Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5198
3.2.12 16:08
Térouš píše:
ikinko, ale ja uz ted cekala pul roku. antibiotika jsou na 100 dni a 72 dni se ti tvori spermie

Safra, tak to pak je půl rok … ach jooo. Držím vše co mám, aby to nebylo potřeba :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.2.12 19:12

Pěkný večer všem :mavam: :mavam: :mavam:
Iki jsem zvědavá jak dopadnu v Gennetu, já na to nějak moc na to nemám štěstí, že potkám někoho nepříjemného :mrgreen: .
Krapet mi zlepšila náladu Cihomi se zkušenostmi z Archy a Lbc. Na konci února jdu teprve na první schůzku, takže já začnu až někdy za déle… březen, duben nebo tak někdy. Ještě krapet váhám zda to ještě o kousek neodložit, mám docela dost kil nabraných po tom loňském pokusu (jinak si to nedovedu vysvětlit, kde se ta kila vzala) a při téměř dodržování zdravého stravování a cvičení se mi nějak nedaří je sundat a to jsem ani předtím nebyla úplná hubenice, ale tak akorát, možná oplácanější…

Holky a teď z jiného soudku, jak trávíte mrazivé večery :lol: :lol: :lol: a jak snášíte takové mrazy? Ideální čas na přírodní zkoušení :), ale u mě to nezabírá… já mám jednu půlku spálenou a druhou neprůchozí. Mně by mrazy až tak nevadily, kdyby bylo v Praze nasněženo jako na horách, byli jsme lyžovat v Jizerkách a tam je úchvatně… super. Takhle bez sněhu jsou hnusný ty holomrazy :jazyk: , brrr. Alespoň to sluníčko, že na nás vykoukne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
3.2.12 19:17
lamika píše:
Pěkný večer všem :mavam: :mavam: :mavam:
Iki jsem zvědavá jak dopadnu v Gennetu, já na to nějak moc na to nemám štěstí, že potkám někoho nepříjemného :mrgreen: .
Krapet mi zlepšila náladu Cihomi se zkušenostmi z Archy a Lbc. Na konci února jdu teprve na první schůzku, takže já začnu až někdy za déle… březen, duben nebo tak někdy. Ještě krapet váhám zda to ještě o kousek neodložit, mám docela dost kil nabraných po tom loňském pokusu (jinak si to nedovedu vysvětlit, kde se ta kila vzala) a při téměř dodržování zdravého stravování a cvičení se mi nějak nedaří je sundat a to jsem ani předtím nebyla úplná hubenice, ale tak akorát, možná oplácanější…Holky a teď z jiného soudku, jak trávíte mrazivé večery :lol: :lol: :lol: a jak snášíte takové mrazy? Ideální čas na přírodní zkoušení :), ale u mě to nezabírá… já mám jednu půlku spálenou a druhou neprůchozí. Mně by mrazy až tak nevadily, kdyby bylo v Praze nasněženo jako na horách, byli jsme lyžovat v Jizerkách a tam je úchvatně… super. Takhle bez sněhu jsou hnusný ty holomrazy :jazyk: , brrr. Alespoň to sluníčko, že na nás vykoukne..

Lamiko :mavam:
ty jdeš tedy do Gennetu? a do Archy nebo na Letnou?
Já se nakonec na všem domluvila, takže ve finále jsem spokojená … ale bylo to psychicky náročné a hlavně to trvalo hrozně dlouho než se k tomu postavili … ale jejich ředitel se k tomu postavil pak dobře. Pokud by tě něco zajímalo, tak ráda poradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
3.2.12 19:21

jooo a zimu … tu já miluji :-)
Je fakt, že kdyby byl v Praze sníh byla by to nádhera. No ale měli jsme v Praze sněhovou nadílku poslední dvě zimy a to byl mazec. Musela jsem si každé ráno vyhrabat auto :-)
Lopatu už mám trvale v kufru. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.2.12 19:31

Iki :mavam: , jdu do Archy, ani jsem o ní nevěděla, když mě tam objednali tak jsem koukala jak zjara :lol: . Jsem zvědavá jaké to tam bude, z Pronatalu jsem zklamaná, zvažovala jsem i nějaké státní zařízení, ale… já jsem nerozhodná a asi bych nikdy nikam nešla :mrgreen: .
Zatím mám v hlavě trošku zmatek, zda jsem zvolila dobře nebo ne, takže mě ani zatím dotazy nenapadají, děkuji za nabídku.
Já zimu také ráda, hlavně na horách, ráda lyžuju a to jak na běžkách tak sjezd :), vydržím celý den jezdit jak šílenec :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
3.2.12 20:25
lamika píše:
Iki :mavam: , jdu do Archy, ani jsem o ní nevěděla, když mě tam objednali tak jsem koukala jak zjara :lol: . Jsem zvědavá jaké to tam bude, z Pronatalu jsem zklamaná, zvažovala jsem i nějaké státní zařízení, ale… já jsem nerozhodná a asi bych nikdy nikam nešla :mrgreen: .
Zatím mám v hlavě trošku zmatek, zda jsem zvolila dobře nebo ne, takže mě ani zatím dotazy nenapadají, děkuji za nabídku.
Já zimu také ráda, hlavně na horách, ráda lyžuju a to jak na běžkách tak sjezd :), vydržím celý den jezdit jak šílenec :dance: .

Tam chodí Teroušek a je moc spokojená :-)
Neboj, bude to tam fajn a když ne … půjdeš jinam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
3.2.12 21:39

Mam dotaz zlaticka…co je to ta ARCHA? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
3.2.12 21:42
raduzanka píše:
Mam dotaz zlaticka…co je to ta ARCHA? :think:

Radu :mavam:
je to CAR … jukni
http://www.gennet.cz/…4038958.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
4.2.12 11:29

Ikinko :mavam: a dekuju,ja znam prave jen nas starej dobrej GENNET na letne :palec: Tak to je parada a vypada to tam dost pekne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
5.2.12 12:10

v Arše je to uzasny. osobnejsi pristup, krasne nove prostredi. pekny to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
No0Bik
6.2.12 22:15

Můžu se zeptat co nějaký zkušenosti z FN Motol ?? Děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
5198
7.2.12 10:42
No0Bik píše:
Můžu se zeptat co nějaký zkušenosti z FN Motol ?? Děkuji ;)

ahoj, já ti neporadím … s CAR FN Motol zkušenost nemám a ani neznám nikoho kdo tam chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
7.2.12 10:52

ahoj holky :mavam: ,

chodíte některá do CAR v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
7.2.12 11:02
ladun píše:
ahoj holky :mavam: ,chodíte některá do CAR v Brně?

Ladunko :mavam:
ja ne … ale časem možná budu :-)
Ty bydlíš v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
7.2.12 11:10

Iki,

jj, bydlím. CHodím na Obilňák, jsem tam spokojená,ale líbí se i Helios, tak jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí