Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem ![]()
jak je? co nového? je tu nějak mrtvo ![]()
Já se pomalu chystám na LPSK a HSK
vážně se těším, že se zase o kousek posunem … tohle je vlastně poslední vyšetření co nám chybí a pak už to bude jenom o pokusech a o nervech.
ahoj ikinko, ja ted nemam moc cas. u nas noveho zatim nic. furt cekam na verdikt o kolik se to posune
Térouš píše:
ahoj ikinko, ja ted nemam moc cas. u nas noveho zatim nic. furt cekam na verdikt o kolik se to posune
Teroušku ![]()
ale už by se měl vrátit z dovolené ten urolog ne?
no, oni rekli, ze se mi ozvoi, tak cekam. je to tyden, rikali do 14 dnu.
ahojky všem ![]()
Teroušku, už se blíží urolog a s ním informace … držím palce ![]()
Ladunko, tak jak jsem psala o kamarádce co měla 5 folikulů a šla na IUI, tak bohužel z toho nic nebylo. Teď se rozhodla pro LPSK a HSK a pak možná ještě zkusí IUI.
Ostatní moc zdravím, pokus sem chodíte ![]()
Ahoj Iki,
občas sem juknu, ale nemám mnoho času sem psát… Rok jsme uzavřeli v práci, ale další povinnosti se navalily… A v práci sem moc nemůžu a doma pak kolotoč, všeho možnýho ![]()
Já jdu konečně příští týden na první konzultaci do Gennetu, tak pak písnu co a jak. Stejně neprve budeme muset srovnat mrchu, neboť zas od konce prosince nic, tak to bude hrůza až dorazí… Čím déle to trvá, tím větší hrůza to pak je, brrr
.
Terouškovi také držím palce a vlastně nám všem ![]()
holciny, jsem tu, ale nejak ted nemam, co psat. je toho hodne v praci a nalada nic moc
Ahojky chtěla jsem vás všechny pozdravit a rozloučit se,museli jsme to odložit asi až ne konec léta
Všem moc držím palce a až já začnu tak vy už budete určo těhu moc vám to přeju a držte se
![]()
copak se stalo????
jinak ahoooj ve spolek - kdepak jste všechny????
Ahoj všem ![]()
Je to tu nějaké mrtvé
občas nakouknu a žádný nový příspěvek ![]()
Teroušku, co nového? Víte už něco od urologa?
Simčo
, IVF se ti blíží … držím palec ![]()
Ahoj mě ted sice čeká KET,ale jak nevyjde tak duben,květen 2 IVF a ten blázinec znova ![]()
jj Iki - blíží se to - a navíc to vypadá že na konzultaci před IVF poběžím o berlích
22.3. mám plánovanou artoskopii kolene a fakt se jí asi nevyhnu… 23.3. pak jdeme na konzultaci před 2.IVF… kdo nás ještě nezná tak si nás už bude opravdu pamatovat ![]()
Strsim píše:
jj Iki - blíží se to - a navíc to vypadá že na konzultaci před IVF poběžím o berlích22.3. mám plánovanou artoskopii kolene a fakt se jí asi nevyhnu… 23.3. pak jdeme na konzultaci před 2.IVF… kdo nás ještě nezná tak si nás už bude opravdu pamatovat