Vyšetří mě i bez partnera kvůli otěhotnění?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.11.10 20:19

vysetri mne i bez partnera?

Ahoj, chtela bych se jen zeptat, mame problem s otehotnenim, muj doktor mi rekl, ze pokud se to do tri mesicu nepodari, posle mne na vysetreni do centra a ja bych chtela vedet, jestli me vysetri i bez meho partnera, nebo on musi jit take? Jde mi o to, ze jeho asi na nejake vysetreni nedostanu. Alespon zatim ne, ale ja bych chtela vedet, jestli jsem v poradku, jestli je problem u mne, nebo u nej. Muze tedy poslat doktor na takove vysetreni jen mne? dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
8.11.10 20:30
Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se jen zeptat, mame problem s otehotnenim, muj doktor mi rekl, ze pokud se to do tri mesicu nepodari, posle mne na vysetreni do centra a ja bych chtela vedet, jestli me vysetri i bez meho partnera, nebo on musi jit take? Jde mi o to, ze jeho asi na nejake vysetreni nedostanu. Alespon zatim ne, ale ja bych chtela vedet, jestli jsem v poradku, jestli je problem u mne, nebo u nej. Muze tedy poslat doktor na takove vysetreni jen mne? dekuji za odpoved

ahojky určo může,ale většinou chtějí začínat nejdříve u partnera spermiogramem,je to jednodušší než se hned „vrtat“ v nás :wink: ale mám pocit,že nás chtěli ze začátku v CARu oba :think: i kvůli podepisování papírů a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
8.11.10 20:33
Anonymní píše:

Ahoj,proč do tří měsíců,vy už se snažíte nějak dýl?Já šla do caru po tel.domluvě nejdřív sama,ale partner o tom věděl,jen nebylo třeba aby tam byl,neměli jme žádný problém,jen jsme chtěli vyšetření,je mi 35,tak proto a pak samozřejmě musel i partner,bez toho se to prostě neobejde.Nemusí mít strach,vemou mu krev a sperma může přinest z domova,nemusí ho získávat tam.Spíš je vyplašnej,že neví co ho čeká,ale to nemusí,rozhodně nebude jedinej chlap,který bud v čekárně.neni to nic ponižující,no chlapi jsou v tomhle tak trochu cimprlich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 20:36

diky u nas je skoro jisty ze je problem u mne… nedozravani vajicek asi… no tak snad ho nejak presvedcim aby tam prece jen sel se mnou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.10 20:40

snazime se asi rok a pul tak nam dal posledni tri mesice. u nej jde spis o to ze on je chlap tak prece nemuze mit zadny problem. ja chci mit jen jistotu jestli je to u mne nebo u nej nebo u obou. je mi jasny ze tam stejne bude muset taky. plati se neco za vysetreni?

• Citovat
  • Upravit
1307
8.11.10 20:46
Anonymní píše:
snazime se asi rok a pul tak nam dal posledni tri mesice. u nej jde spis o to ze on je chlap tak prece nemuze mit zadny problem. ja chci mit jen jistotu jestli je to u mne nebo u nej nebo u obou. je mi jasny ze tam stejne bude muset taky. plati se neco za vysetreni?

neboj oni ti pomůžou a přítel prostě bude muset něco pro to udělat.Neboj,to bude dobrý.nějak ho na to připrav on změkne.a fakt se na něj nikdo nebude dívat jako na vadnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 20:51

jééé,já když si vzpomenu na mýho jak z toho byl špatnej,dokud nezjistil kolik chlapů kolem je na tom stejně a než mu dr a sestra řekli,že jako fakt není první ani poslední a že je na tom takhle pomalu každej třetí pár,to bylo krušný než se s tím srovnal,ale chtělo to jen trochu času :pankac:
neboj to bude dobrý a hlavně vám tam poradí a pomůžou,určo lepší než se tím trápit doma
a ty poplatky,já myslím,že jsme ze začátku platili jen těch 30 Kč,než se vlítlo teda na ty hrazený jako je ET,ICSI,zamražení atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
8.11.10 20:54
rohlice píše:
jééé,já když si vzpomenu na mýho jak z toho byl špatnej,dokud nezjistil kolik chlapů kolem je na tom stejně a než mu dr a sestra řekli,že jako fakt není první ani poslední a že je na tom takhle pomalu každej třetí pár,to bylo krušný než se s tím srovnal,ale chtělo to jen trochu času :pankac:
neboj to bude dobrý a hlavně vám tam poradí a pomůžou,určo lepší než se tím trápit doma
a ty poplatky,já myslím,že jsme ze začátku platili jen těch 30 Kč,než se vlítlo teda na ty hrazený jako je ET,ICSI,zamražení atd atd

Joo,my taky asi 30,– za odběry mé i přítelovo.taky se trochu styděl a na první odběr jsem šla s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 20:57
fikina píše:
rohlice píše:
a ty poplatky,já myslím,že jsme ze začátku platili jen těch 30 Kč,než se vlítlo teda na ty hrazený jako je ET,ICSI,zamražení atd atd
Joo,my taky asi 30,– za odběry mé i přítelovo.taky se trochu styděl a na první odběr jsem šla s ním…
:lol: jako do „kabinky“?příťa mě tam nechtěl,se hrozně bál,že mu to takhle na povel nepůjde a měl strach aby tam nebyl dlouho :mrgreen: jen co vylezl,tak se mě ptal na čas :mrgreen: a ve finále mi řek,že to tam bylo tak prťavý,že bysme se tam 2 zaboha nevešli :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
9.11.10 07:44
rohlice píše:
fikina píše:
rohlice píše:
:lol: jako do „kabinky“?příťa mě tam nechtěl,se hrozně bál,že mu to takhle na povel nepůjde a měl strach aby tam nebyl dlouho :mrgreen: jen co vylezl,tak se mě ptal na čas :mrgreen: a ve finále mi řek,že to tam bylo tak prťavý,že bysme se tam 2 zaboha nevešli :mrgreen:

no,když jsem tam byla úplně poprvé,tak e mě doktor ptal ,jestli přineseme sperma z domova nebo tovykoná tady,pro jistotu jsen si vzala kelímek s sebou.a když byl ten den d,tak přítel nechtěl,abych mu s tim pomohla,tak já že počkam v kuchyni…kdepak,ani v autě ne,prý by byl nervozní,že na něj čekam,tak jsem tam jela tamvají a on dorazil autem.A podruhé si šel do kabinky sám a už mu to nepřišlo divný,když viděl kolik je tam chlapů ,ale nikdy mi neřekl,na co při tom myslel,se ho ptám furt a hážu nějaký témata,jen se směje,že mi nic říkat nebude.ale je zajímavé,že mi všichni v tý čekárně vždy přijdou usměvavý a takový pokorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.11.10 20:25

Trochu asi OT - pusť si na netu poslední díl Mr.GS (najdeš na stránkách Novy), Michal Nesvatba tam vypráví o svém zážitku ze spermiogramu. Můžeš usoudit, jestli ho to víc povzbudí nebo vyděsí a když tak mu to pustit taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.