Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky.Do CARU u Apolináře jsem se dostala přez mojí kamarádku která dělá sestřičku na porodnici u Apolináře.Doporučila mi DR.Faita.Je to šílený sympaták,s ním se cítím fajn..O miminko se pokoušíme přez rok a půl a od ní jsem se dozvěděla,že nárok od lékaře se dostat do CARU je po 3 měsících neplodnosti.Můj doktoor mě tvrdil,že zkoušet o mimi můžeme 10 let..jako jiné a že je to normální
No nevím,kamarádka také koukala.
Doktor más s manželem vyšetřil a zjistil,že muž má asi o 5milionu mín spermií a u mě,že mám moooc vajíček ale všechny stejně veliké..nerostou
Nasadil mi CLOSTALBEGYT.Vůbec mi nedělal dobře,bylo mi z něj špatně ale mám i náročné zaměstnání takže to je jedno z druhým.Po dobrání Clostíku jsem jela tradičně 12 den po menstruaci a ultrazvuk kde doktor zjistil,že se mi z něj udělali 2 cysty
Jedu tam zítra aby zjistil z ultrazvuku zda menstruací cysty zmizely.A místo clostíku si prý budu muset píchat..Nemáte někdo s tím zkušenosti????
Snazeni o mimi pres CAR chce davku trpelivosti, urcite vedi, co delat a dopadne to dobre !
Trochu me zarazila ta veta Tve kamaradky-sestricky ze „narok od doktora do CAR je po 3 mesicich neplodnosti“
o nicem takovem jsem teda jeste neslysela. Nechci vypadat jako nepoctivec, ale myslim, ze toto neni potreba doktorovi tak poctive „naprášit“
(teda pokud Ti jeste minuly mesic nevypisoval recept na antiko
) - proste staci rict „nechranime se uz nejakej cas a ja porad nejsem tehotna, co s tim?“ Neco muze udelat i normalni gyndar (napr.ten Clostik a sledovat folikuly),a pak si myslim ze vetsina dr bez reci vypise zadanku do CARu. Nemaji uz pak moznosti ani predepisovat leky, ktere jsou potreba na hlubsi problemy.
A mimochodem mne v Gennetu (Praha) rekli pri 1.pohovoru, ze ani doporuceni nepotrebuji (ja ho ale mela). Rekla jsem, ze to rok nejde a hotovo.
Ale to uz mluvim od tematu.
Preju at Ti to brzy vyjde !!!
Podle popisu si myslím, že máš PCO - polycystické vaječníky. Mě můj dr. z CAR rovnou poslal na laparoskopické vyšetření vejcovodů, abych si třeba hormony nepíchala zbytečně, kdyby vejcovody byly neprůchodné a při té příležitosti mi vaječníky skarifikovali=ošetřili tak, že pak snadněji dozrávají vajíčka. Na píchání ani nedošlo, po 2 pokusech IUI jsem otěhotněla spontánně.
ahojky,k Apolináři do CARu chodíme,je pan dr.Fait ten mladý takový?A chodí v bílých riflích a na nohou tenisky?A chodí jak mistr světa?Nemám zkušenosti s tvým problémem,ale s panem doktorem,ale ne dobré zkušenosti ![]()
No ono jich tam je tedy hodně.Nevím co je u tebe mladý ale je mu určo do 40 nebo lehce pořez bych řekla.Je takový do zrz vlasy
je výbornej.Slyším na něj i samou chválu
Já anti neberu už 2 roky…můj gynekolog mě nechtěl do žádného CARU poslat,že je to zbytečné a drahé a že mám počkat.Že jsou ženský co čekají 10let,Prej je to normální.No nevím dělám ve zdravotnictví také a dost mě jeho chování zaráží.Pak si spletl jméno a příjmení mé tety s mojí maminkou…které se jmenují stejně:-)teta pracuje jako staniční na porodnici a dělá sestru i u gynekologu a když jsem mu řekla že bych už opravdu po roce a něco chtěla napsat doporučení tak on najednou a beze všeho…samozřejmě.Mám tam i známý…najednou
Tak a konečně jsem měla svoje doporučení do CARU.Zavolala jsem kamarádce a objednaná jsem byla do 4dnů ![]()
Kristýnka píše:
No ono jich tam je tedy hodně.Nevím co je u tebe mladý ale je mu určo do 40 nebo lehce pořez bych řekla.Je takový do zrz vlasyje výbornej.Slyším na něj i samou chválu
jéé,tak to není on asi teda,páč tadyten je tmavovlasej a pořez no,to zase nevím já co si pod tím představuješ
no každopádně se zkus vyhnout tmavovlasýmu,v bílejch riflích a teniskách(nosí je tam snad jako jedinej
)je mu nejvejš 35,víc určo nee
a chodí fakt jak mistr
ten můj po tom incidentu pokaždý když ho potkáme na chodbě má sto chutí ho chytit pod krkem ![]()
rohlice píše:Kristýnka píše:jéé,tak to není on asi teda,páč tadyten je tmavovlasej a pořez no,to zase nevím já co si pod tím představuješ
No ono jich tam je tedy hodně.Nevím co je u tebe mladý ale je mu určo do 40 nebo lehce pořez bych řekla.Je takový do zrz vlasyje výbornej.Slyším na něj i samou chválu
no každopádně se zkus vyhnout tmavovlasýmu,v bílejch riflích a teniskách(nosí je tam snad jako jedinej
a chodí fakt jak mistr
ten můj po tom incidentu pokaždý když ho potkáme na chodbě má sto chutí ho chytit pod krkem
počkej to mě zajímá jaký špatný zkušenosti s ním máš poděl se prosím ......A nejmenuje se náhodou Vokroj?
JInak Faitha znám taky -je to profesionál ,ale po pravdě mi přijde takovej „ledovej“ .
pavlak5 píše:rohlice píše:počkej to mě zajímá jaký špatný zkušenosti s ním máš poděl se prosím ......A nejmenuje se náhodou Vokroj?Kristýnka píše:jéé,tak to není on asi teda,páč tadyten je tmavovlasej a pořez no,to zase nevím já co si pod tím představuješ
a chodí fakt jak mistr
ten můj po tom incidentu pokaždý když ho potkáme na chodbě má sto chutí ho chytit pod krkem
jóó´,to je on!!!
taky s ním máš něco špatnýho?
Rohlice..já chodím jen k DR.Faitovi.Jen jednou kvůli práci jsem byla u nějakého mladíčka ale byl sympatický a hezky mi to i vysvětlil když mi našel ty 2 cysty…Já mu řekla že chci svého Faita a bylo.. ![]()
Kristýnka píše:
Rohlice..já chodím jen k DR.Faitovi.Jen jednou kvůli práci jsem byla u nějakého mladíčka ale byl sympatický a hezky mi to i vysvětlil když mi našel ty 2 cysty…Já mu řekla že chci svého Faita a bylo..
rohlice píše:pavlak5 píše:jóó´,to je on!!!rohlice píše:počkej to mě zajímá jaký špatný zkušenosti s ním máš poděl se prosím ......A nejmenuje se náhodou Vokroj?Kristýnka píše:jéé,tak to není on asi teda,páč tadyten je tmavovlasej a pořez no,to zase nevím já co si pod tím představuješ
a chodí fakt jak mistr
Začíná to tady být zajímavé…a co??At si kdyžtak dám pozor
rohlice píše:pavlak5 píše:jóó´,to je on!!!rohlice píše:počkej to mě zajímá jaký špatný zkušenosti s ním máš poděl se prosím ......A nejmenuje se náhodou Vokroj?Kristýnka píše:jéé,tak to není on asi teda,páč tadyten je tmavovlasej a pořez no,to zase nevím já co si pod tím představuješ
a chodí fakt jak mistr
NO špatnýho snad ne (já jsem tam naštvaná na někoho úplně jiného
).Ale Vokroj -mi přišel takovej „poplach,rozjívenej“ (přišel mi takovej srandovní .No a pak mě kuchal -tak si nestěžuju byla jsem pod celkovou narkozou a o ničem nevím
.
pavlak5 píše:rohlice píše:NO špatnýho snad ne (já jsem tam naštvaná na někoho úplně jinéhopavlak5 píše:jóó´,to je on!!!rohlice píše:počkej to mě zajímá jaký špatný zkušenosti s ním máš poděl se prosím ......A nejmenuje se náhodou Vokroj?Kristýnka píše:jéé,tak to není on asi teda,páč tadyten je tmavovlasej a pořez no,to zase nevím já co si pod tím představuješ
a chodí fakt jak mistr
![]()
).Ale Vokroj -mi přišel takovej „poplach,rozjívenej“ (přišel mi takovej srandovní .No a pak mě kuchal -tak si nestěžuju byla jsem pod celkovou narkozou a o ničem nevím
.
Jinak Fait je na mě mooc hodnej a opravdu je sympatickej..vždy se spolu mooc nasmějeme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.