Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
2.5.12 10:19

Tak moje malá krásná čarodějnice roste…
Má 4 buňky a zítra si pro ni jedu… JInak jsem se embryoložky ptala - dnes by měla mít 2-4 buněk což splňuje, takže zatím je všechnov pořádku. Ještě se mě ptala na AH - tak jsem řekla, že to je spíš otázka na ni. jestli to pomůže, ať to udělá… máme to v ceně tak co.
Takže zítra v 10 si pro ni jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
2.5.12 10:26
@Strsim píše:
Tak moje malá krásná čarodějnice roste…
Má 4 buňky a zítra si pro ni jedu… JInak jsem se embryoložky ptala - dnes by měla mít 2-4 buněk což splňuje, takže zatím je všechnov pořádku. Ještě se mě ptala na AH - tak jsem řekla, že to je spíš otázka na ni. jestli to pomůže, ať to udělá… máme to v ceně tak co.
Takže zítra v 10 si pro ni jedu.

Simčo, tak super super super … držím palec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
2.5.12 10:27

Teroušku :mavam:
vydrž … ona dorazí :-) Kolikátý jsi den a jak dlouhý máš cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
2.5.12 22:41

obvykle 28. dnes jsem 29. jenze jsem si vzala o tabletu min Duphastonu, tak jsem mela mit 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
2.5.12 22:41

Simco, bombice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
9.5.12 08:06

ahoj holky :mavam:
Teroušku :mavam: , jak pokračuješ? zvládáš to levou zadní :-) a kdy máš kontrolu?
Simčo, tobě držím vše co můžu :hug:
Ladunko, tebe tu moc postrádám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.5.12 08:08

Ahojky Iki
jak se cítíš???

Mě bylo včera brutálně zle od žaludku - po obědě, potom ještě u aldové babičky po chlebíčku - tak snad čarodějka… A BT jde pořád nahoru tak snad u mě budou taky nějaké dobré zprávičky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
9.5.12 08:20

Simčo,
je mi fajn … včera večer mi teda nebylo úplně OK, ale v pohodě jsem to zaspala :mrgreen: , ale nezvracím :andel:
Jediné co mě trochu trápí je, že mě svědí celý zadek od toho agolutinu a mám užasnou modřinu na břichu po fraxiparinu, asi jsem fakt tatar :think:
S tou BT to vypadá super a koukám, že testíš na narozky manžela :-) tak ať to klapne :hug: :hug: :hug: byl by to super dárek.
Já testila na výročí vztahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.5.12 08:23

Iki já měla minule pro Fraxiparinu šílené modřiny - a teď nic 8o nevím jak je to možné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
9.5.12 08:25
@Strsim píše:
Iki já měla minule pro Fraxiparinu šílené modřiny - a teď nic 8o nevím jak je to možné :think:

Já doteď dobré, ale poslední 3 píchnutí špatné :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.5.12 08:29

Iki a nemůže to být jehlama??? nenačala jsi novou krabičku??? já jsem přišla na to, že mám jednu krabku (z loňska) s tupýma jehlama, tak jsem to prostě vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
9.5.12 08:32
@Strsim píše:
Iki a nemůže to být jehlama??? nenačala jsi novou krabičku??? já jsem přišla na to, že mám jednu krabku (z loňska) s tupýma jehlama, tak jsem to prostě vyhodila.

Simčo, krabici jsem myslím tak nějak načínala :think: se picnu … schválně na to večer kouknu, ale myslím že mám stejně jenom jednu krabici. Měla bych doplnit zásoby 15.5 pokud bude vše v pořádku :andel:
Kouknu, to mě vůbec nenapadlo a je fakt, že včera jsem se s tím zabodnutím dost prala :zed:
A jak pokračuje domeček, už máte omítky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.5.12 08:34

No vidíš…

Doděláváme podkroví tak aby se mohlo začít omítat - ještě je potřeba dozdít okolo krbu a naběhnou omítkáři - doufám že do konce května budou omítky hotové. Týpek říkal, že na to potřebují 3 dny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
9.5.12 08:36
@Strsim píše:
No vidíš…Doděláváme podkroví tak aby se mohlo začít omítat - ještě je potřeba dozdít okolo krbu a naběhnou omítkáři - doufám že do konce května budou omítky hotové. Týpek říkal, že na to potřebují 3 dny :jazyk:

3 dny na všechny omítky? tak to jsou machři … hlavně to pořádně zkontrolujte jak to udělají :-)
A za chvilku budete bydlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.5.12 08:38

Alda je rypák - nezaplatil by jim, pokud by se mu odvedená práce nelíbila - neboj…
Doufám že se nastěhujeme tak, abychom se stihli zabydlet než přiletí čarodějka ;-) (snad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí