Jaro 2012 a 2. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
26.1.12 23:24

Jééé, všem ahoooj :mavam: :mavam: :mavam: , tady se to pěkně rozjelo, já mám ještě fofr v práci, zavíráme loňský rok, tfuj tajbl, už aby byl tomu konec… ještě pár dní a máme hotovo…

Iki: tak někdy v polovině února jdu do Gennetu do Archy, ještě krapet váhám po zkušenostech v Pronatalu :cert: . Zatím na vstupní konzultaci, takže pak to bude ještě nějakou dobu trvat než začneme nanovo se stresíkem :nevim:

Strsim: my jsme na tom s manžílkem podobně, nějaká smůla běží okolo nás a hned na nás hupne :mrgreen: , už jsme si zvykli a říkáme si, že zas máme jeden druhého, tak se s nástrahama popereme.

Jinak krátce o mně /než si udělám podpis/ - oběma nám je s mažílkem 36 let, loni proběhlo 1.IVF s ICSI neúspěšné, mražení žádné na mou žádost. Jednu stranu nemám a druhá je neprůchozí, spermio prý bezvadné.

Tak brou a snad se brzy budu moci častěji tu zastavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.1.12 07:20

Ahoj holky, včera už sem byla nějaká hotová, tak sem šla brzy spát :oops:
Jinak IVM je hodně podobné IVF, akorát do sebe necpeš vůbec žádné hormony - odeberou ti nezralá vajíčka, nechají je u nich v laborce uzrát a pak už je to stejné jako u IVF to zní jako pohádka co :-D ALE je tam strašně malá úspěšnost…prostě je to nová metoda a zatím to pořád testujou, problém je v tom, že ty vajíčka ve většině případů odumřou a nevědí zatím proč…no takže sem nechtěla zas tak moc riskovat a šla raději do osvědčeného způsobu i když na začátku se přiznám, že mě tahle metoda nadchla…IVF je vlastně jediná možnost jak se dočkat mimča, tak doufám, že nám to vyjde…asi jako každá tady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
27.1.12 09:38
lamika píše:
Iki: tak někdy v polovině února jdu do Gennetu do Archy, ještě krapet váhám po zkušenostech v Pronatalu :cert: . Zatím na vstupní konzultaci, takže pak to bude ještě nějakou dobu trvat než začneme nanovo se stresíkem :nevim:

Lamiku :mavam:
já chodila do Gennetu na Letné a tam se to vyhrotilo a tak jsme odešli … ale nakonec jsme se s nima na všem domluvili, jenom nás to stálo 3 měsíce dohadování. Ještě jsem slyšela chválu na IVF CUBE v Praze, je tam primářka z Plzně a to prý je úžasná ženská :-)a hlavně šikovná :-)
V Gennetu na Letné mi vadilo že jsem byla pokaždé u někoho jiného a na vstupním pohovoru slibovala jak budu chodit jenom k ní a hlavně každý mi řekl úplně něco jiného … z každé návštěvy jsem chodila vykulená co že to zase mám za nález a už jsem googlovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.1.12 10:10

jestli můžu poradit lamiko, tak Gennet na Arše, kamarádka z PHA tam chodila a nemohla si je vynachválit, prý zůstala od začátku u jednoho Dr. a nikdy žádný problém nebyl, já chodím do Gennetu v LBc a to samé, vždy v pohodě vše vysvětlí a stále stejný Dr., který už má přehled o našich problémech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.1.12 18:28

cau devcata, vy jste teda kecny. jestli mohu poprosit, jen abychom tuhle diksuzi udrzely citelnou, tak napsat vzdy nejvic do jednoho prispevku, at nejsme zahlcene mavajicima smajlama atd., ale zatim je to v poho.
ja chodim do Gennetu Archa a jsem moc spokojena zatim.
jinak co se tyce IVM tak taky musis brat hormony, akorat beres mensi mnozstvi. ale beres. a nizsi uspesnost je. ale kdo vi za par let.
Ikinko zdravim te, rada te tu vidim holka draha!
ostatni nove prichozi zdravim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
27.1.12 18:41

Téroušku :mavam:
v podpisu čtu že jdeš do HSK bez narkózy .. to mi teda pak poreferuješ joooo :-)
Nevíš zda musí být nějaká přestávka mezi HSK a IVF/KET? asi podle nálezu že?
Já už jsem jak na trní … v úterý jdu na tu indikaci do nemocnice, jsem zvědavá co mi řeknou.
Lamiku, myslím že je jedno jaký CAR si vybereš … všude najdeš spokojené a nespokojené klienty. Důležité je aby jsi jim věřila a cítila se dobře. Teroušek je s Gennetem-Archou spokojená … uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.1.12 20:28

iki a ty na ni pujdes taky?bez narkozky?poreferuju, to je jasny.
prestavka mezi IVF a HSK jest zhruba 14 dni, anóbrž jdu jeden cyklus hsk a dalsi ivf. ten proplach delohy je prospesnej ku zahnizdeni, tudiz mezi timto bych neotalela. ja na to jdu prave proto, ani ne z nejaky extra diagnostiky. pokud ti pri ni neodstranuji nejaky megasrusty, muzes hned dalsi cyklus :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
27.1.12 20:51

ahoj děvčátka - další 11 v práci je za mnou (pracovní dobu mám normální 7,5 hodiny) tenhle týden ale nejdu pod 10,5 :pocitac: už toho začínám mít dost.
Zítra jedeme ke švagrovcům - neteřinka má narozeniny (8), bohužel tchánovci opět jedou s náma - navíc naším autem - by museli utratit peníze za benzín. Ale čím mě dorazila moje úúúžasná tchyně - je v důchodu - celý den si válí šunky doma, prd dělá, ale kytku jí máme kupovat my… CO k tomu mám asi tak dodat. Kráva jedna :zed: :zed: :zed:

jinak jsem se na to kvákla - už mám v sobě dvě decky výýborného bílého a za chvilku mi to snad začne být jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
28.1.12 10:00
Térouš píše:
iki a ty na ni pujdes taky?bez narkozky?poreferuju, to je jasny.
prestavka mezi IVF a HSK jest zhruba 14 dni, anóbrž jdu jeden cyklus hsk a dalsi ivf. ten proplach delohy je prospesnej ku zahnizdeni, tudiz mezi timto bych neotalela. ja na to jdu prave proto, ani ne z nejaky extra diagnostiky. pokud ti pri ni neodstranuji nejaky megasrusty, muzes hned dalsi cyklus :pankac:

Teroušku :mavam:
ještě přesně nevím co a jak … vše se dozvím v úterý. Já mám doporučení na HSK na dilataci cervikálního kanálku (aby se do mě lépe dostala) a prý když už budu v narkóze tak by bylo fajn udělat i LPSK. Ale pokud mi v úterý řeknou že po LPSK je pak pauza třeba 3 měsíce, tak si nechám udělat jenom tu HSK a zkusím pak KET a v případě neúspěchu bych šla na tu LPSK … zatím nevím, variant je spousta a já začínám propadat panice z toho všeho okolo, už 2,5 roku nedělám nic jiného že běhám po lékařích :nevim: a výsledek skoro žádný. Ani nevím zda tu dilataci dělají bez narkózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
28.1.12 10:03
Strsim píše:
ahoj děvčátka - další 11 v práci je za mnou (pracovní dobu mám normální 7,5 hodiny) tenhle týden ale nejdu pod 10,5 :pocitac: už toho začínám mít dost.
Zítra jedeme ke švagrovcům - neteřinka má narozeniny (8), bohužel tchánovci opět jedou s náma - navíc naším autem - by museli utratit peníze za benzín. Ale čím mě dorazila moje úúúžasná tchyně - je v důchodu - celý den si válí šunky doma, prd dělá, ale kytku jí máme kupovat my… CO k tomu mám asi tak dodat. Kráva jedna :zed: :zed: :zed:jinak jsem se na to kvákla - už mám v sobě dvě decky výýborného bílého a za chvilku mi to snad začne být jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Simčo :mavam:
hlavně se nám neupracuj :-)
Užij si narozeniny malé, pomuchlej se s ní a na tchánovce kašli, já bych o té své taky mohla povídat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.1.12 11:02

iki, tak to asi ne, dilataci bez narkozy podle me nedelaj. ja taky furt po doktorech.l navic me vcera dorazil manzel s tim, ze na urologii dostal antibiotika na 100dni. ted jako nevim, co delat, kdyz v breznu ma byt IVF. jak to moc ovlivnujee atd. ale predstava odsunuti je pro me hroziva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
28.1.12 11:18
Térouš píše:
iki, tak to asi ne, dilataci bez narkozy podle me nedelaj. ja taky furt po doktorech.l navic me vcera dorazil manzel s tim, ze na urologii dostal antibiotika na 100dni. ted jako nevim, co delat, kdyz v breznu ma byt IVF. jak to moc ovlivnujee atd. ale predstava odsunuti je pro me hroziva

Brala bych nějakou jako při OPU, 20 minut a třeba bych si tam 2-3 hodiny poležela a pak šla domů :-)No nebudu předbíhat, uvidíme co v úterý. Jenom jsem teď ve stavu, že mě všechno hned rozbrečí :-( Jenom tenhle týden mi tři kámošky oznámily že jsou těhule po 2 měsících „snažení“ a jedna včera porodila.
Antibiotika na 100 dní, to jsem ještě neslyšela … na co to má? Prober to určitě v CARu co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.1.12 11:22

enterokoka ve spermatu. nicmene bral uz dvoje pred silvestrem a nezabraly. ale jen 20 dni. ja to prave taky neslysela. tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
28.1.12 11:51
Térouš píše:
enterokoka ve spermatu. nicmene bral uz dvoje pred silvestrem a nezabraly. ale jen 20 dni. ja to prave taky neslysela. tak nevim…

Aha aha, a to mu zjistili při vyšetření v CAR nebo to bylo nějaké speciální? Teda jako brát 100 dní antibiotika … no ale kdyby to mělo pomoci k miminku, tak šup do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.1.12 16:01

no ale ja si prave myslim, jestli nam to spis neuskodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie