pohotovosti taky takhle brzy, skrz krvácení. Na UTZ už byla srdeční akce.Omlouvám se za vpád, ale chtěla jsem tě povzbudita poradit.
VečKo,
celkem jsem se uklidnila … stejně by víc nešlo udělat ne? Mám naprosto klidový režim a zítra volám do CAR a když to nepřestane tak kdyžtak skočím na gyndu ať se na mě koukne.
Děkuji ![]()
No tak nasadili by ti akorát ascorutin, nevím jestli už ho nebereš. Spíš jde o tu nejistotu, že máš možnost se jí zbavit.
Jo naposledy mi na pohotovosti píchli ještě Pambu, proti krvácení.
@VeKo píše:
No tak nasadili by ti akorát ascorutin, nevím jestli už ho nebereš. Spíš jde o tu nejistotu, že máš možnost se jí zbavit.
Ten už beru , naordinovala jsem si ho 1-1-1.
@VeKo píše:
Vem si klidně 2-2-2
fakt? možná večer si teda dám dva ![]()
Jo mě to tak naordinovali na pohotovosti, pak jsem se na to ptala svojí dr. a říkala, ať si ho koupím v lékárně a jak začnu špinit, tak že si ho můžu nasadit. Neuškodí to a může to pomoci.
Tak já si jdu ještě zobnout jednu a uvidíme, zatím stále špiním ![]()