Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Iki tak já jsem si vybrala podlahy v pondělí - imitaci světlého dřeva - dlažba do chodby, obýváku s kuchyní - všechno propojené - bez přechodů…
jen materiál je za 600 Kč/m tak ještě uvidím kolik mi to celé nacení - jestli mě nepřejde chuť
je tam toho téměř 80 m…
ale to jsme se s alešem na sebe podívali a bylo nám to jasné… ![]()
Holky chci zeptat na ten dlouhý protokol v CAR.Všude ale fakt všude píše že dlouhý protokol se ženám nad 35 let nedoporučuje a ještě když je nízke AMH.Psala jsem i na lékaři on line a tam mi to jen potvrdili ,tak holky já nevím když mě jej právě doporučují
.
Katuš,
v tom ti asi moc neporadím … mám za sebou jedno IVF s dlouhým protokolem, bude mi 35 let, ale AMH mám dobré. V Gennetu v Praze mi chtěli dát krátký a v Plzni mi dali dlouhý, ptala jsem se na krátký … ale řekla mi že by zkusila dlouhý. Tak jsem pak už nic neříkala, prostě jsem to brala jak to řekla ![]()
Jak si to měla předtím u IVF, kolik vajíček?
@Katka1311 píše:
Holky chci zeptat na ten dlouhý protokol v CAR.Všude ale fakt všude píše že dlouhý protokol se ženám nad 35 let nedoporučuje a ještě když je nízke AMH.Psala jsem i na lékaři on line a tam mi to jen potvrdili ,tak holky já nevím když mě jej právě doporučují.
babo zase vymýšlíš???
já myslím že docent má pravdu - zkus mu důvěřovat ![]()
@Strsim píše:
Iki tak já jsem si vybrala podlahy v pondělí - imitaci světlého dřeva - dlažba do chodby, obýváku s kuchyní - všechno propojené - bez přechodů…jen materiál je za 600 Kč/m tak ještě uvidím kolik mi to celé nacení - jestli mě nepřejde chuť
je tam toho téměř 80 m…
ale to jsme se s alešem na sebe podívali a bylo nám to jasné…
Teda to máte veliké (obývák-kuchyň-jídelna-chodba) 80m2 … budete mít podlahovku?
Já si zatím dělám přehled a podle peněz pak vybereme
záleží za kolik buchnem byt v Praze
![]()
My máme myslím 75m2 tak si to umím představit
.
Jinak ty solární panely máme taky na střeše
co jsi o nich psala Simi.
Jo a dnes jsem byla v trombotickém centru na výsledky a dostala jsem průkajdu - Leideňáka
![]()
Na odběry tam byla ženská a ta byla taková ukecaná a teď tam byl lékař a ten teda moc nemluvil.
Chtěla jsem vědět zda do sebe musím rvát femibion 800 nebo stačí listovka na předpis … a nic nevím ![]()
@Strsim píše:
Iki co to pro tebe znamená???
Simčo, nic … já o tom vím. Našel mi to obvoďák, pak mi to potvrdili v trombotickém centru v Plzni a teď jsem chtěla být v péči v Praze, tak jsem se tam chtěla jenom zaregistrovat a řekli mi že pokud chci chodit k nim, že mi ty testy udělají znovu.
Budu si muset píchat fraxiparin celou dobu těhu a pak ještě 6 týdnů po porodu.
tak já si taky píchám Fraxík - když se to naučíš tak z toho ani nemáš modřiny - mě to trvalo teda si 3 týdny, ale pak už v poho
@Strsim píše:
tak já si taky píchám Fraxík - když se to naučíš tak z toho ani nemáš modřiny - mě to trvalo teda si 3 týdny, ale pak už v poho
Musím si to nechat ještě jednou ukázat jak se to píchá ![]()
Ze začátku mi to šlo a pak se mi dělala taková tvrdá boule po píchnutí
, po vysazení trvalo dost dlouho než zmizela ![]()
Vím, že to jde píchat i do nohy, tak kdyžtak budu píchat i tam ![]()
Katuš neboj, vydržet to musíme … zvládnem to všechno ![]()