Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@audiomax cim budu stimulovat nevim ale budu mit krátký protokol! Takze sobota jsou jen dopo? Pcha… To je… Drzim pesti s dávej info! Takze si jedes i pro hormony ano?
Ahoj holky, aktuálně z Repromedy jsme tady… https://www.emimino.cz/…nkovani/950/ ![]()
Ahojky, taky mám krátký protokol, o víkendu ms nepřišla, takže další čekání. ![]()
Nic moc nevím, jen že až dojde ms, mám zavolat, domluvíme se co dál, asi ultrazvuk a vyfasuji injekce.
@audiomax ja to mela dostat vcera a nic! A vždy jak hodinky
a test bily
To je jak naschvál víš, potvora ví, že na ni čekáme jak na smilování a ona si dává načas. JInak už jsem taky v té skupince jak je odkaz nahoře, je super si pokecat s někým, kdo už ty zkušenosti má. Zkus červený vínečko, já už ho popíjím týden.
![]()
@Mišuta29
V létě 37 let a mám skoro 18 ti letou dceru z prvního manželství. Toho svého pravého našla až před 3 lety a teď bychom rádi mimco, no nečekala jsem, že to bude tak složitý. Co Ty?
@audiomax mě je 30 manželovi 39 mam 7 letou dceru a on 13letou a očividně se posral muj první porod byl to cisar a moc sem krvacela a srostlý mi vejcovody! Tak sem byla v říjnu na laparce no a stejne se nedaří!
@Mišuta29
jejda, tak to mě mrzí.
A Ty vlastně čekáš taky na ms a začínáš stimulovat?