1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
24.10.22 05:16

Ahoj,
Neměl by někdo zájem o injekce? Koupila jsem si je a pak jsem zjistila, ze jsem těhotná ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
31.10.22 19:42

@Hahe já bych to toho šla my měli také dvě a teď mě tu běhá 17 měsíční holčička :srdce: držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
2.11.22 17:29

Ahoj, koukám zpětně na diskuzi. Na jaře jsme také chodili do Repromedy, z diskuzí a recenzí jsem vybrala paní doktorku Hromadovou. Přítel spokojen nebyl, prý prostě ničemu, co říkala, nerozumněl. Já teda ano. Ale překvapil mě taky přístup, že „dál musíte vědět, co chcete“. Tak jsem řekla, že zřejmě to, co všichni, kdo tam jdou - nejde nám počít, tak chci zjistit, kde je problém a případně řešení. Kupodivu mi třeba brali v úvahu vyšší prolaktin, na který mi něco hned dali. Moje endokrinoložka se naopak zhrozila, že po 1 odběru by dát tablety na prolaktin neměli, tak nevím, co je dobře a co ne :think: Každopádně já v 32 letech AMH kolem 1, takže nic moc, šli bychom do stimulace další cyklus. Byla jsem dost deprimovaná hlavně z těch málo vajíček. Přítel z horšího spermiogramu, ale jedl vitamíny. Nicméně se, nevím jak, zadařilo přirozeně, takže dál netuším, jaké by to tam bylo. Imunologii jsem vyžadovala hned od začátku. Těžko říct, jestli pomohlo to na ten prolaktin nebo náhoda nebo moje několikaměsíční užívání ubichinolu či přítelovy vitamíny :think: Každopádně jsem ráda, že tam nemusím…Příště bych asi zvolila někoho z těch lékařů-chlapů, prý se o tom s chlapem mluví lépe než se ženou, mi řekl partner. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.11.22 18:52

@bublina33 Krásný večer, můžete mi napsat sz jaké injekce máte? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.12.22 17:21

Ahoj holky, podstoupil teď nebo cca rok zpet někdo pgt v repromede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.1.23 17:08

Ahoj holky,

tak jsem byla 4.1. na svém prvním KET :) vložili mi jednu 6ti denní expandovanou blastocytu - dneska jsem 4 den po KET. Dneska mě celá den pobolí podbřišek - nic hrozného, ale cítím takové tlaky - beru utrogestan a estroferm. No a jelikož jsem koza zvědavá, tak jsem si udělala test a…myslím, že vidím ducha. Je to možné, že by se tam mohl rýsovat? Že by to opravdu vyšlo. Bojím se to úplně vyslovit, abych to nezakřikla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.1.23 23:42

@Hahe ahoj, vidim, ze uz je to par dni, co jsi sem psala, takze ted uz je duch urcite silnejsi :srdce: ja testovala teda 5.den po KET a taky uz tam byl duch a ted uz vedle me spinka 15 mesicni syn :srdce: drzim pesti, at vsechno vyjde, jak ma :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.23 06:14

@majdulacek ahojik já byla v repromede v roce 2019 prehormonovali měla jsem ale 6embrii první se neujalo…nedělali žádné vyšetření řekli že je vína u partnera..až mě doktor Zobac který vidím. uz tam nedělá rek kdyz jsem řekla nemám polip? a on vy na to trpíte a já zalévala že jo a pak se pořádně koukl na ultrazvuk a řekl tady možná něco je ale kolik máte embrii? já 5 první pokus nevyšel to nic ale nebude..já ale trvala na hysteredkopiji tam jsem dala za to 3000kc a opravdu měla jsem na levé straně ze zadní strany dělohy polip! odstranili mi ho já najednou po odběrech vajíček a všech zákroku měla vysoký krevní tlak ale poodstraneni polipu 2 pokus vyšel sice ve 37tydnu měsíc jsem ležela v nemocnici skrz tlak a že už malý nerostl ale máme Jiřička už oslavil teď 13.5. 3 narozeniny…tím jsem chtěla říct že jsem se nenechala uchlacholit doktorem že tam nic není a podstoupila jsem tu hysteredkopiji…i za cenu vysokého tlaku tělo při hormonech a odběr vajíček hysteredkopiji dostalo pěkně zabrat ale vše dopadlo dobře:-) držím pesticky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
10.1.24 11:00

Tak jen píšu svoji zkušenost s repromedou, jelikož unorem v roce 2023 s nimi veškerá spolupráce naštěstí skončila… bohužel naštěstí, i když jsem si od nich odnesla 2 zdravé a krásné děti, ale přístup - nelidský… oba procesy, i když ten druhý už byl pro mě klidnější, nás staly 90.000 a jim jde opravdu jen o to, aby vydělali peníze… vše zaclo v roce 2018…květen stimulace a odběr vajíček (napsán špatne stimulacni protokol 8o od května do září řešily moji děložní sliznici, která nebyla dostatečně vysoká… pořád nějaké prášky, náplasti, injekce.. akorát jsem z toho pribirala a oni mi natvrdo řekli, že jsem tlustá, a jestli neshodím aspoň 10 kilo, že to nemá cenu… wtf? Jakože coze? Měla. jsem nějakých 80 kg, a byly tam i. mnohem silnější než já.. řekla jsem ok. Zhubla 10 kilo, dala se do. psychicke pohody a v lednu po konzultaci s mým soukromym gynekologem jsem šla na transfer, i když repromeda to nedoporučovala.. nízká děložní sliznice dle Rep., dle mého gynekologa nejvyšší sliznice za posledních 8 mesicu - teď je ta správná chvíle… poslechla jsem ho a… v říjnu se nám. narodila dcera (průběh nevím, zda komentovat).. po 5 tt voláno z repromedy ať okamžitě navštívím jejich domluvenou nemocnici, že mám mimodelozni těhotenství, jde mi o život a ať nejpozději do 3 hodin jsem na sale)… dovedete si představit, jaký šok. to pro mě byl… dojela jsem a naštěstí dr nemocnice po. prohlidce řekl, že počkáme… ležela jsem v nemocnici 5 dní a 6ty den se ukázalo :srdce:… v květnu 2022 jsme se rozhodli, že chceme další dítě… vyklidnena, psychicky vyrovnaná, pohublá jsem nakráčela do repromedy.. opět problém se sliznici, zase mi chtěli cpát náplasti atd atd, ale já jim řekla, že všechna vyšetření bude dělat můj gynekolog a až on doporučí transfer, zavolám a transfer si vyžádám :-) nelíbilo se jim to, jelikož nemohli provádět lékařské úkony, predepisivat nesmyslné drahé léky… ale moje embryia,.moje rozhodnutí.. hned po prohlídce u repromedy jsem zašla k.memu dr, naštěstí jsem byla v dobrém ovulačním cyklu a hned řekl, že můžu jít na transfer (sliznice nebyla předpisová, ale vzhledem k mým problémům byla vyšší než obvykle), dala jsem na jeho doporučení, šla hned v květnu na transfer - p. Filkova provadela transfer se slovy: ježiš, mě vyjel ten katetr.. myslela jsem, ze ji zkopnu z te židle..kdyby to aspon nerikala na hlas… ale v únoru se nám narodil zdravý a krásný syn :-) ještě tam máme dva synáčky, ale s největší pravděpodobností bohužel 3 miminko Mít nebudeme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.