Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Térouš píše:
ikinko, ale ja uz ted cekala pul roku. antibiotika jsou na 100 dni a 72 dni se ti tvori spermie
Safra, tak to pak je půl rok … ach jooo. Držím vše co mám, aby to nebylo potřeba ![]()
Pěkný večer všem
![]()
Iki jsem zvědavá jak dopadnu v Gennetu, já na to nějak moc na to nemám štěstí, že potkám někoho nepříjemného
.
Krapet mi zlepšila náladu Cihomi se zkušenostmi z Archy a Lbc. Na konci února jdu teprve na první schůzku, takže já začnu až někdy za déle… březen, duben nebo tak někdy. Ještě krapet váhám zda to ještě o kousek neodložit, mám docela dost kil nabraných po tom loňském pokusu (jinak si to nedovedu vysvětlit, kde se ta kila vzala) a při téměř dodržování zdravého stravování a cvičení se mi nějak nedaří je sundat a to jsem ani předtím nebyla úplná hubenice, ale tak akorát, možná oplácanější…
Holky a teď z jiného soudku, jak trávíte mrazivé večery
a jak snášíte takové mrazy? Ideální čas na přírodní zkoušení
, ale u mě to nezabírá… já mám jednu půlku spálenou a druhou neprůchozí. Mně by mrazy až tak nevadily, kdyby bylo v Praze nasněženo jako na horách, byli jsme lyžovat v Jizerkách a tam je úchvatně… super. Takhle bez sněhu jsou hnusný ty holomrazy
, brrr. Alespoň to sluníčko, že na nás vykoukne..
lamika píše:
Pěkný večer všem![]()
![]()
Iki jsem zvědavá jak dopadnu v Gennetu, já na to nějak moc na to nemám štěstí, že potkám někoho nepříjemného.
Krapet mi zlepšila náladu Cihomi se zkušenostmi z Archy a Lbc. Na konci února jdu teprve na první schůzku, takže já začnu až někdy za déle… březen, duben nebo tak někdy. Ještě krapet váhám zda to ještě o kousek neodložit, mám docela dost kil nabraných po tom loňském pokusu (jinak si to nedovedu vysvětlit, kde se ta kila vzala) a při téměř dodržování zdravého stravování a cvičení se mi nějak nedaří je sundat a to jsem ani předtím nebyla úplná hubenice, ale tak akorát, možná oplácanější…Holky a teď z jiného soudku, jak trávíte mrazivé večery![]()
![]()
a jak snášíte takové mrazy? Ideální čas na přírodní zkoušení
, ale u mě to nezabírá… já mám jednu půlku spálenou a druhou neprůchozí. Mně by mrazy až tak nevadily, kdyby bylo v Praze nasněženo jako na horách, byli jsme lyžovat v Jizerkách a tam je úchvatně… super. Takhle bez sněhu jsou hnusný ty holomrazy
, brrr. Alespoň to sluníčko, že na nás vykoukne..
Lamiko ![]()
ty jdeš tedy do Gennetu? a do Archy nebo na Letnou?
Já se nakonec na všem domluvila, takže ve finále jsem spokojená … ale bylo to psychicky náročné a hlavně to trvalo hrozně dlouho než se k tomu postavili … ale jejich ředitel se k tomu postavil pak dobře. Pokud by tě něco zajímalo, tak ráda poradím.
jooo a zimu … tu já miluji ![]()
Je fakt, že kdyby byl v Praze sníh byla by to nádhera. No ale měli jsme v Praze sněhovou nadílku poslední dvě zimy a to byl mazec. Musela jsem si každé ráno vyhrabat auto ![]()
Lopatu už mám trvale v kufru.
![]()
Iki
, jdu do Archy, ani jsem o ní nevěděla, když mě tam objednali tak jsem koukala jak zjara
. Jsem zvědavá jaké to tam bude, z Pronatalu jsem zklamaná, zvažovala jsem i nějaké státní zařízení, ale… já jsem nerozhodná a asi bych nikdy nikam nešla
.
Zatím mám v hlavě trošku zmatek, zda jsem zvolila dobře nebo ne, takže mě ani zatím dotazy nenapadají, děkuji za nabídku.
Já zimu také ráda, hlavně na horách, ráda lyžuju a to jak na běžkách tak sjezd
, vydržím celý den jezdit jak šílenec
.
lamika píše:
Iki, jdu do Archy, ani jsem o ní nevěděla, když mě tam objednali tak jsem koukala jak zjara
. Jsem zvědavá jaké to tam bude, z Pronatalu jsem zklamaná, zvažovala jsem i nějaké státní zařízení, ale… já jsem nerozhodná a asi bych nikdy nikam nešla
.
Zatím mám v hlavě trošku zmatek, zda jsem zvolila dobře nebo ne, takže mě ani zatím dotazy nenapadají, děkuji za nabídku.
Já zimu také ráda, hlavně na horách, ráda lyžuju a to jak na běžkách tak sjezd, vydržím celý den jezdit jak šílenec
.
Tam chodí Teroušek a je moc spokojená ![]()
Neboj, bude to tam fajn a když ne … půjdeš jinam ![]()
raduzanka píše:
Mam dotaz zlaticka…co je to ta ARCHA?
Radu ![]()
je to CAR … jukni
http://www.gennet.cz/…4038958.html
Ikinko
a dekuju,ja znam prave jen nas starej dobrej GENNET na letne
Tak to je parada a vypada to tam dost pekne ![]()
v Arše je to uzasny. osobnejsi pristup, krasne nove prostredi. pekny to je
No0Bik píše:
Můžu se zeptat co nějaký zkušenosti z FN Motol ?? Děkuji
ahoj, já ti neporadím … s CAR FN Motol zkušenost nemám a ani neznám nikoho kdo tam chodí.
ladun píše:
ahoj holky,chodíte některá do CAR v Brně?
Ladunko ![]()
ja ne … ale časem možná budu ![]()
Ty bydlíš v Brně?
Iki,
jj, bydlím. CHodím na Obilňák, jsem tam spokojená,ale líbí se i Helios, tak jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost ![]()