Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
už je to asi zbytečné Teri - špinění sice přestalo, zato teď se to rozjelo znovu a vypadá to spíš na MS
@Strsim píše:
už je to asi zbytečné Teri - špinění sice přestalo, zato teď se to rozjelo znovu a vypadá to spíš na MS
Simčo,
lehni si a dodržuj klid v pelechu. Možná bych zvedla dávku utrogestanu ![]()
Opatruj se ![]()
iki už ležím - dala jsem dávku utrouše navíc a uvidíme co bude.
@Strsim píše:
iki už ležím - dala jsem dávku utrouše navíc a uvidíme co bude.
Tak se mi to líbí ![]()
Holkyyy, já začala taky špinit … možná i trochu krve
![]()
Simčo kolik se toho ascorutinu bere?
@ikina píše:
Holkyyy, já začala taky špinit … možná i trochu krve![]()
![]()
Simčo kolik se toho ascorutinu bere?
zvyš i utrogestan..klidně na 2-2-4 nebo 3-2-3..je to progesteron co mimčo potřebuje a třeba ho je málo..nic tím nezkazíš..ba naopak.
Nebo zavolej do car a porad se ![]()
@denisa 76 píše:
zvyš i utrogestan..klidně na 2-2-4 nebo 3-2-3..je to progesteron co mimčo potřebuje a třeba ho je málo..nic tím nezkazíš..ba naopak.
Nebo zavolej do car a porad se
Denis, já píchám agolutin. Do CARu budu volat zítra ráno. Zatím jsem vzala jednu tabletu ascorutinu a ležím a uvidím jak to celé dopadne, ale bojím se moc ![]()
@ikina píše:
Denis, já píchám agolutin. Do CARu budu volat zítra ráno. Zatím jsem vzala jednu tabletu ascorutinu a ležím a uvidím jak to celé dopadne, ale bojím se moc
ten jsem taky měla ale jsem i vkládala tak to neporadím..kolik ho pícháš???
@ikina píše:
Denis, já píchám agolutin. Do CARu budu volat zítra ráno. Zatím jsem vzala jednu tabletu ascorutinu a ležím a uvidím jak to celé dopadne, ale bojím se moc
ascoritun jsem brala při krvácení ted naposled 2-3-2 ale hcg stejnak šlo dolů..ty určo zavolej fakt nevím
@ppaja píše:
ikino a v kolikatem jsi tydnu?
No KET byl 18.4. a byla to 5ti denní blastocysty … tak asi jsem 5-6 tt
@denisa 76 píše:
ten jsem taky měla ale jsem i vkládala tak to neporadím..kolik ho pícháš???
píchám jednu tu ampulku každý den
@denisa 76 píše:
ascoritun jsem brala při krvácení ted naposled 2-3-2 ale hcg stejnak šlo dolů..ty určo zavolej fakt nevím
Já na HCG ani nebyla, objednali mě až na UTZ
to znamená 5ml denně..já tohle měla ob den a utrouš jsem k tomu měla 2-2-4..takže holka asi neporadím
nevím jak se to počítá ty ml na mg..u mě to bylo 5ml agolutinu + tedy 800mg utrouše denně takže nevím holka kolik přidat a porad se s dokym ![]()