Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, ten fraxiparin budete píchat jenom jako prevenci nebo máte nějaký nález?
Iki musíš totiž chytnou špek (kožní řasu
) chytnout - píchnout a jak pustíš jehlu tak musíš přitlačit a držet - minutku, dvě, protože tím zabráníš té bouli a modřině. Radila mi to doktorka (Michnová), ta si to píchala taky a to fungovalo
@ikina píše:
Holky, ten fraxiparin budete píchat jenom jako prevenci nebo máte nějaký nález?
já mám nějakou MRHjakousi mutaci - ale prý preventivně
@Strsim píše:
já mám nějakou MRHjakousi mutaci - ale prý preventivně
JJ, MTHFR … ta není zajímavá
![]()
@Strsim píše:
Iki musíš totiž chytnou špek (kožní řasu) chytnout - píchnout a jak pustíš jehlu tak musíš přitlačit a držet - minutku, dvě, protože tím zabráníš té bouli a modřině. Radila mi to doktorka (Michnová), ta si to píchala taky a to fungovalo
Jak, nechápu … jak pustím jehlu?
Já to píchám tak že chytnu řasu, píchnu, pustím řasu, počítám do 10-ti a pak začnu pomalu mačkat, až domáčknu tak ještě čekám a pak vytáhnu jehlu.
Ze začátku jsem tu řasu držela celou dobu píchání a fakt nevím, možná to píchám pod špatným úhlem … píchám to skoro kolmo do špeku ![]()
Já jak píchám tak mám pocit že mi tam ta jehla vůbec neleze
a pak píchnu někde jinde a jde to ![]()
@Katka1311 píše:
Já jak píchám tak mám pocit že mi tam ta jehla vůbec nelezea pak píchnu někde jinde a jde to
Ta jehla je dost tupá, ale malým švihem to jde dobře ![]()
Jedinou novinku co jsem dnes zjistila, že budu muset mít fraxiparin pořád doma .. musím píchat když pojedu někam autem (cesta delší než 5 hodin), letadlo (4 hodiny) a pak i úrazy ![]()
@Katka1311 píše:
Já jak píchám tak mám pocit že mi tam ta jehla vůbec nelezea pak píchnu někde jinde a jde to
Katuš, s místem šetři (píchej na první pokus)
… já jsem po měsíci byla celkem pěkně „opíchaná“. Píchala jsem ještě agolutin do zadku ![]()
@ikina píše:
Katuš, s místem šetři (píchej na první pokus)![]()
![]()
… já jsem po měsíci byla celkem pěkně „opíchaná“. Píchala jsem ještě agolutin do zadku