1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
1.9.22 12:23

Ahoj holky, my jezdili do Repromedy minulý rok od dubna a v řijnu proběhl transfer, který hned vyšel, prďilka zrovna na mně spinká.

Celkově jsme byli v Repromedě spokojení. Měli jsme tu čest se všemi lékaři. To bych Repromedě vyčetla - je to neosobní, lékař zná vaši historii pouze ze zpráv, to nám vadilo :zed: Paní doktorka Filková nám sedla, jezdili jsme k ní rádi. Moc fajn byla paní Felsingerová, pan Maděrka a Matěna. S jedinou paní Hromadovou jsme vlastně nebyli v kontaktu, ta je prý ale skvělá. Nesedla nám paní doktorka Datsiuk - nebylo nic jednoduššího, než říct na recepci, že k danému doktorovi nechcete a už vás k němu nedají. Chce to mít ostré lokty a prořízlou pusu, jde o hodně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.9.22 14:33

Ahoj holky, dneska jsem byla na 1. utz v Repro - celkem 16 vajíček, velikosti od 4 mm do 18mm (říkala, že to poslední bude cysta a nemůžu s tím počítat a ty malé nedozrají). Já si myslela, že je to slušný počet, ale nevím no.
Kolik mm je dobrých?

A není tu někdo, kdo třeba podstupuje taky IVF? Na výměnu zkušeností?

díky a hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.22 16:10

@špiii jejda,to by mě teda taky zamrazilo 🙈 jinak moc gratuluju :hug:

• Citovat
  • Upravit
512
1.9.22 17:13

@Hahe ja měla 12 odebraných vajíček a vydrželi na zamražení 4… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
11.9.22 22:07

@Kobra11 Zrovna jsem přišla s dotazem, na paní doktorku Datsiuk a vidím, že ji zmiňuješ, měli jste s ní nějaký problém, nebo to bylo jen ohledně sympatií? My máme z prvního IVF v Repromedě syna (1.KET) a teď bychom chtěli zavést naše druhé a poslední embryjko, takže plánujeme další KET po letech, no a dostala mě na starost paní doktorka Datsiuk a já jsem z ní trochu nervózní, nedokázala správně spočítat dny pro nalepení náplastí, byť jsem jí to několikrát zopakovala, stejně nakonec řekla, že jsem to spočítala špatně já, i když mi to nedávalo smysl, řekla jsem si, že jsem to asi fakt spletla, že ona je přece doktorka, tak tomu musí rozumět, ale když jsem si to potom v klidu doma prošla, zjistila jsem, že jsem opravdu měla pravdu já a teď jako přemýšlím, co dělat, nějak jsem ztratila důvěru v její schopnosti, možná přeháním, ale je to naše poslední šance a já se nechci stresovat takovými detaily a kontrolovat něco, co má vědět doktor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
11.9.22 22:25

@Marlovee

Nasadila mi špatný dny utrogestan, musela jsem se ozvat… a tvrdila mi stále, že bez 8mm sliznice transfer nelze provést :nevim: Od té doby jsem jí přestala věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
11.9.22 22:33

@Kobra11 No, tak teď opravdu vážně přemýšlím, že si vyžádám někoho jiného 8o
Mimochodem, z 8mm sliznice mám našeho syna, takže to kdyby mi tvrdila, že není možné, dost by mě zaskočila :roll: Ale jsem ráda, že i vám se nakonec podařilo :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
12.9.22 12:04

@Marlovee

My máme prcka z 6,8mm… víc by ze mě stejně nikdy nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
12.9.22 20:56

@Kobra11 ahoj, my měli problém s růstem děložní sliznice a také požadovali minimálně 8mm… Můj gynekolog tvrdil něco jiného, a když jsem skoro po osmi měsíci braní hormonů dosáhla výšky 7,8 mm, můj gynekolog mi řekl, at okamžitě jdu na ket, že víc u mě už nebude..navíc prý záleží na přístroji i samotnému Dr jak sliznici zmeri, že je to hrozně neobjektivní… Repromeda nechtěla, ale stala jsem si za svým… Přece jen to byly naše embrijka, náš „majetek“… KET provedly a teď mi v posteli spinká skoro tříletá dcera a v bříšku její bráška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
12.9.22 21:03

@špiii
Jee, to je krásný :srdce: No my těch 6,8mm a v postýlce nám leží pětiměsíční prceček náš milovanej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
12.9.22 22:06

@Kobra11 moc moc gratuluji… My máme obě děti přes KET v repromedě, ale při druhém paní Filková také udělala početní chybu, a svůj transfer bych prošvihla o dva dny, kdybych se také neozvala a nevolala tam 2× denně, že je v plánu něco špatně… Z prvního transferu tam nezůstal snad jediný doktor.. :-( dle mého názoru se repromeda hodně pohoršila a sbírá jej prachy od lidí, co se trápí lidským neštěstím (nepočetím)… Dokonce nám při druhým ketu (při prvním ani zmínka o něm) nabízeli i embryoglue a strašný řeči jak to napomáhá k udržení embrya a bla bla bla.. a když jsem se zajímala na internetu o co jde, jakou to má úspěšnost, tak sama paní ředitelka někde na netu uvedla, že je to naprosto zbytečný, a že žádná studia nedokázala, ze se zvyšuje šance a proto tento produkt stáhly z nabídky… No a za pár let ho zase nabízí, propagují a chtějí za něj 5000 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
12.9.22 22:17

@špiii Já mám z Repromedy teď po letech stejný pocit, když jsem se koukla na jejich současné doktory, zůstala tam z původní sestavy jen ta Hromadová, nepůsobí to dobře a říkám si, jestli si žádostí o změnu doktora v něčem pomůžu, aby to nebylo z bláta do louže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
12.9.22 22:27

@Marlovee tak to bohužel neporadím… Já dostala teď tu Filkovou(recenze z caru HELIOSu strašný -driv dělala tam), ale všechna vyšetření na přípravu KET mi dělal můj gynekolog (po první zkušenosti jsem k repromedě ztratila důvěru-take to nebylo úplně podle mých představ, chyby v protokolu, střídání doktorů atd atd) a jakmile řekl teď, tak jsem tam zavolala, že požaduji KET… Jak jsem psala, udělala chybu ve dnech, při transferu ji vyjel zaváděcí katetr no hruza.. naštěstí máme bojovníka :-) hned po porodu budu vědět, že s nima definitivně končím a už o nich nechci ani slyšet… :-( ano, „dali“ nám dvě děti, pomohli k největšímu štěstí v životě, ale jinak nepůsobí profesionálně… Jen se tak tváří na veřejnost, ale jinak skutek Utek.. jde jim jen o to, jak nahrabat prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
14.9.22 02:32

Ona to je pračka na prachy všude, prašť jak uhoď s přístupem řekla bych… nebýt střídání těch doktorů, tak je i chválím, ale to nám vadilo. A stejně je chválim :lol: Máme štěstí naše a už nějak zapomínám, co se nám líbilo a co ne :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
21.9.22 12:01

Ahoj děvčata bojovnice. Teď tady pročítám příspěvky o Repromedě a chtěla bych se s vámi podělit o náš příběh. My tam začali chodit v září 2018. To tam ještě byli původní doktoři. Přístup byl suprový. Proběhla veškerá vyšetření a u manžela zjistili pouze 2% zdravých spermií a u mě nízkou zásobu vajíček. Hned od začátku mi tvrdili že z mých vajíček nikdy nemůžu otěhotnět. No i přes to jsme zkusili 2× IVF s mými vajíčky. Při první stimulaci byla 4 vajíčka, všechna oplodněna, ale bohužel do pátého dne nevydrželo ani jedno. Při druhé stimulaci už jen 2. Oplodněno pouze jedno a to bohužel taky nevydrželo. Tak jsme šli do dárkyně. Tenkrát nás měla na starosti koordinátorka paní Kleckerová. Byla opravdu úžasná. Od dárkyně jsme měli 2 embrya. Transfer proběhl 9 března 2019 den před mými 39 narozeninami. Za 9 měsíců se nám narodila dcera. Minulý rok jsme šli na druhý transfer. Bohužel embryo se neuchytilo. Takže smutek doma byl opravdu veliký. Rozhodli jsme se pro nový cyklus s dárkyní. Tentokrát už jako samoplátci. Měli jsme tu stejnou dárkyni jako poprvé, což bylo super. No bohužel z toho nebylo ani jedno embryo. Takže 132000 v háji. Repromeda teda garantovala další cyklus na vlastní náklady. No a já mezi tím zjistila že jsem těhotná :) Naprosto přirozeně, bez nějaké podpory hormonů. Pouze jsme brali s manželem vitamíny :D Tak jsme to začali řešit s Repromedou. Vrátili nám 106000. To nás mile překvapilo. Ale i tak nás naše malá Eliška stála 86700. A ty první 2 neúspěšné cykly 90000. Takže máte pravdu v tom že z lidí tahají akorát peníze. Já jsem ráda že už tam jezdit nebudeme a vám všem držím pěsti ať se dočkáte toho vytouženého miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.