Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hledám někoho kdo tam chodí jak tam co probíhá i na pokec v čekárně.
Ahoj Nepalko,takže nakonec přeci jen Reprofit?Promin,ted přesně nevím,ale neměla tys ten problém s gynekologem mužem?Máš domluvenou gynekoložku?Jinak jsou tam všichni moc příjemní,slušní a ochotní.
Jo nakonec jdu do Reprofitu konzultacei máme příští čtvrtek .
ahoj, tak já tam chodila, ještě než ho nově rozšířili, takže to není úplně aktuální
ale přišla jsem do čekárny objednaná, sestra si mě zavolala, většinou jsem vyplnila jakýsi dotazník a s nově založenou kartou za lékařem, který se představil, poptal se, co máme za sebou - tak vyprávějte,zprávy je zajímají až poté, pakliže něco donesete. A pak se domlouvá další postup, který vám hoví, je možno přijít s partnerem i bez. Lékaři vždy milí, ochotní, i když někdy zjevně padali na hubu,protože toho měli moc, naštěstí rozšiřují tým
. Vždycky jsem měla pocit, že jim jde o to, aby se to povedlo a my jsme byli spokojení, né o peníze.
U nás připadalo v úvahu jedině IVF, páč jsem byla s 1 vejcovodem zbylým a to ještě poškozeným, inseminací bych si přivodila max. mimodělžní, pakliže něco… první se nepovedlo, pak jsem šla odstranit zbylý vejcovod se zánětlivou tekutinou, pak neúspěšné IVF s mražáčkem /tehdy jsem měla krátký protokol s gonalem/ pak druhé úspěšné IVF s 2 embryi z dlouhého protokolu gonal+decapeptyl a v mrazu máme dalších 9 embryí.
Punkce vždy probíhala tak, že na operačním sále vládla pohoda, usneš, probudíš se na pokoji, kde čeká tvůj druh, který mezitím odevzdá svoje sperma. Pak se s dr. podíváte na výsledky odběru a kvalitu spermatu v číslech a rozhodujete se, jestli ICSI nebo ne. My ho poprvé neměli a nevadilo, podruhé bylo sperma horší/delší abstinence než 3 dny byla znát, manžel byl tehdy na školení, nevhodná kombinace s kolegou na pokoji
/, tak jsme si ICSI dali. Vzhledem k tomu,že jsem měla 30 vajec, tak jsme měli prodlouženou kultivaci alias PK, aby se vybrala opravdu ta nej embrya. Punkce vajec byla 2× v pondělí a transfer embryí 2× v sobotu. U transferu pohoda, 20 min poležíš s relax. hudbou a jdeš domů, na kafe apod.
Přišla jsem do styku se všemi lékaři a lékařkou, co tam tehdy byli a všichni supr. Týden po transferu jsem měla OHSS, v reprofitu mi odsáli vodu z břicha a bylo dobře. Ten OHSS mi rozjeli ti dva malí raubíři, co nám teď dělají radost.
Všem držím palce ![]()
Tak ján jdu k DR. Kuřecové nebo tak nějak už jsme tam byli na konzultaci před rokem a půl museli jsme dodělat nějaké vyšetření a hlavně změnit pojišťovnu.
myslím, že byla dřív na Obilňáku
Příspěvek upraven 25.02.12 v 16:46
Ahoj, já byla u MUDr. Kuřecové, byla příjemná, je to mladá kočka. Personál je velmi ochotný. Zažila jsem i MUDr. Vitouškovou.
Lucko, tak to jsem ráda, že na tebe působila dobře
Příspěvek upraven 25.02.12 v 16:46
Pokud budeš chtít přímo k ní, tak ti navrhnou její termíny. Jestli potřebuješ konkrétní den a čas-záleží kdo má ten den službu.Jsou opravdu velmi příjemní.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď