Dr.Fait Car Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
1.11.10 20:52

Přímo doktor Fait je špička :-) zábavný a umí pomoci :-) ! MOje osobní zkušenost :-)

• Citovat
  • Upravit
71
1.11.10 21:01
Michaelakkk píše:
Přímo doktor Fait je špička :-) zábavný a umí pomoci :-) ! MOje osobní zkušenost :-)

Jééé tak to si mi potěšila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.11.10 21:01

Jee k Vokrojovi jsem chodila do poradny pred porodem. Zdal se mi v pohode, udelal si vzdycky cas, vsechno vysvetlil, dokonce udelal bububu :-) dole na monitorech, kde to sestricce strasne trvalo, nez maminky natocila a ony se dostaly nahoru k nemu.

Ja jsem zacala puvodne chodit do CAR v Podoli, ale vadilo mi (a to je i u Apolinare), ze se v tom CARu vlastne jen stridali doktori z nemocnice… :think: to se mi moc nelibilo. Ze zadny z nich (nebo jsem o tom nevedela nebyl vylozene zameren jen na tu neplodnost).
Po par mesicich mi dosla trpelivost, a presla jsem do Gennetu, a to bylo uplne o necem jinym, bylo to tam super, a pomohli mi do 5 mesicu. Po 1.pohovoru jsem sla za tyden na IUI, zadna zdlouhava pocatecni vysetrovani, objednavani atd. Proste cilem bylo tehotenstvi, a to co nejdriv. Myslim, ze v CARech, jako je Apolinar, jedou i od nejlevnejsi lecby k drazsi atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.11.10 21:13
nakukovatelka píše:
Jee k Vokrojovi jsem chodila do poradny pred porodem. Zdal se mi v pohode, udelal si vzdycky cas, vsechno vysvetlil, dokonce udelal bububu :-) dole na monitorech, kde to sestricce strasne trvalo, nez maminky natocila a ony se dostaly nahoru k nemu.Ja jsem zacala puvodne chodit do CAR v Podoli, ale vadilo mi (a to je i u Apolinare), ze se v tom CARu vlastne jen stridali doktori z nemocnice… :think: to se mi moc nelibilo. Ze zadny z nich (nebo jsem o tom nevedela nebyl vylozene zameren jen na tu neplodnost).
Po par mesicich mi dosla trpelivost, a presla jsem do Gennetu, a to bylo uplne o necem jinym, bylo to tam super, a pomohli mi do 5 mesicu. Po 1.pohovoru jsem sla za tyden na IUI, zadna zdlouhava pocatecni vysetrovani, objednavani atd. Proste cilem bylo tehotenstvi, a to co nejdriv. Myslim, ze v CARech, jako je Apolinar, jedou i od nejlevnejsi lecby k drazsi atd…

MYSLÍM SI ŽE JE VŽDYCKY LEPŠÍ ZKUSIT MENČÍ ZLO NE???
Myslím si že je v dnešní době hodně rakovin ne???A tyhle léčby nejsou žádná sranda..jestli je máš dobře naštudovaný jak píšeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
1.11.10 21:42
rohlice píše:
Kristýnka píše:
Rohlice..já chodím jen k DR.Faitovi.Jen jednou kvůli práci jsem byla u nějakého mladíčka ale byl sympatický a hezky mi to i vysvětlil když mi našel ty 2 cysty…Já mu řekla že chci svého Faita a bylo.. :lol:
:palec: tak se ho drž,zuby nehty :mrgreen:
já mám nejradši Beitlovou(nevím jestli jsem to napsala správně :oops: )a nebo Řežábka

Prosím tě, a neni ta Baitlová mladá, hnědovlasá, dlouhé vlasy? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.11.10 21:58
Kristýnka píše:
nakukovatelka píše:
Jee k Vokrojovi jsem chodila do poradny pred porodem. Zdal se mi v pohode, udelal si vzdycky cas, vsechno vysvetlil, dokonce udelal bububu :-) dole na monitorech, kde to sestricce strasne trvalo, nez maminky natocila a ony se dostaly nahoru k nemu.Ja jsem zacala puvodne chodit do CAR v Podoli, ale vadilo mi (a to je i u Apolinare), ze se v tom CARu vlastne jen stridali doktori z nemocnice… :think: to se mi moc nelibilo. Ze zadny z nich (nebo jsem o tom nevedela nebyl vylozene zameren jen na tu neplodnost).
Po par mesicich mi dosla trpelivost, a presla jsem do Gennetu, a to bylo uplne o necem jinym, bylo to tam super, a pomohli mi do 5 mesicu. Po 1.pohovoru jsem sla za tyden na IUI, zadna zdlouhava pocatecni vysetrovani, objednavani atd. Proste cilem bylo tehotenstvi, a to co nejdriv. Myslim, ze v CARech, jako je Apolinar, jedou i od nejlevnejsi lecby k drazsi atd…
Myslím si že je v dnešní době hodně rakovin ne???A tyhle léčby nejsou žádná sranda..jestli je máš dobře naštudovaný jak píšeš :mrgreen:

No vzdyt jo, IUI je to nejmensi, a mezitim probihaly dalsi vysetrovani. V Podoli nedoslo za 4 mesice ani na to IUI. To jsem tim chtela rict.
Jinak u Apolinare jsou skvely doktori, o tom zadna, ja tam rodila, a jinam bych nesla. Jen jsem tim chtela rict, ze tohle tam asi neni tak pruzny, souvislost me napadla jen proto, ze se me v tehot.poradne prave Vokroj (pri cteni mych papiru z CAR v Gennetu) na dost veci se zajmem ptal - bylo videt, ze sbira zkusenosti. A ja uz bych ve svem veku nemela cas na to dochazet nekam, kde doktor v te dane veci teprve sbira zkusenosti.
Jen toto jsem tim chtela rict, nic vic, nic min.
Jinak manzelce meho kolegy pomohli zase naopak prave jen u Apolinare, predtim jinde to mela neuspesne.
Ze mam neco nastudovany jsem nepsala, takze se uklidni.
Preju Ti uspech, jak uz jsem rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.11.10 22:24
nakukovatelka píše:
Kristýnka píše:
nakukovatelka píše:
Myslím si že je v dnešní době hodně rakovin ne???A tyhle léčby nejsou žádná sranda..jestli je máš dobře naštudovaný jak píšeš :mrgreen:
No vzdyt jo, IUI je to nejmensi, a mezitim probihaly dalsi vysetrovani. V Podoli nedoslo za 4 mesice ani na to IUI. To jsem tim chtela rict.
Jinak u Apolinare jsou skvely doktori, o tom zadna, ja tam rodila, a jinam bych nesla. Jen jsem tim chtela rict, ze tohle tam asi neni tak pruzny, souvislost me napadla jen proto, ze se me v tehot.poradne prave Vokroj (pri cteni mych papiru z CAR v Gennetu) na dost veci se zajmem ptal - bylo videt, ze sbira zkusenosti. A ja uz bych ve svem veku nemela cas na to dochazet nekam, kde doktor v te dane veci teprve sbira zkusenosti.
Jinak manzelce meho kolegy pomohli zase naopak prave jen u Apolinare, predtim jinde to mela neuspesne.
Preju Ti uspech, jak uz jsem rekla.

jj jasně..A kolik ti je???Jinak co je IUI :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.11.10 22:33
Kristýnka píše:
nakukovatelka píše:
Kristýnka píše:
nakukovatelka píše:
Preju Ti uspech, jak uz jsem rekla.
jj jasně..A kolik ti je???Jinak co je IUI :nevim:

No ted uz skoro 40, do CAR jsem zacala chodit ve 37. Ale ja uz jedno ditko mela, nyni 15letyho syna, ten se povedl normalne.
Promin ja musim vypnout pocitat, kluk jde spat, vlastni PC nemam …
Jo, IUI je obycejna inseminace, tzn. partner odevzda sperma do kelimku, a dr Ti ho na gyn.kresle vstrikne dovnitr (takovej technickej pohlavni styk :lol: ). Kdyz jsem prisla do toho Gennetu na 1.pohovor, tak dr pri vysetreni, ktere mi hned udelala, rekla, ze mam zrovna ovulacni hlen, a ze by udelala do 3 dnu IUI, takze to bylo rychly hned od zacatku. Pak samozr.doslo i na vysetreni u genetika, na imunologii … atd, to vsechno probihalo, ale mezitim se porad neco delo.
No tak ja letim, holky Ti tu urcite napisou taky spoustu poznatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
2.11.10 20:30
Kristýnka píše:
nakukovatelka píše:

Jenže ono těžko říct, co je to menší zlo. Je to dlohodobé braní nízkých dávek hormonů - Clostilbegyt s nulovým výsledkem anebo jednorázová větší dávka hormonů na IVF, které se povede /teda jestli se povede, toť otázka že/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.11.10 19:14

mužu se jen zeptat na kolik tak vyjde ivf u apolinaře ja chodila do pranatalu v teplicich spokojenost tak na pul děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.11 13:17

Pan doktor Fait je zrzavej. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.11.15 18:52

Pan doktor Fait je nazrzlej a je velmi prijemny, delal mi odber i transfer a byl velmi prijemny, rozhodne je to i profesional. S Apolinarem jsem byla velmi spokojena celkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.