1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
20.3.16 11:52
@adrusenkaaa píše:
@Lalunta A jak dopadlo to 1 ivf? Miminko mas ze ktereho pokusu?

1.IVF jsem měla 2 transfery a nic (jen biochemické t.). U 2.IVF vyšel první pokus (po PGS).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.3.16 11:55

@oskárek59
Brouček :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.3.16 12:04
@Kikuška90 píše:
Počkej na léto a na sluníčko - to je jistota Déčka :pankac: :pankac: :)

Je fakt, že já jsem se v létě slunila jak nikdy a na konci léta transfer vyšel. Pamatuju si, že i v Repromedě říkali, že teď mají dost těhotných. I my zde na diskuzi jsme byli v srpnu/září najednou 4 v tom. Třeba na tom Déčku něco bude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.3.16 12:32

@T.martasek ja te naprosto chapu. Taky jsem si myslela ze kdyz dame všechny nadstandardní metody, ze budeme mit jeste neco k zamrazeni. A ono nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 14:05

@adrusenkaaa :kytka: To je super, že ti je přítel oporou a u tebe problém s ovulkou není, jo? Já za sebe bych radši na KET ještě počkala, za prvé jsem nachcípaná jak prase a za druhé jsem začala brát Femibion, tak bych ráda, když budu mít béčko v těle, jinak mi leze nahoru homocystein a ten těhotenství nepřeje… @Lalunta Taky věřím na sluníčko a jeho sílu, chci si počkat na pěkné počasí bez infekcí… A taky se očistit od těch koňských dávek hormonů… :dance: @Katjus Já vím, že jsi mi to už psala, ale mě to tady trochu splývá, vím, žes na tom byla nějak podobně, u tebe to teď vypadá jak? :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 14:13

@Katjus Mrkla jsem zpátky, takže ty teď čekás na OPU, kdy ti vychází? Budu ti moc držet palce… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.3.16 14:17

@T.martasek Ve čtvrtek me čeká KEt toho nase jedinyho bojovnika :srdce: tak jsem zvedava jak se mu bude u me libit. A kdyz by to nedopadlo tak bych nejspis zkusila jiny car. Nejspis reprofit v Brne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 14:52

@Katjus Jj, čekáš na KET, co to kecám… To dopadne dobře… A kolikátý pokus je to v Repromedě? Já už jinam nepůjdu, buď to vyjde nebo se manžel musí smířit s tím, že dítě mít nebude… Ale on s tím smířený je, ví, že jsme pro to udělali všechno… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 16:27

@oskárek59 jeeziis tak to je budulinek :):) ticha zavist :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 16:27

@oskárek59 jeeziis tak to je budulinek :):) ticha zavist :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.3.16 16:38

Ahoj holky! Taky jsme repromedaci! Jsme spokojeni jen me zarazí ty ceny jejich! V kvetnu nas ceka první ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.3.16 16:51

@Mišuta29 ahooooj vítáme tě u nás a teď i v tvé diakuzi :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.3.16 16:55

Holky já právě chci to decko brát protože tomu taky věřím. Ale chtěla bych něco kvalitního. Jenže decko je prý na předpis. Ty v kapkách a prášky mají výpadek :( pohledala jsem na netu a dalo by se objednat. Jen nevím který ;( zítra mám volno tak pohledam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.3.16 17:01

@T.martasek byl to nas prvni pokus. Ale nebyla jsem moc spokojená s gyndr, která s nimi spolupracuje. To mi to určitě ještě zkoušet budem :). Uvidíte třeba se Vam jeste zadari, nadeje umira poslední :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 17:27

@Mišuta29 Ahojky, vítám tě ;) Jestli jsi to ty na té fotce, tak se mě zdá že jsem tě tam už dvakrát zahlédla… :think: A ceny? Já to neporovnávala, hlavně ať to vyjde, pak mi nebude líto peněz… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.