Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Já už toho mám dost. Já se pro jistotu objednám na reprodukční imunologii. Můžeš mi někoho doporučit?
@missy-m Promin už se ztracím ty jsi ale těhule? A jak jsi ten prednison uživala? Jsem po nevydařeném Et. A ket bude nevim kdy bud tento nebo příští cyklus. Tedka jsem ho vysadila jen par dni ho neberu. A ty jsi ho brala v kuse, nebo jak jsi věděla, že pujdeš na ket tak jsi si ho uživala?
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Já už toho mám dost. Já se pro jistotu objednám na reprodukční imunologii. Můžeš mi někoho doporučit?
Na Imunologii?? Malíčková ![]()
Edit - A přidávám se k Tobě - taky toho už mám dost
![]()
Malickova Praha. Byli jsme tam. Je prý nejlepší! ale už se rovnou objednej pac cekacka je dva až tři měsíce a pak další měsíc na vysledky! Udrlrj yo tak že se objednas teď a pak si vybrhas zadanku. Ptinejhorsim yo zrusis
Tady je číslo a ať ti řeknou přesnou adresu. Už nevím Karlovo namesyi yo bylo. Je to na poliklinice
@kratjana Děkuji, už jsem si o tom četla, že musím mít žádanku řeknu že mám a pak si ji vyžadam. Nikdo mi to nebere. Je pátek, zkusím v ponděli. Ještě jsou dobré rezence Praha podolí Ustav pro peči Matku a dite.
Já už ničemu nerozumím. Můj doktor mi dělalal testy zda nemám proti látky na spermie a embryo vyšlo mi to negativní. Tak jaké ještě problémy můžou být? ![]()
@adrusenkaaa malickova je známá. Jak ti psala Ecil Plzeň nebo Praha malickova. Jinam bych nešla. Valím do práce papa
@adrusenkaaa Koukala jsi na ty stránky?? Nemáme náhodou už smůlu?? ![]()
@Kikuška90 Koukala, ale zkusím tam zavolat ještě v ponděli a uvídím co mi řekne. Jinak jsem se zatím objednala do Prahy do Podolí a vezmou mě 21 dubna. Ty máš udělanou reprodukční imunologii. Jestli ano našli ti něco?
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Koukala, ale zkusím tam zavolat ještě v ponděli a uvídím co mi řekne. Jinak jsem se zatím objednala do Prahy do Podolí a vezmou mě 21 dubna. Ty máš udělanou reprodukční imunologii. Jestli ano našli ti něco?
Právěže nemám a nevím jestli se objednávat nebo ne
Ale už mi dochází nápady čím by to mohlo ještě být že se nám nedaří. Přitom jsem loni otěhotněla přirozeně…
@Kikuška90 Začínám mít zlost na doktora!!!Měl Nám to udělat před ivf. Tedka jsem našla doboru stránku. http://www.forumzdravi.cz/…imunologie-1
TAkže mě se vajíčko oplodnilo. Máme embrya které se mi dvakrát už neuhnízdnily. TAkže můžu mít protilátky. Se ho zeptám, zda mi to přímo bral a jestli to základní stači.
@adrusenkaaa Žádný Dr. ani CAR Ti tu reprodukční imunologii nedoporučíá před 1.IVF … kolikrát tam posílají až po několika marných pokusech. Je to velice nákladné a drahé vyšetření, proto se nedělá na začátku každému jako třeba genetika atd.
Taky by mě zajímalo jestli máme vše v pořádku ![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 GAllová k ni chci jit!
Jo jo, tak je taky prý dobrá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.