Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5198
15.3.12 10:35

Ladun :mavam:
a měla si nějaký zákrok na laparce, když ti řekl 2 měsíce?
Tak nějak počítám s jednou MS a pak pojedu na kontrolu jak to vypadá, pokud by byla sliznice nízká nebo se jí něco nezdálo tak do toho nejdeme a vydržíme do dalšího cyklu.
Ještě si počkám na ty rozbory ze sliznice, protože moje MS je slabá a nikdo neví proč … tak třeba to ten rozbor rozsekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
15.3.12 10:49

Iki,

nedělali mi při laparce nic, jen klasická histologie ;)
Přeju Ti, ať výsledky dopadnou dobře ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
15.3.12 10:55
ladun píše:
Iki,nedělali mi při laparce nic, jen klasická histologie ;)
Přeju Ti, ať výsledky dopadnou dobře ;) :hug:

Safra :-)
tak to máme stejně. Uvidím noooo, v papírech mám jenom 2-3 týdnu bez sexu a když jsem se ptala jaký je postup s ohledem na KET, tak mi lékař řekl že se na postupu musím domluvit v CAR.
Ten měsíc sem nebo tam mě už nezabije, hlavně ať je všechno připravené :-)
Ladun, tobě ať nic nenajdou … ať můžete plánovat IVF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
15.3.12 16:53

Ladunko,
ty testy na lepek jsi si nechala udělat v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
15.3.12 18:11

my planujem v dubnu hsk a v kvetnu ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.3.12 18:29

Huráá Teroušku - konečně ses rozhodla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
15.3.12 21:02

NO ROZHODLA…spis to planuju, ale vis, ze planovat se moc neda. pokazdy to pak osud zmeni jinak:-). aspon mam ten pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
16.3.12 08:14

Iki,

dělali mi to v CARu při hormonálním profilu. Ale pak na dovyšetření jdu na alergologii.

Tery,

do května to už uteče rychle, to je paráda :dance: . S tím plánováním máš pravdu, sama jsem na to doplatila, ale snad už se nic nevyskytne a budete moct jít do IVF :palec:

Simčo,

co ta operace? Jak Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.3.12 08:17

ahoooj
opku jsem zvládla v poho – ale pak jsem se málem vykulila v čekárně když jsem čekala na taťku až si mě vyzvedne. Musela jsem ťuknout na sestřičku, nechali mě znova lehnout, dali mi napít a paní anestezioložka mi ještě dala pásek čokoládky a už v pohodě.
a teĎ se neskutečně nudím doma - ale koukám na MASH…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
16.3.12 09:13
Strsim píše:
ahoooj
opku jsem zvládla v poho – ale pak jsem se málem vykulila v čekárně když jsem čekala na taťku až si mě vyzvedne. Musela jsem ťuknout na sestřičku, nechali mě znova lehnout, dali mi napít a paní anestezioložka mi ještě dala pásek čokoládky a už v pohodě.
a teĎ se neskutečně nudím doma - ale koukám na MASH…

Tak ještě, že už to máš úspěšně za sebou ;)
Jak dlouho budeš doma? Já se teda doma nikdy nenudím, i když jsem byla nemocná :think:
Co si stáhnout nějaké filmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.3.12 09:19

no odpoledne jdu na kontrolu - doufám že mi pan doktor napíše druhé berle - mám berle po Alešovi (takové ty pod paže) a jsou úplně pitomé - nejde s nima chodit. Kdyby mi napsal ty druhé tak to bude super.
POkud to půjde stejně jako loni u Aleše tak od neděle budu moct začít nohu zatěžovat a příští pátek odpoledne zase kontrola… a v pondělí doufám už půjdu do práce.
Zatím se jen flákám v obýváku - ale aspoň jsem si uvařila latté a ani ho nerozlila cestou ke gauči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
16.3.12 13:31

Ahoj všem :mavam:
Simčo, teda to je fofr :-) tak za chvilku už budeš skákat přes kaluže :-)
Já byla dnes na vyndání stehů, nebudu to popisovat … ale byl to hnus. No a při té příležitosti jsem zjistila, že mám zánět (asi po té LPSK a HSK), takže jsem vyfasovala vaginální mast a globule na 6 dní.
Myslela jsem, že mě klepne když mi to řekl :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
16.3.12 14:06

IKI to mě mrzí :hug:

já byla taky na kontrole - stehy jdu vytahovat až příští pátek… ale hned jak jsem přišla do ordinace tak se na mě doktor kouknul a říká: No vidíte - už máte lepší barvu…" ještě jsem ho ukecala ať mi napíše francouzské hole místo klasických berlí… tak na mě kouknul a prý jestli je nechci půjčit :mrgreen: není nad to kápnout na super doktora…

jinak sedím s noťáskem na terásce - kafíčko (ségra uvařila) a holky - mám dobrou zprávu: JAROOO SE TUUUUU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.3.12 21:51

ahoj dámy

tak čekám na MS a rozjíždíme další kolo - tentokrát minimálku. DOhodli jsme se v pátek s docentem v CARu a vyzkoušíme tuhle cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
26.3.12 11:29
@Strsim píše:
ahoj dámytak čekám na MS a rozjíždíme další kolo - tentokrát minimálku. DOhodli jsme se v pátek s docentem v CARu a vyzkoušíme tuhle cestu.

Ahoj Simčo,
tak super … kdy to tak odhaduješ na začátek? :-)
Hodně štěstí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital