Reprofit Brno – kdo chodíte?

2670
14.10.10 15:26

Reprofit Brno

Hledám někoho kdo tam chodí jak tam co probíhá i na pokec v čekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ms.H
14.10.10 16:05

ahojky

Příspěvek upraven 25.02.12 v 16:45

• Citovat
  • Upravit
2663
14.10.10 19:37

Ahoj Nepalko,takže nakonec přeci jen Reprofit?Promin,ted přesně nevím,ale neměla tys ten problém s gynekologem mužem?Máš domluvenou gynekoložku?Jinak jsou tam všichni moc příjemní,slušní a ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
15.10.10 12:30

prosím, Reprofiťačky, napište nám svoje poznatky :-D

• Citovat
  • Upravit
2670
15.10.10 16:08

Jo nakonec jdu do Reprofitu konzultacei máme příští čtvrtek .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
15.10.10 17:17

nepalko a ke komu jdeš?

• Citovat
  • Upravit
12332
15.10.10 18:08

ahoj, tak já tam chodila, ještě než ho nově rozšířili, takže to není úplně aktuální
ale přišla jsem do čekárny objednaná, sestra si mě zavolala, většinou jsem vyplnila jakýsi dotazník a s nově založenou kartou za lékařem, který se představil, poptal se, co máme za sebou - tak vyprávějte,zprávy je zajímají až poté, pakliže něco donesete. A pak se domlouvá další postup, který vám hoví, je možno přijít s partnerem i bez. Lékaři vždy milí, ochotní, i když někdy zjevně padali na hubu,protože toho měli moc, naštěstí rozšiřují tým :-D . Vždycky jsem měla pocit, že jim jde o to, aby se to povedlo a my jsme byli spokojení, né o peníze.
U nás připadalo v úvahu jedině IVF, páč jsem byla s 1 vejcovodem zbylým a to ještě poškozeným, inseminací bych si přivodila max. mimodělžní, pakliže něco… první se nepovedlo, pak jsem šla odstranit zbylý vejcovod se zánětlivou tekutinou, pak neúspěšné IVF s mražáčkem /tehdy jsem měla krátký protokol s gonalem/ pak druhé úspěšné IVF s 2 embryi z dlouhého protokolu gonal+decapeptyl a v mrazu máme dalších 9 embryí.
Punkce vždy probíhala tak, že na operačním sále vládla pohoda, usneš, probudíš se na pokoji, kde čeká tvůj druh, který mezitím odevzdá svoje sperma. Pak se s dr. podíváte na výsledky odběru a kvalitu spermatu v číslech a rozhodujete se, jestli ICSI nebo ne. My ho poprvé neměli a nevadilo, podruhé bylo sperma horší/delší abstinence než 3 dny byla znát, manžel byl tehdy na školení, nevhodná kombinace s kolegou na pokoji :mrgreen: /, tak jsme si ICSI dali. Vzhledem k tomu,že jsem měla 30 vajec, tak jsme měli prodlouženou kultivaci alias PK, aby se vybrala opravdu ta nej embrya. Punkce vajec byla 2× v pondělí a transfer embryí 2× v sobotu. U transferu pohoda, 20 min poležíš s relax. hudbou a jdeš domů, na kafe apod.
Přišla jsem do styku se všemi lékaři a lékařkou, co tam tehdy byli a všichni supr. Týden po transferu jsem měla OHSS, v reprofitu mi odsáli vodu z břicha a bylo dobře. Ten OHSS mi rozjeli ti dva malí raubíři, co nám teď dělají radost.
Všem držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.10.10 19:22

Tak ján jdu k DR. Kuřecové nebo tak nějak už jsme tam byli na konzultaci před rokem a půl museli jsme dodělat nějaké vyšetření a hlavně změnit pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.10.10 19:23

tak takovou neznám a není nová :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.10.10 19:28

Jo je nová. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
15.10.10 19:40

myslím, že byla dřív na Obilňáku

Příspěvek upraven 25.02.12 v 16:46

• Citovat
  • Upravit
158
16.10.10 07:09

Ahoj, já byla u MUDr. Kuřecové, byla příjemná, je to mladá kočka. Personál je velmi ochotný. Zažila jsem i MUDr. Vitouškovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
16.10.10 17:50

Lucko, tak to jsem ráda, že na tebe působila dobře

Příspěvek upraven 25.02.12 v 16:46

• Citovat
  • Upravit
158
16.10.10 18:36

Pokud budeš chtít přímo k ní, tak ti navrhnou její termíny. Jestli potřebuješ konkrétní den a čas-záleží kdo má ten den službu.Jsou opravdu velmi příjemní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
16.10.10 19:06

No to je jedno, hlavně aby se už něco pohnulo :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.