Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já odpočívám s dvojkou bílého u Románu pro muže po náročném dni.
jsme dnes se ségrou chystali tátovi slaný dort - byly jsme jak pejsek a kočička když pekli dort
tak si teď snažím odpočinout ![]()
Ahoj holčiny ![]()
taky to máme puštěné, ale já to jenom poslouchám ![]()
Jinak Simčo, jsem ve Zlíně
je tu pěkná kosa.
@Katka1311 píše:
Iki kosa je i v Ostravě,
Ahoj holka
Katuš ![]()
Jak se daří?
Ve Zlíně je kosa jak blázen, byli jsme s manželem na pozemku a bylo to tam jak na větrné hůrce
úplně jsme se klepali zimou.
Iki no jo to je ta naše krásná Morava ![]()
daří se celkem to jde.Už byl jsem chtěla vše dotáhnout do zdárného konce ale to my všechny
.
@Katka1311 píše:
Iki no jo to je ta naše krásná Morava
daří se celkem to jde.Už byl jsem chtěla vše dotáhnout do zdárného konce ale to my všechny.
Katuš, to chceme všechny
ale věřím že se všechny dočkáme toho zdárného konce … musíme
![]()
Co jizvy po LPSK? Už je máš zahojené? Kolik jich vůbec máš?
Jizvičky se zahojily ale jsou ještě vidět,jsou takové růžové ještě.Jinak jsou 4.Jedna v pupíku,2 na levé straně a jedna na pravé.Ale v pupku je taková škaredá
.
@Katka1311 píše:
Jizvičky se zahojily ale jsou ještě vidět,jsou takové růžové ještě.Jinak jsou 4.Jedna v pupíku,2 na levé straně a jedna na pravé.Ale v pupku je taková škaredá.
Já mám jenom dvě, ale ta u pupku je ošklivá
mám ji vlastně hned pod pupkem a vypadá divně
![]()
A jak ti dorazila MS, v termínu?
Tak to máš jak já u pupku je taky ošklivá
.
Dorazila mi asi o dva dny dříve ale byla dost silná.Druhou MS jsem dostala o den dříve a byla taky silná ale ne už tak.
@Katka1311 píše:
Tak to máš jak já u pupku je taky ošklivá.
Dorazila mi asi o dva dny dříve ale byla dost silná.Druhou MS jsem dostala o den dříve a byla taky silná ale ne už tak.
Tak já MS už vyhlížím, ale zatím po ní ani známka
![]()
jééé Iki a kde máte pozemek???
já byla dnes skoro celý den zavřená v autě nebo v baráku, tak naštěstí nemusím být v zimě… ale teda fučí solidně
jooo Iki tak o MS mi povídej - mě se zbláznilo tělo - vypadá to že po dvou letech co měřím BT mám buď totálně rozhozený cyklus, nebo anovulační cyklus. POčítala jsem s MS okolo 12.4. a zatím to moc nevypadá
@Strsim píše:
jééé Iki a kde máte pozemek???
já byla dnes skoro celý den zavřená v autě nebo v baráku, tak naštěstí nemusím být v zimě… ale teda fučí solidně
Simčo, ve Zlíně na Kudlově … jestli to tam znáš ![]()
jéžiškotky Kudlov je dolina tady kousek od nás, ale asi myslíš něco jiného ![]()
bych ti normálně řekla dáme kafčo, ale zítra toho mám hodně - musím uvařit klukům na stavbu oběd, pak musím do kanclu k tátovi a nějak nestíhám…