Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ladun ![]()
a měla si nějaký zákrok na laparce, když ti řekl 2 měsíce?
Tak nějak počítám s jednou MS a pak pojedu na kontrolu jak to vypadá, pokud by byla sliznice nízká nebo se jí něco nezdálo tak do toho nejdeme a vydržíme do dalšího cyklu.
Ještě si počkám na ty rozbory ze sliznice, protože moje MS je slabá a nikdo neví proč … tak třeba to ten rozbor rozsekne.
Iki,
nedělali mi při laparce nic, jen klasická histologie ![]()
Přeju Ti, ať výsledky dopadnou dobře
![]()
ladun píše:
Iki,nedělali mi při laparce nic, jen klasická histologie
Přeju Ti, ať výsledky dopadnou dobře![]()
Safra ![]()
tak to máme stejně. Uvidím noooo, v papírech mám jenom 2-3 týdnu bez sexu a když jsem se ptala jaký je postup s ohledem na KET, tak mi lékař řekl že se na postupu musím domluvit v CAR.
Ten měsíc sem nebo tam mě už nezabije, hlavně ať je všechno připravené ![]()
Ladun, tobě ať nic nenajdou … ať můžete plánovat IVF ![]()
NO ROZHODLA…spis to planuju, ale vis, ze planovat se moc neda. pokazdy to pak osud zmeni jinak:-). aspon mam ten pocit.
Iki,
dělali mi to v CARu při hormonálním profilu. Ale pak na dovyšetření jdu na alergologii.
Tery,
do května to už uteče rychle, to je paráda
. S tím plánováním máš pravdu, sama jsem na to doplatila, ale snad už se nic nevyskytne a budete moct jít do IVF ![]()
Simčo,
co ta operace? Jak Ti je?
ahoooj
opku jsem zvládla v poho – ale pak jsem se málem vykulila v čekárně když jsem čekala na taťku až si mě vyzvedne. Musela jsem ťuknout na sestřičku, nechali mě znova lehnout, dali mi napít a paní anestezioložka mi ještě dala pásek čokoládky a už v pohodě.
a teĎ se neskutečně nudím doma - ale koukám na MASH…
Strsim píše:
ahoooj
opku jsem zvládla v poho – ale pak jsem se málem vykulila v čekárně když jsem čekala na taťku až si mě vyzvedne. Musela jsem ťuknout na sestřičku, nechali mě znova lehnout, dali mi napít a paní anestezioložka mi ještě dala pásek čokoládky a už v pohodě.
a teĎ se neskutečně nudím doma - ale koukám na MASH…
Tak ještě, že už to máš úspěšně za sebou ![]()
Jak dlouho budeš doma? Já se teda doma nikdy nenudím, i když jsem byla nemocná ![]()
Co si stáhnout nějaké filmy?
no odpoledne jdu na kontrolu - doufám že mi pan doktor napíše druhé berle - mám berle po Alešovi (takové ty pod paže) a jsou úplně pitomé - nejde s nima chodit. Kdyby mi napsal ty druhé tak to bude super.
POkud to půjde stejně jako loni u Aleše tak od neděle budu moct začít nohu zatěžovat a příští pátek odpoledne zase kontrola… a v pondělí doufám už půjdu do práce.
Zatím se jen flákám v obýváku - ale aspoň jsem si uvařila latté a ani ho nerozlila cestou ke gauči ![]()
Ahoj všem ![]()
Simčo, teda to je fofr
tak za chvilku už budeš skákat přes kaluže ![]()
Já byla dnes na vyndání stehů, nebudu to popisovat … ale byl to hnus. No a při té příležitosti jsem zjistila, že mám zánět (asi po té LPSK a HSK), takže jsem vyfasovala vaginální mast a globule na 6 dní.
Myslela jsem, že mě klepne když mi to řekl
![]()
IKI to mě mrzí ![]()
já byla taky na kontrole - stehy jdu vytahovat až příští pátek… ale hned jak jsem přišla do ordinace tak se na mě doktor kouknul a říká: No vidíte - už máte lepší barvu…" ještě jsem ho ukecala ať mi napíše francouzské hole místo klasických berlí… tak na mě kouknul a prý jestli je nechci půjčit
není nad to kápnout na super doktora…
jinak sedím s noťáskem na terásce - kafíčko (ségra uvařila) a holky - mám dobrou zprávu: JAROOO SE TUUUUU
ahoj dámy
tak čekám na MS a rozjíždíme další kolo - tentokrát minimálku. DOhodli jsme se v pátek s docentem v CARu a vyzkoušíme tuhle cestu.
@Strsim píše:
ahoj dámytak čekám na MS a rozjíždíme další kolo - tentokrát minimálku. DOhodli jsme se v pátek s docentem v CARu a vyzkoušíme tuhle cestu.
Ahoj Simčo,
tak super … kdy to tak odhaduješ na začátek? ![]()
Hodně štěstí
![]()