Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
28.1.12 22:15

hele holky co obnáší monitoring???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 22:17
ladun píše:
Denčo,jdeš na to téměř vědecky :palec:. Já jsem monitoring měla a byl k ničemu. Embryjka byla vzorová a stejně to nevyšlo. Takže pro mě zbytečně vyhozených 10 tisíc…Příště do toho nepůjdu…Toť má zkušenost…Ale věřím, že by to u Tebe mohlo pomoci, i když příroda to rozhodne sama :nevim: . Takže se chystáš na nativ? Kolik u Vás stojí? U mě by bez stimulky nenarostlo nic a mám dobré zkušenosti s PICSI, takže bych do toho šla znova. Ale PICSI asi u nativu nedělají, co? :hug:
Tak jsem to nemyslela..chci ho zkusit jenom jednou abych věděla jaká jsou embrya a rozhodně bych je nechala mrazit i když by nebyla třena nejlepší.Dělají to pořád lidi.No u nativu si můžeš dát co chceš,ale nemá to asi cenu když máš třeba 2-3 vejce a používat tyhle metody..jasně že můžeš použít PCSI si to platíš,ale asi je to zbytečné.nevím.Určo bych pcsi neděla u 2 vajec a zacvakala 12tisíc.No u mě v car nativ dělají,ale nechají si zaplatit ivf cyklus,protože je to pro ně stejně náročné jako ivf..takže 26000 :cert: :cert: :cert: plus co máš za léky.No můj doky by nejdřív udělal nativ bez stimulky,prootže vždycky mám na utz jedno vajíčko..chce vidět jak funguje moje tělo a nějak to spočítat či co a pak s minimální stimulací třeba píchat Gonal ob den 75ml.Ale to až někdy jindy..ted dám 4 ivf kdy mě ještě zaplatí pojištovna léky a Gonal
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 22:18
Strsim píše:
nic..řekneš,že chceš monitoring..u mě v car nevím kolik stojí ale je to jak kde 10-15tisíc asi podle počtu embryí nevím :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 22:24
Strsim píše:
mrkni sem..jenom si dej nahoře česky http://www.pragueivf.com/en/about-us/dh/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
29.1.12 00:09

ladun, chjo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
29.1.12 09:40

Ladunko, mrzí mě to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
29.1.12 10:54

monitoring je urco dobra vec. jak si za to CARY uctuji?nevite holky?ja to na Gennetu v ceniku nemuzu najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
29.1.12 11:19

V našem CAR je jedno, kolik je embryí. Platí se za den 5.000,–Kč a embryoložka říkala, že je nutné je sledovat alespoň 2 dny, aby se poznalo, která se rýhují dobře a která ne. Ale já už bych do toho znova nešla. Vyhodili jsme za to 10.000 a stejně to bylo k ničemu. Ostatní holky těhotněly po IVF jedna za druhou, i bez monitoringu…Možná po opakovaných potratech to má význam, aby vybrali opravdu nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
29.1.12 11:20
Térouš píše:
monitoring je urco dobra vec. jak si za to CARY uctuji?nevite holky?ja to na Gennetu v ceniku nemuzu najit

Je otázka, jestli ho Tvůj CAR vůbec dělá. Je na to zapotřebí speciální techniky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
29.1.12 11:28

jojo, embryoscope maji. nevim, to vis, premejslim nad vsim, co by mohlo pomoct. ale je fakt, ze je to dost penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 12:03
ladun píše:
V našem CAR je jedno, kolik je embryí. Platí se za den 5.000,–Kč a embryoložka říkala, že je nutné je sledovat alespoň 2 dny, aby se poznalo, která se rýhují dobře a která ne. Ale já už bych do toho znova nešla. Vyhodili jsme za to 10.000 a stejně to bylo k ničemu. Ostatní holky těhotněly po IVF jedna za druhou, i bez monitoringu…Možná po opakovaných potratech to má význam, aby vybrali opravdu nejlepší…
No ono k ničemu..tomu můžeš říct o všem co ivf nabízí je zbytečné,prootže ani jedno Ti nemusí být nápomocný.Monitoring taky není zázrak,ale já chci jenom vědět jestli moje embrya mají šanci..tedy,že mají tendenci se uhnizdovat..embryolog vidí už při druhý bunce geneticé výchylky,které by n¨jinak neviděl a pokud mě řekne,že třeba nemá šanci ani jedno tak sice je nevyhodím a zkusím to s nima,ale možná bych už nedala jako samoplátce 100tisíc za ivf,ale zkoušela bych nativ a třeba ivf byla dala s dárkní :think: Si vem,že z 3.ivf jsem měla 4 transfery s 9 embryaema a nic a to se právě potvrzuje,že při ivf spousta embryí je nepoužitelných i když na oko vypadají ukázková.Takže vím,že mě to nepomůže ale ukáže mě to směr kterým se musím dát :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
30.1.12 11:08

Ahojky všem :mavam:
teda trochu jste mě nalomily … já se na ten monitoring zeptám :-) Ale teď ještě zkusím KET. A jak se jinak máte při pondělku?
Já jsem stále nemocná, ale na MS už nečekám. Zítra jdu na indikaci do nemocnice, tak doufám že mě nevyhodí když mám MS !!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
30.1.12 18:50

ja mela hroznej den v praci holky. fakt hroznej. nezastavila jsem se. tak ted za odmenu delam alsaskej cibulovej kolac a kraaasne to voni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.1.12 20:39

Terinko tak to jsme dvě - já místo alsaského koláče šla žehlit s dvojkou bílého, ale mám dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
30.1.12 23:24

AHOJ MOC VAS VSECHNY ZDRAVIM A DRZIM PALECKY :palec: DOUFAM ZE SE NA MNE NEBUDETE ZLOBIT KDYZ NA VAS OBCAS JUKNU HODNE TO POMAHA KDYZ JE NEKDO S VAMI.CHYSTAME TAKE DRUHE IVF I KDYZ UZ JEDNO USPESNE :P MAME ZA SEBOU ;) .SNAD NEJAK V DUBNU NEVIM JAK SE TED V GENNETU DLOUHO CEKA NA KONZULTACI.OPATRUJTE SE A AT SE DARI :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí