Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
28.1.12 16:06

ladun Je něco nového???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já valím od 1 zase do práce,ale docela se těším.Byla jsem se na holky podívat včera a člověk hned zase přijde na jiné myšlenky.Takže hurá zase k tomu každodennímu koloběhu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
28.1.12 16:17
Térouš píše:
no ale ja si prave myslim, jestli nam to spis neuskodi

Proč myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.1.12 17:17
Teroušku :mavam:
ještě přesně nevím co a jak … vše se dozvím v úterý. Já mám doporučení na HSK na dilataci cervikálního kanálku (aby se do mě lépe dostala) a prý když už budu v narkóze tak by bylo fajn udělat i LPSK. Ale pokud mi v úterý řeknou že po LPSK je pak pauza třeba 3 měsíce, tak si nechám udělat jenom tu HSK a zkusím pak KET a v případě neúspěchu bych šla na tu LPSK … zatím nevím, variant je spousta a já začínám propadat panice z toho všeho okolo, už 2,5 roku nedělám nic jiného že běhám po lékařích :nevim: a výsledek skoro žádný. Ani nevím zda tu dilataci dělají bez narkózy.

Já měla jít taky - při revizi měla dr. prolém dostat se do mě a doporučila operaci, nicméně můj obvodní gyn. i doktoři v caru to považují za zbytečné tak naštěstí na nic nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.1.12 17:22

jinak tchánovci jsou opravu asi na palici - jedou za vnučkama. když pomminu to , že si s holkama začali hrát až cca ve 4 hodiny - do té doby čuměli na telku - tak musím konstatovat, že si hrají s maličkou (6 měsíců) a na tu starší (8) doslova kašlou. Tak mě to echt nevadí, protože s Mišičkou si rozumíme a doteď jsme si hrály s voskem - dělali jsme kytky z vosku. A domlouvaly jsme se co budeme dělat - jedeme spolu do těch Alp ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.1.12 17:44

no protoze pokud je bakterie ve spermatu a antibiotika, tak nevim, jestli na ivf vunec budu moct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
28.1.12 18:09
Térouš píše:
no protoze pokud je bakterie ve spermatu a antibiotika, tak nevim, jestli na ivf vunec budu moct

Teroušku, já tomu teda nerozumím :nevim: … ale třeba má antibiotika co nevadí, prober to v CARu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.1.12 18:16

no protoze prave nevim, jestli tyhle ATB nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
28.1.12 20:17
denisa 76 píše:
ladun Je něco nového???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já valím od 1 zase do práce,ale docela se těším.Byla jsem se na holky podívat včera a člověk hned zase přijde na jiné myšlenky.Takže hurá zase k tomu každodennímu koloběhu :dance: :dance: :dance:

Ahoj Denčo,

nová je MS :,( . Tentokrát jsem moc doufala, že to vyšlo, i jsem se cítila tak nějak jinak…

holky :mavam: ,
Terouš, asi se budete muset domluvit v CAR, jestli to nevadí, nebo to raši odložit…Ale 100 dní je teda fakt dost 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 20:38

Ladun mě poserdi..nezkusíš spíš ivf?? Jinak holka já se po umělku vždycky cítím jinak ted naposled i těhotně..já Ti řeknu ty hormony nám dávaj..vid?? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
28.1.12 21:48

jj, hormony nám dávaj…ale tohle nebylo po umělku, jen po IUI, tak jsem na svou intuici sázela.. :(
Teď se řeší, zda ještě dát poslední šanci IUI, nebo 2. IVF. Když se spermio zlepšilo, šance tu jsou. Ale problém bude asi ve vajíčku, kdo ví, zda v tom folíku nějaké je :nevim: . Musím se rozmyslet do rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.1.12 21:52

Ladu já bych do toho určitě ještě šla - za IUI nic moc nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.1.12 21:54

holky u mě to vypadá že mám po ovulce (podle teplot) tak snad tělíčko začalo fungovat a pokud bude fungovat jako před těhu tak si alpy užiju bez MS a ta dorazí až v pondělí (út) po alpách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
28.1.12 22:07

Simčo,
tak to by bylo super, kdyby tělíčko začlo pěkně fungovat a ty sis mohla užít Alp bez MS :potlesk: :potlesk:

Za IUI nic nedám, ale ztratím další čas, pravděpodobně zbytečně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 22:07
ladun píše:
jj, hormony nám dávaj…ale tohle nebylo po umělku, jen po IUI, tak jsem na svou intuici sázela.. :(
Teď se řeší, zda ještě dát poslední šanci IUI, nebo 2. IVF. Když se spermio zlepšilo, šance tu jsou. Ale problém bude asi ve vajíčku, kdo ví, zda v tom folíku nějaké je :nevim: . Musím se rozmyslet do rána…
Hele..to jsem ted taky řešila..proč se mrchy nechytí když je vše v pořádku.Vysvětlím..našla jsem odkaz na Dohnala co je u nás nejlepší embryolog..ten to vysvětluje následovně..tedy se zaměřit na monitoring embryí v čem byl i oceněný.Je to tak,že doposud embryolog transferuje embray které se vyvíjí a jsou pro něj ukázková..ale tahle metoda pozná,že embrya která se zdají dobrá ve skutečnosti nejsou,prootže bez použití téhle metody to ani embryolog nemá šanci poznat.Ukazuje to i názorně na videu..kdy bez monitoringu by bylo embryo použitelné,ale při monitoringu už né.Takže se při monitoringu sledují a lépe vykultivují a řeknou Ti jak vůbec embrya na tom jsou.Podobné je PGD ale to je víc specifické a vyšetřuje se tam už i dna.Znám i holčiny co měli obě tyto metody a stejnak se jim třeba nezadařilo..jasně..není to zaručení úspěchu ale je to další nápomocná berlička a embryologové to vidí jako velký posun v ivf.Takže ted to zkusím i já..nechám si takhle sledovat všechny mrnouse a uvidímes čím přijde embryolog..samozřejmě už i použiju pcsi..i když mi jí nepotřebujeme tak at je to vším.Můj doky začíná věřit,že u mě to bude tak,že tělo prostě odmítá co je umělé i když se vše podpoří lékama a přiklání se k nativu..tedy co dá moje tělo to by zkusil odebrat a vidělo by se.Tedy nejdřív zkusit nativ bez hormonů a bez icsi a pak třeba s minimální stimulkou s icsi a vidělo by se :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
28.1.12 22:11

Denčo,

jdeš na to téměř vědecky :palec:. Já jsem monitoring měla a byl k ničemu. Embryjka byla vzorová a stejně to nevyšlo. Takže pro mě zbytečně vyhozených 10 tisíc…Příště do toho nepůjdu…Toť má zkušenost…Ale věřím, že by to u Tebe mohlo pomoci, i když příroda to rozhodne sama :nevim: . Takže se chystáš na nativ? Kolik u Vás stojí? U mě by bez stimulky nenarostlo nic a mám dobré zkušenosti s PICSI, takže bych do toho šla znova. Ale PICSI asi u nativu nedělají, co? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí