Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mrknu a vidím TSH což je štítná je moc vysoká norma je do 4 a na otěhu pod 2,5 , chce to na endokrinologii,ale to ti v car řeknou ![]()
jde mi o to, jestli má nějaký význam tam těch 150km jezdit, když mi řeknou abych šla na endokrinologii ne?
Ty další hodnoty mám asi v jiných jednotkách než ty , jinak bych řekla,že hormony ok krom štítné a ten prolaktin je taky vysoký,ale zase se to bere aji k věku a není nic s čím by si neporadily. Jen ta štítná je na otěhotnění opravdu moc vysoká.
Pošli email Macháčovi s hodnotama a s tím,že jsi z daleka a on ti doporučí co dál ![]()
No někdy může nasadit léky i gyndař ,ale zase endokrinolog dělá i ty příštípné tělíska. Ono je to dost složité. My dělali první IVF s hodnotou kolem 9,2 nikdo v byvalem car k tomu nic neřekl, přitom kdyby byli co k čemu tak ani nezačnem stimulaci. Dnes mám štítku pod 2,0 a dovoleno těhotnět. Hned dneska napiš at víš jak se zařídit , ono někdy i endokrinologa je umění sehnat , odkud vlastně jsi ?
ahojte, toto je velmi dobry link: http://www.cechacek-sro.cz/?27/
holky, tak mi odpověděl MUDr. Machač, že hormonální profil je výborný, tak mu tedy musím věřit, ale jsem z toho jelen
![]()
Mamčo hm tak nevím co říct, já vím jen že hodnotu štítné máš zvětšenou a můj dr. endokrinolog mě s hodnotou 3,8 nechtěl do ivf pustit až byla 2,2 . Víš co ..na www.modrykonik.cz v sekci neplodnost je tema otěhotnění a štítná žláza, zeptej se tam holek , mají toho víc za sebou..
Piškotka tak jsem na koníka mrkla a holky mi tam řekly to samé, hormon je vysoký, musí dolů, no tak potom nechápu, že si toho Machač nevšimnul a napsal, že je hormonální profil výborný
![]()
Mamčo tak to mi vrtá hlavou od včerejška, musel to přehlídnout , protože mi taky u první konzultačky řekl ,že ji mám vyšší a jestli chodím na endokr. a to sem ji měla 3,8…a já teda,že jo že už beru vyšší dávky Euthyroxu.A za tři měsíce mi pěkně klesla a já mohla na ivf..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, které se v tom vyznáte, zkuste mi, prosím, zhodnotit můj hormonální profil. Díky.
TSH 5,250 mU/l
LH 5,5 IU/I
FSH 5,7 IU/l
Prolaktin 238 mIU/l
Estradiol 52 cmol/l
Testosteron 0,42 nmol/l