Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
5.4.12 12:34

jo tááák - já myslela že to má předoperační před IVF :zed: no blonýna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.4.12 12:36

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: všem.Já už bych si taky mohla vyřídit předoperční.,ale mě se táááák nechce :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
5.4.12 12:38

Denčo, a ty to máš na to IVF ? Není to brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.4.12 12:42
@ikina píše:
Denčo, a ty to máš na to IVF ? Není to brzy?

jj na ivf.Jo tak to nevím..oni si poradí nebuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
5.4.12 12:47

Simčo, byli jsme o víkendu u známých co postavili dům a použili na podlahu marmoleum a do toho jsem se teda zamilovala :-) dali to i na steny koupelny a vypadalo to užasně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.4.12 13:07

:palec: jo Iki není to špatné - jen mám strach co udělá s marmoleem papoušek a pes :jazyk: a to nekomentuju ani to jak to dopadne s dětma… Jak se znám tak to dopadne tak že vlétě v botech poletí až do půlky obýváku než jim docvakne že se z terasy mají zout… tak raději něco bytelnějšího :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
5.4.12 13:13
@Strsim píše: :palec: jo Iki není to špatné - jen mám strach co udělá s marmoleem papoušek a pes :jazyk: a to nekomentuju ani to jak to dopadne s dětma… Jak se znám tak to dopadne tak že vlétě v botech poletí až do půlky obýváku než jim docvakne že se z terasy mají zout… tak raději něco bytelnějšího :jazyk:

:-) s tím zkušenost zatím nemám :-) ale ta rodina co to má v baráku, tak mají kluka asi 8 let a holčičku 2 měsíce, ale taky neomezené finanční možnosti :-)
vypadalo to úžasně, přemýšlím nad tím do přízemí … v patře budou parkety, to už vím jistě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.4.12 13:17

tak parkety taky nejsou nejlevnější záležitost - na chodbu a do ložnice bych o nich možná uvažovala (já chci do ložnice dřevěnou podlahu - mám i vytipovanou) ale do pokojů moc nevím…
Já chci do pokojíků zatím jen koberec a jak se bude předělávat pokojík (předpokládám okolo 10 let věku dítěte) tak už bych dala něco jiného - plovoučku, marmoleum nebo něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
5.4.12 14:46

presne, jdu na HSK, pristi ctvrtek. bojim bojim, ale co se da delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
5.4.12 14:49

taky bych chtela zarizovat baracek. ale zatim to je nerealny. mame aspon hezkej bytecek. ja mam vsude kvuli udrzbe plovoucku a dlazbu. na pejska je to dobry a roombe se po tom dobre uklizi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
5.4.12 14:52
@Térouš píše:
presne, jdu na HSK, pristi ctvrtek. bojim bojim, ale co se da delat.

Teroušku, neboj neboj … teď tu machruju když to mám už z krku :-)
HSK nic není a moje lékařka potvrdila co si psala ty, že prý je to před KET nebo IVF dobrý udělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.4.12 14:57

Marmoleum vypadá moc hezky ale nikdy jsem nezjišťovala ceny :think:
Jinak my máme všude plovoučky a dlažbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
5.4.12 21:16

Denisko ani nevíš jak mě s prominutím sere, že ty a všechny ostatní tady bojují, trápí se a snaží se dosáhnout toho na co mají právo, zaslouží si a je děsný že o tak přirozenou ,,věc,, člověk musí tak bojovat. :nevim: Každopádně k tvému přístupu po takové době se klaním, je dobře že ti svitla jiskra a moc ti držím palce, vím že je to těžké a člověk se bojí dalšího zklamání, ale jak říkáš nikdo to nesmí vzdát ta šance tam je vždy!! :palec: :hug:

@denisa 76 píše:
evi já vím jak je to těžký..po těch letech už vím,že se člověk nesmí v tom utápět,ale musí nějak se pokusit zatnouta nedat se :* :* když jsem začínala byla jsem mladá..plná života..elánu..dneska jsem stará..neskutečně vyčerpaná fyzicky..psychicky a totálně v prdeli..nemluvím o promáčených polštářích a o myšlenkách si vzít život..zabalit pro vždy to trápení..to je schrnutí mých x let snažení se o dítě pomocí ivf.Jak říkám kdo nezažil nemá právo soudit.
Ted po ketu mě to asi vzalo nejvíc a měla jsem pocit,že někam padám a nevím kam a jestli mě někdo nechytne tak je asi konec.
Na naštěstí se asi ten můj anděl strážný probral a zase jsem připravená se tomu postavit čelem a 4ivf dát pěkně na prdel a dotáhnout ho do konce.Byla mě ukázána,kde je chyba a jak se k tomu postavit aby to dopadlo tak jak má.Zatím to funguje a život se mě komplet otočil..ted už vím,že to má smysl a že to vyjde..sice nevím kdy,ale všechno špatné se nakonec v dobré obrátí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
5.4.12 21:23
ahoj Teri souhlasím taky máme plovoučku a dlažbu, páč máme také pejska, teď mi tady pěkně chrápe sičák ;) co máte za pejska?
@Térouš píše:
taky bych chtela zarizovat baracek. ale zatim to je nerealny. mame aspon hezkej bytecek. ja mam vsude kvuli udrzbe plovoucku a dlazbu. na pejska je to dobry a roombe se po tom dobre uklizi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.4.12 21:24

no tak to já dát do domečku plovoučku tak mámina psa tam nedostanu - nevleze ani na lino pokud má pocit, že je moc lesklé - bojí se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí