Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ladun píše:Tak jsem to nemyslela..chci ho zkusit jenom jednou abych věděla jaká jsou embrya a rozhodně bych je nechala mrazit i když by nebyla třena nejlepší.Dělají to pořád lidi.No u nativu si můžeš dát co chceš,ale nemá to asi cenu když máš třeba 2-3 vejce a používat tyhle metody..jasně že můžeš použít PCSI si to platíš,ale asi je to zbytečné.nevím.Určo bych pcsi neděla u 2 vajec a zacvakala 12tisíc.No u mě v car nativ dělají,ale nechají si zaplatit ivf cyklus,protože je to pro ně stejně náročné jako ivf..takže 26000
Denčo,jdeš na to téměř vědecky. Já jsem monitoring měla a byl k ničemu. Embryjka byla vzorová a stejně to nevyšlo. Takže pro mě zbytečně vyhozených 10 tisíc…Příště do toho nepůjdu…Toť má zkušenost…Ale věřím, že by to u Tebe mohlo pomoci, i když příroda to rozhodne sama
. Takže se chystáš na nativ? Kolik u Vás stojí? U mě by bez stimulky nenarostlo nic a mám dobré zkušenosti s PICSI, takže bych do toho šla znova. Ale PICSI asi u nativu nedělají, co?
Strsim píše:nic..řekneš,že chceš monitoring..u mě v car nevím kolik stojí ale je to jak kde 10-15tisíc asi podle počtu embryí nevím
hele holky co obnáší monitoring???
Strsim píše:mrkni sem..jenom si dej nahoře česky http://www.pragueivf.com/en/about-us/dh/
hele holky co obnáší monitoring???
monitoring je urco dobra vec. jak si za to CARY uctuji?nevite holky?ja to na Gennetu v ceniku nemuzu najit
V našem CAR je jedno, kolik je embryí. Platí se za den 5.000,–Kč a embryoložka říkala, že je nutné je sledovat alespoň 2 dny, aby se poznalo, která se rýhují dobře a která ne. Ale já už bych do toho znova nešla. Vyhodili jsme za to 10.000 a stejně to bylo k ničemu. Ostatní holky těhotněly po IVF jedna za druhou, i bez monitoringu…Možná po opakovaných potratech to má význam, aby vybrali opravdu nejlepší…
Térouš píše:
monitoring je urco dobra vec. jak si za to CARY uctuji?nevite holky?ja to na Gennetu v ceniku nemuzu najit
Je otázka, jestli ho Tvůj CAR vůbec dělá. Je na to zapotřebí speciální techniky…
jojo, embryoscope maji. nevim, to vis, premejslim nad vsim, co by mohlo pomoct. ale je fakt, ze je to dost penez
ladun píše:No ono k ničemu..tomu můžeš říct o všem co ivf nabízí je zbytečné,prootže ani jedno Ti nemusí být nápomocný.Monitoring taky není zázrak,ale já chci jenom vědět jestli moje embrya mají šanci..tedy,že mají tendenci se uhnizdovat..embryolog vidí už při druhý bunce geneticé výchylky,které by n¨jinak neviděl a pokud mě řekne,že třeba nemá šanci ani jedno tak sice je nevyhodím a zkusím to s nima,ale možná bych už nedala jako samoplátce 100tisíc za ivf,ale zkoušela bych nativ a třeba ivf byla dala s dárkní
V našem CAR je jedno, kolik je embryí. Platí se za den 5.000,–Kč a embryoložka říkala, že je nutné je sledovat alespoň 2 dny, aby se poznalo, která se rýhují dobře a která ne. Ale já už bych do toho znova nešla. Vyhodili jsme za to 10.000 a stejně to bylo k ničemu. Ostatní holky těhotněly po IVF jedna za druhou, i bez monitoringu…Možná po opakovaných potratech to má význam, aby vybrali opravdu nejlepší…
Ahojky všem ![]()
teda trochu jste mě nalomily … já se na ten monitoring zeptám
Ale teď ještě zkusím KET. A jak se jinak máte při pondělku?
Já jsem stále nemocná, ale na MS už nečekám. Zítra jdu na indikaci do nemocnice, tak doufám že mě nevyhodí když mám MS !!!!!!!!
ja mela hroznej den v praci holky. fakt hroznej. nezastavila jsem se. tak ted za odmenu delam alsaskej cibulovej kolac a kraaasne to voni
Terinko tak to jsme dvě - já místo alsaského koláče šla žehlit s dvojkou bílého, ale mám dost…
AHOJ MOC VAS VSECHNY ZDRAVIM A DRZIM PALECKY
DOUFAM ZE SE NA MNE NEBUDETE ZLOBIT KDYZ NA VAS OBCAS JUKNU HODNE TO POMAHA KDYZ JE NEKDO S VAMI.CHYSTAME TAKE DRUHE IVF I KDYZ UZ JEDNO USPESNE
MAME ZA SEBOU
.SNAD NEJAK V DUBNU NEVIM JAK SE TED V GENNETU DLOUHO CEKA NA KONZULTACI.OPATRUJTE SE A AT SE DARI
![]()