Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo tááák - já myslela že to má předoperační před IVF
no blonýna…
všem.Já už bych si taky mohla vyřídit předoperční.,ale mě se táááák nechce
![]()
@ikina píše:
Denčo, a ty to máš na to IVF ? Není to brzy?
jj na ivf.Jo tak to nevím..oni si poradí nebuj ![]()
Simčo, byli jsme o víkendu u známých co postavili dům a použili na podlahu marmoleum a do toho jsem se teda zamilovala
dali to i na steny koupelny a vypadalo to užasně ![]()
jo Iki není to špatné - jen mám strach co udělá s marmoleem papoušek a pes
a to nekomentuju ani to jak to dopadne s dětma… Jak se znám tak to dopadne tak že vlétě v botech poletí až do půlky obýváku než jim docvakne že se z terasy mají zout… tak raději něco bytelnějšího ![]()
@Strsim píše:jo Iki není to špatné - jen mám strach co udělá s marmoleem papoušek a pes
a to nekomentuju ani to jak to dopadne s dětma… Jak se znám tak to dopadne tak že vlétě v botech poletí až do půlky obýváku než jim docvakne že se z terasy mají zout… tak raději něco bytelnějšího
s tím zkušenost zatím nemám
ale ta rodina co to má v baráku, tak mají kluka asi 8 let a holčičku 2 měsíce, ale taky neomezené finanční možnosti ![]()
vypadalo to úžasně, přemýšlím nad tím do přízemí … v patře budou parkety, to už vím jistě ![]()
tak parkety taky nejsou nejlevnější záležitost - na chodbu a do ložnice bych o nich možná uvažovala (já chci do ložnice dřevěnou podlahu - mám i vytipovanou) ale do pokojů moc nevím…
Já chci do pokojíků zatím jen koberec a jak se bude předělávat pokojík (předpokládám okolo 10 let věku dítěte) tak už bych dala něco jiného - plovoučku, marmoleum nebo něco takového.
presne, jdu na HSK, pristi ctvrtek. bojim bojim, ale co se da delat.
taky bych chtela zarizovat baracek. ale zatim to je nerealny. mame aspon hezkej bytecek. ja mam vsude kvuli udrzbe plovoucku a dlazbu. na pejska je to dobry a roombe se po tom dobre uklizi ![]()
@Térouš píše:
presne, jdu na HSK, pristi ctvrtek. bojim bojim, ale co se da delat.
Teroušku, neboj neboj … teď tu machruju když to mám už z krku ![]()
HSK nic není a moje lékařka potvrdila co si psala ty, že prý je to před KET nebo IVF dobrý udělat ![]()
Marmoleum vypadá moc hezky ale nikdy jsem nezjišťovala ceny ![]()
Jinak my máme všude plovoučky a dlažbu.
Denisko ani nevíš jak mě s prominutím sere, že ty a všechny ostatní tady bojují, trápí se a snaží se dosáhnout toho na co mají právo, zaslouží si a je děsný že o tak přirozenou ,,věc,, člověk musí tak bojovat.
Každopádně k tvému přístupu po takové době se klaním, je dobře že ti svitla jiskra a moc ti držím palce, vím že je to těžké a člověk se bojí dalšího zklamání, ale jak říkáš nikdo to nesmí vzdát ta šance tam je vždy!!
![]()
@denisa 76 píše:
evi já vím jak je to těžký..po těch letech už vím,že se člověk nesmí v tom utápět,ale musí nějak se pokusit zatnouta nedat se![]()
když jsem začínala byla jsem mladá..plná života..elánu..dneska jsem stará..neskutečně vyčerpaná fyzicky..psychicky a totálně v prdeli..nemluvím o promáčených polštářích a o myšlenkách si vzít život..zabalit pro vždy to trápení..to je schrnutí mých x let snažení se o dítě pomocí ivf.Jak říkám kdo nezažil nemá právo soudit.
Ted po ketu mě to asi vzalo nejvíc a měla jsem pocit,že někam padám a nevím kam a jestli mě někdo nechytne tak je asi konec.
Na naštěstí se asi ten můj anděl strážný probral a zase jsem připravená se tomu postavit čelem a 4ivf dát pěkně na prdel a dotáhnout ho do konce.Byla mě ukázána,kde je chyba a jak se k tomu postavit aby to dopadlo tak jak má.Zatím to funguje a život se mě komplet otočil..ted už vím,že to má smysl a že to vyjde..sice nevím kdy,ale všechno špatné se nakonec v dobré obrátí
@Térouš píše:
taky bych chtela zarizovat baracek. ale zatim to je nerealny. mame aspon hezkej bytecek. ja mam vsude kvuli udrzbe plovoucku a dlazbu. na pejska je to dobry a roombe se po tom dobre uklizi
no tak to já dát do domečku plovoučku tak mámina psa tam nedostanu - nevleze ani na lino pokud má pocit, že je moc lesklé - bojí se ![]()