Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa píše:
@Lalunta A jak dopadlo to 1 ivf? Miminko mas ze ktereho pokusu?
1.IVF jsem měla 2 transfery a nic (jen biochemické t.). U 2.IVF vyšel první pokus (po PGS).
@Kikuška90 píše:
Počkej na léto a na sluníčko - to je jistota Déčka![]()
![]()
Je fakt, že já jsem se v létě slunila jak nikdy a na konci léta transfer vyšel. Pamatuju si, že i v Repromedě říkali, že teď mají dost těhotných. I my zde na diskuzi jsme byli v srpnu/září najednou 4 v tom. Třeba na tom Déčku něco bude. ![]()
@T.martasek ja te naprosto chapu. Taky jsem si myslela ze kdyz dame všechny nadstandardní metody, ze budeme mit jeste neco k zamrazeni. A ono nic ![]()
@adrusenkaaa
To je super, že ti je přítel oporou a u tebe problém s ovulkou není, jo? Já za sebe bych radši na KET ještě počkala, za prvé jsem nachcípaná jak prase a za druhé jsem začala brát Femibion, tak bych ráda, když budu mít béčko v těle, jinak mi leze nahoru homocystein a ten těhotenství nepřeje… @Lalunta Taky věřím na sluníčko a jeho sílu, chci si počkat na pěkné počasí bez infekcí… A taky se očistit od těch koňských dávek hormonů…
@Katjus Já vím, že jsi mi to už psala, ale mě to tady trochu splývá, vím, žes na tom byla nějak podobně, u tebe to teď vypadá jak?
![]()
@Katjus Mrkla jsem zpátky, takže ty teď čekás na OPU, kdy ti vychází? Budu ti moc držet palce…
![]()
@T.martasek Ve čtvrtek me čeká KEt toho nase jedinyho bojovnika
tak jsem zvedava jak se mu bude u me libit. A kdyz by to nedopadlo tak bych nejspis zkusila jiny car. Nejspis reprofit v Brne
@Katjus Jj, čekáš na KET, co to kecám… To dopadne dobře… A kolikátý pokus je to v Repromedě? Já už jinam nepůjdu, buď to vyjde nebo se manžel musí smířit s tím, že dítě mít nebude… Ale on s tím smířený je, ví, že jsme pro to udělali všechno… ![]()
Ahoj holky! Taky jsme repromedaci! Jsme spokojeni jen me zarazí ty ceny jejich! V kvetnu nas ceka první ivf
Holky já právě chci to decko brát protože tomu taky věřím. Ale chtěla bych něco kvalitního. Jenže decko je prý na předpis. Ty v kapkách a prášky mají výpadek
pohledala jsem na netu a dalo by se objednat. Jen nevím který ;( zítra mám volno tak pohledam.
@T.martasek byl to nas prvni pokus. Ale nebyla jsem moc spokojená s gyndr, která s nimi spolupracuje. To mi to určitě ještě zkoušet budem
. Uvidíte třeba se Vam jeste zadari, nadeje umira poslední ![]()
@Mišuta29 Ahojky, vítám tě
Jestli jsi to ty na té fotce, tak se mě zdá že jsem tě tam už dvakrát zahlédla…
A ceny? Já to neporovnávala, hlavně ať to vyjde, pak mi nebude líto peněz… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď